SKRIVET: 2011-07-29, kl 01:07:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Akuuuten

Kom precis hem från akuten med Emma, bloggar mer om imorgon varför klumpen hamnade på akuten mitt i natten ;) Godnaaaaaaaaaaaatt!

SKRIVET: 2011-07-28, kl 00:59:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

..?

Varför bryr jag mig om jag egentligen inte bryr mig..? :S

SKRIVET: 2011-07-28, kl 00:43:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körde Farfar

Imorse var vi på sjukhuset då jag fick dropp. Sen skulle vi åkt till S:t Erik och kollat upp mitt öga. Men vände i dörren när jag såg kön. Orkade verkligen inte. Så vi åkte till stallet. Väldigt tidigt dock, så vi bestämde oss för att fråga om vi fick åka och köra någon. Vilket vi fick. Vi körde Orion "Farfar". En 24 årig travhäst med livsglädje på höööög nivå. Det var grymt roligt. För helt plöstligt fick han ryck och började springa som faan, skit söt. Tyckte det var jätteroligt, men sen blev han lite trött när vi skulle gå till hagen så det gick verkligen i ultra rapid, lillen!

Men iaf, det var grymt roligt att köra och åka med :D


Lånade bilden från: http://bergatrav.blogg.se/ :)
Hann inte fota något då vi åkte direkt till Pinjo efter!

SKRIVET: 2011-07-27, kl 23:35:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kan inte sluta skratta....

Kollade igenom lite bilder och hittade bilder på mig och Pinjo från 2010. Herregud, jag fick mig ett gott skratt. Kommer verkligen ihåg den gången så väl också, gick åt helvete.. Det ser långt ifrån bra ut nu också men det ser iaf bättre ut än vad det gjorde 2010.



Anledningen till att det har blivit bättre nu är inte för att vi har lärt känna varandra mer. Eller jo det beror på det också. Men det beror mest på att Emma har lagt ner ett jävla jobb på den där hästen. Hästen på 2010 bilderna är inte samma häst som hästen på 2011 bilderna, så det ska hon ha otroligt mycket creeds för. Det hade förmodligen tagit ett år till för mig att lära mig Pinjo om han hade vart i någon annans händer. Men som tur är så är han i Emmas händer vilket gjorde det möjlig för mig att lära mig honom snabbare. Eller snabbare och snabbare, har typ tagit mig 2 år att ens få honom att ha alla fyra ben i marken och att inte springa runt hela ridbanan.

Men iaf, otroligt bra jobb med hästen Emma, vet att jag sagt det förut. Men det hade inte vart möjligt att någon annan än du får ställa lite krav om du inte hade lagt ner en jävla massa tid på han. Så grymt bra jobbat! Jag ser otroligt skillnad eftersom jag vart med ett tag :D

SKRIVET: 2011-07-27, kl 22:23:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar..!


Saknar Spaninen så otroligt mycket. Även när Emma inte var där så var det skit skönt. Absolut det blev helt perfekt när hon kom! Det var så lungt, jag har inte vart så lung på länge. Saknar det iaf! :(

SKRIVET: 2011-07-27, kl 22:19:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Världens bästa!

Lilo fick ett av sina berömda damp ryck i söndagsnatt. Hon flög som en jävla galning upp i sängen med alla klor ute och landade i mitt ansikte.. Helvete vad ont det gjorde! Har ett litet rivsåg på näsan, kinden och vid ögat. Plus att jag hon måste träffat mig i ögat för ser typ inte ett skit på höger öga.. Pucko katt!


Älskar min lilla katt mer en allt, även fast hon är lite dampig så älskar jag henne otroligt mycket!

SKRIVET: 2011-07-26, kl 23:13:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Går dagen

Igår så var vi i två olika häst affärer. Först lyckås, där jag köpte ridbyxor och Emma ett täcke. Sen åkte vi till Stav och där köpte vi en ny outfit till Pinjo. Efter det åkte vi till stallet. Vi var där typ 7 haha, ganska så sent. Emma red, han var grymt fin. Gjorde allt hon bad om, jaa grymt fin :D När man sitter och tittar ser man inte ens att hon gör någon hjälp utan han svarar på minsta lilla när han är på sitt grymaste humör, vilket han var igår. Galoppbyten i varje satte han också några gånger, duuuktig Pinjo.

Sen fråga hon om jag ville testa honom. Jag tacka inte nej, så jag hoppa upp där. Det var då jag förstod vad hon mena. Vilken hääst! :O Även fast han inte är ens i närheten så fin med mig som han är med Emma så var det grymt att sitta på han igår. Lyssna verkligen på minsta lilla. Jag fokuserade dock bara på att trava + galoppera långsamt. Vilket jag lyckades med :D Så jag blev glaaaaaad!



SKRIVET: 2011-07-26, kl 23:01:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Red för Emmabemma

Hade lite beslutsångest om vilken dag jag skulle börja blogga om. Men jag vlade att börja med idag. Vi tog lite smått sovmorgon, sen så drog vi ut till stallet. Väl i stallet så fixade vi Pinjo. Sen red jag lite lektion för Emma barbacka. Har skit ont i arslet.. Ponnyn är inte såå skön att sitta på.

Kan säga så här det är inte roligt att rida för Emma.. Hon är ELAK! Mitt i alltihopp går hon och hämtar longerlinan och tar av mina tyglar. Sen får hon hästen att trava och galoppera. Hon ba: Du måste träna på att hålla balansen. Vilket var skit svårt. Men jag dog inte iaf..! Tur för henne ;)

Sen så sa hon: Du får inte sluta förens du fått en bra galopp/trav i båda varven. Det gick bra åt vänster, men åt höger blev han lite pisst på mig haha. Men det gick efter att tag. Fick även träna på i traven att länga formen och sen ta tillbaka den vanliga formen. Vilket också gick bra i vänster. Men inte lika bra i höger.. haha. Men det lyckades jag med gaanska bra efter ett tag ;) Han slänger/skenar inte iväg med mig iaf. Så länge han inte gör det är jag nöjd! :D Har inte så höga krav!



Vet att jag sitter väldigt framåt lutad.. Emma tjatar också på mig om det, hon är också den ända som får göra det haha!

SKRIVET: 2011-07-24, kl 22:28:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soooommar


Denna bild bara skriker sommar. Så gaalet härlig :D Dock inte från i år, det är typ från sommaren 09. Måste åka och göra det här igen i sommar! Så grymt roligt :D

SKRIVET: 2011-07-24, kl 22:12:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älska!

SKRIVET: 2011-07-24, kl 22:11:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

En av mina inneboende just nu!

Måste bara säga en sak. Detta inlägg kommer inte någon förutom Rebecka Rännili läsa (hoppas jag). För det är tillägnat till henne! Btw så är hon en av de som bor hos mig just nu.

Måste bara säga att du betyder otroligt mycket för mig. Är otroligt glad att jag har lärt känna dig. Du är en underbar, knäpp, galen och en lite sinnessjuk människa. Men jag älskar dig ändå. Du ställer alltid upp. Lyssnar på mig när jag gnäller, står ut med mina humörsvängingar (som jag har ganska ofta). Så tack för att du finns. Och glöm aldrig att jag finns här och att jag älskar dig! Det var bara det jag ville säga :D

SKRIVET: 2011-07-24, kl 22:06:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pinjo blev massfärgad idag

Idag så åkte jag och Nattis till VH där vi mötte Emma och Gullman. Vi handlade mat och sen drog vi till stallet. Hjälpte till och mockade och lite så. Sen så skrittade och travade fram Pinjo åt Emma. Hon red på Kalvsvik. Hon trimmade lite dressyr. Efter att hon hade trickat och dreyssyrat red jag lite. Han var pigg som bara den, men han varken stack eller slängde av mig så jag är nöjd.

Efter det drog vi tillbaka hit och nu har vi käkat och tittat film. Ska ta en dusch snart och sen titta en till film. Imorgon blir det shopping och stall som vanligt då :)




Haha, älska bilden! Emma stegra kanske bara lite över migg huvud, elleeeer? ;)



HAHAHAHHAHA! Klockren bild, ser ut som jag slår Emma i huvudet. Och vem vet, det kanske jag gör också? Bara jag, Nattis och Emma som vet sanningen ;)

Måste bara skriva Pinjos olika färger som vi kläde på han idag:
Rosetternas färger: Rosa, röd, mörkblå och ljusblå
Lindor: Röd, svart, mörk+ljus blå.
Stackars häst haha!

SKRIVET: 2011-07-24, kl 02:32:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måste bara tacka!

Måste tacka dig Emma otroligt mycket. Vet inte riktigt hur jag ska förklara min tacksamhet med ord. Men jag vill bara att du ska veta att jag är otroligt tacksam för att jag får rida Pinjo. Det är otroligt roligt ska du veta. Han är en knäpp liten ponny. Iaf, tack så otroligt mycket!

SKRIVET: 2011-07-23, kl 20:42:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen idag dåå

Idag så åkte jag och min kusin Amanda till morfar på sjukhuset och hälsade på. Vill inte nämna något om sjukhusvistelsen här på bloggen. Men iaf efter det så åkte vi till sumpan och handlade lite. Åkte till mig och käka, och nu sitter vi vid varsin dator haha. Ska gå upp till henne nu efter detta inlägg :) Senare ska jag åka och möta Bekka i Spånga. Sen ännu senare så kommer Nattis så ska vi åka till stallet imorgon :)


Från höger till vänster, Mika, Amanda och Jag. Haha pluttar vi är! :D

SKRIVET: 2011-07-23, kl 20:38:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Del 4: Emmabemma kooooom

Nu är det varning för massa bilder. Dock är det inte ens i närheten av alla haha. Efter en dags golfspelande med bror och pappa så drog jag, jossan och Elli till flygplatsen för att hämta Emma. Fan vad glad jag blev när jag träffa henne :D Vi har gjort en massa roligt hon och jag. Spelat yatzy, vart sociala hela kvällarna, käkat lunch i byn, snorklat, åk till vattenland, vart på utsiktsplatsen, Emma drack ur en askkopp (roligaste på läääänge) ja och massa mer. Vi hade det otroligt trevligt :D Grymt var det att hon kom!!




















Vi på flygplanet hem haha, alltid Redbull :D

Tack för trevliga dagar i Spanien alla! Och tack för en grym tid Emma, fan vad det ägde! Det bästa som har hänt på länge, älskar dig ♥

SKRIVET: 2011-07-23, kl 20:01:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ofta!?


Ofta Amy Winehouse är döööööd?! Blev fan fett chockad när min kusin ropade det från övervångingen.. Fett synd faktist. Hon var duktig..!

SKRIVET: 2011-07-23, kl 20:00:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Del 3: Emil & Jossan

Sen kom då Emil (bror) och Jossan ner. De sträck körde ner, knäppa människor är de. Så de kom på eftermiddan. Kan säga så här, när de kom så var jag i poolen hela tiden på kläderna på... Idioter de är! Hade typ ina torra kläder ett tag, för varje gång jag bytt kläder så gjorde jag nått som de tyckte jag förtjänade att bli islängd för. Mongo bröder jag har haha. Vi hade grymt trevlig iaf. Samma här som jag sa innan: Varning för mongo människor hah :D











Älskar verkligen min familj! ♥

SKRIVET: 2011-07-23, kl 19:33:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag = låååång dag

Har inte hänt så jättemycket sen jag kom hem, har bara tagit igen en massa. Men i torsdags så hände det otroligt mycket, det blev en lång dag. Så tänkte berätta lite om torsdagen. Juste innan jag gör det så bor just nu Emma & Bekka med mig. Eller Emma är just nu och har stallhelg. Men hon kommer tillbaka hit imorgon! ;)

Torsdagen då. Den började otroligt tidigt. Gick upp vid halv 9, såg att det typ spöregnade.. Yipie. Nattis, Malin och Emma sov hos mig. På morgonen så skjutsade Nattis Malin till sitt jobb sen kom hon tillbaka till mig. Så drog vi på oss MC regnkläder och åkte mot stallet, Nattis hängde med! :D

Tack till Nattis som var med och fotade :D

Vi åkte ut till Berga, vi red travarna som behövde lite motion, vilket var grymt roligt! Det började med att jag red Pucken och Emma red Anna. Han har enligt Emma inte blivit riden så mycket i form och så. Han gick absolut inte i någon bra form, men han gick inte med huvudet ivädret iaf. Han var faktist grymt rolig att rida på. Dock ville han inte trava med mig utan bara passa haha. Men men han var rolig.





Anna och Pucken :D Måste bara säga att jag kände mig fett liten på den där hästen haha!

Efter det så körde vi Mona (emmas älskling). Jag har aldrig kört förut, eller jo ponny för typ 6 år sen. Men det räknas inte. Så vi red på flisen. Emma ett varv för att visa lite hur hon gjorde och hur man skulle plasera vagnen och tänka på i kurvor och så. Sen fick jag ta över, körde två varv på flisen. Asså det var verkligen gryyyyymt roligt :D Och Emma ba: Detta är en av de långsamaste hästarna att köra. Jag tyckte det gick grymt fort haha. Sen körde Emma en länga på rakan, vilket betyder gasa. Wieee, det var grymt roligt! :D




Sen så red jag Jalle och Emma Mumin. Den hästen var grymt rolig faktist. Otrolig högrest häst. Det gick absolut inte bra. Men den var väldigt fin och skulle kunna bli grymt fin inom ridningen. Otroligt lätt i handen, ja det var roligt. Jag kunde dock inte trava på den heller haha.. Sen bytte vi häst så Emma tog Jalle och jag Mumin. Kan säga så här, kändes verkligen inte som att sitta på en travare. Vilken häst. Helt ren trav, bra form. Så han var också rolig att rida på. Den kommer bli grymt fin den också. Den är redan fin, men om man lär den lite olika övningar och så. Så den var otroligt rolig att rida på!


Jalle


Mumin

Sen sist men inte minst så åkte vi till Pinjo. Innan vi åkte dit så åkte vi och käka. Vi var hos Pinjo vid typ kvart över 7. Så jag mockade medans Emma fixade honom. Sen red hon lite på volten. Känade igenom honom. Sen fick jag den stora äran att sitta lite på honom. Han sprang ganska mycket. Men när jag skärpte till mig så gick det väl lite bättre. Emma blev galen på mig efter ett tag så hon la upp mina stigbyglar bara för att jag skulle sätta mig på arslet och rida. Då gick det bättre. Det är så grymt roligt att rida honom. Så tack så otroligt mycket för att jag fick rida bästa du :D




Efter det så åkte vi hem. Vi var hemma fett sent. Men det var en trevlig lååång dag. Och tack så jättemycket för att jag har fått rida så mycket :D Otroligt roligt! Och tack en än gång till Nattis som följde med ut och fotade :D

SKRIVET: 2011-07-21, kl 02:26:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fler imorgon

Kommer de två andra delarna imorgon, nu måste jag sova, ska upp asa tidigt och åka först till Berga och sen till Pinjo. Blir den gamla hederliga moppeturen. Godnaaaaaatt!

SKRIVET: 2011-07-21, kl 01:12:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Del 2: Mamma, Elli & Johanna

Det första jag måste säga innan jag lägger upp de hä bilderna är: VARNING FÖR KNÄPPA UNGAR I POOL! Har otroligt snygga bilder på Elli och Johanna i poolen. Samma dag som de kom. Jag och Linus åkte och hämtade de på flygplatsen, sen blev det lite kaos på flygplatsen så vi var där i typ tre timmar.. I en kokhet bil, det var mindre roligt. Men det var trevligt att de kom :) Men lugnen försvann ganska snabbt när de kom haha. Iaf här kommer bilderna från när det bara var vi!




Alltid, älska min redbull asså!! :D






SKRIVET: 2011-07-21, kl 00:44:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Del 1: Jag, Pappa & Linus

Jag, pappa och Linus bilade ner på fredagen. Sov i tyskland en natt sen vidare till Spanien. Så vi var där lördag kväll. Så fick två nätter i huset själva. Vilket var otroligt mysigt. Inga regler eller nått. Det var skönt. Vi hade det jättetrevligt och mysigt vi tre. Vi gjorde verkligen inget speciellt, typ badade och solade inget mer. Vilket var grymt :) Det är så en semester ska börja tycker jag. Iallafall här kommer lite mongo bilder från de två nätterna :D


Våra fyra kronor i botten av poolen. Ska egentligen vara tre kronor eftersom vi är svenskar. Den fjärde kronan står för finnen som vi delar hus med haha ;)








Älska bilden, öl i ena handen och cigg i andra haha!






SKRIVET: 2011-07-21, kl 00:33:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Delar upp bilderna

Nu har jag lagt in bilderna, kan dock inte lägga upp alla samtidigt för är över 200 bilder. Så tänkte att jag delar upp bilderna. Delarna blir så här:

Del 1: Från första dagarna när jag, pappa och Linus var själva
Del 2: När mamma, Elli och Johanna kom
Del 3: När Emil och Jossan kom
Del 4: När Emma kom

SKRIVET: 2011-07-20, kl 23:56:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag tycker inte att någon behöver uppleva att dö helt ensam, att inte ha någon alls vid sin sida. Vilket gör så att jag får otroligt dåligt samvete. Då har inte jag var en bra människa om han ska behöva göra det. Det är bara tråkigt. Egentligen borde jag inte ta på mig skulden, vilket jag gör ändå för att jag är sån. Kände bara att jag behövde skriva det här.. Och att han borde veta att jag faktist älskar honom otroligt mycket!

SKRIVET: 2011-07-20, kl 20:50:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka i ruttna Sverige igen

Så var man hemma igen, skönt men samtidigt otroligt tråkigt. Är inte alls på humör för att vara i Sverige för tillfället. Absolut det är skönt att vara hemma igen med alla gamla rutiner. Men Spanien var BÄST! Så det kommer jag sakna otroligt mycket.. Skönt att man har möjligheten att åka dit när man vill då :D

Ska upp och laga mat nu med Emma, kommer otroligt många bilder sen. De är skitaaa härliga :D

SKRIVET: 2011-07-08, kl 00:56:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

SPANIEEEEEN!

Så nu ska jag sova, ska upp kl 7 imorgon. Eller nej tidigare, 7 går bilen. Ska bila ner till Spanien med pappa och brorsan. Sen kommer mamma, Elli och Johanna på måndag.

Så det kommer bli otroligt nice, sen kommer Emma på fredagen också :D Fy faaan vad härligt det kommer att bli. GRYMT ALLTSÅ! Ni får ha det bäst i Sverige. Så ses vi när jag kommer hem.

Ching chong, puss och kram. Har telefonen med mig om det är något viktigt.
So long suckers :D

SKRIVET: 2011-07-08, kl 00:28:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kalvsviiiiik

Idag så åkte vi moppe som vanligt till stallet. Jag var först på sjukhuset dock och fick dropp. Sen så drog vi. Vi åkte förbi hööks och shoppa. Sen till pappa och snodde fika haha. Sen till stallet :) Idag så red jag Åsnan, tack så otroligt mycket Emma :D Det var grymt snällt! Red barbacka på Kalvsviksängarna.. Ja, haha hur ska jag förklara detta. Han sprang runt med mig typ haha. Nej men åsnan var lite åsnig. Flög dock aldrig av! WOHO!

Skrittade och travade mest. Han är så OTROLIGT skumpig och på det så är han OTROLIGT svår att rida. Men lyckades iaf lite, han sprang inte med huvudet i vädret hela tiden. Så jag är faktist nöjd. Men sen så fick Emma för sig att jag skulle galoppera och jaaa... Inga kommentarer på det hahah! Det är bara Emma och Gullman som får uppleva det. Så skulle Emma hoppa upp och galoppera lite, jävla åsne häst galopperar typ på stället hur jävla lungt som hellst... DUMMA ÅSNA! Haha nej jag skoja bara. Som sagt jag flög iaf inte av, det är huvudsaken. Och jag hade grymt roligt och det är också huvudsaken tycker jag :D









Och så satt mamma upp så blev åsnan en ängel igen... ;)



Diggar bilden, den blev ganska ball faktist hehe :)

SKRIVET: 2011-07-07, kl 22:50:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

♥ Emma Csendes


Jag älskar dig otroligt mycket, ville bara säga det :D

SKRIVET: 2011-07-07, kl 22:46:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bekka och Pinjo








Jag är stolt, inte ofta jag är det. Men bruden har inte ridit på 12 år och håller nästan på att flyga av. De skenade typ in i stallet och hon fortsätter att rida, galoppera till och med! :O STOLT KOMPIS!

SKRIVET: 2011-07-07, kl 22:16:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Emma & Pinjo






Så det var lite bilder på Emma och Pijano från igår :D BÄSTA!

SKRIVET: 2011-07-07, kl 21:36:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska bara packa klart!

Ska bara packa klart lite snabbt så kommer det inlägg om dagen och bilder från igår :D Åker nämligen till Spanien imorgon, så kanske ska packa haha.


Bild från Spanien förra året, nere i byn :)

SKRIVET: 2011-07-07, kl 00:36:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pinjoooooooooo

Idag så åkte jag, Bekka, Emma och Jojjo moppe till stallet som sagt. Jojjo åkte sen till sitt stall och jag, Emma och Bekka åkte till Pinjo. Vi fixade han och lite så. Sen skrittade jag fram honom åt Emma. Sen hoppade Emma, vilket såg otroligt bra ut. Sen red Bekka, hon var otroligt duktig. Hon har inte ridit på 12 år och lyckades sitta kvar när Pinjo typ skena in i stallet med henne på ryggen. Så en stor eloge till henne. Som också vågade sig på galopp efter sin skeninsident. Så är otroligt stolt. Tur att Pinjo är snäll iaf. Sen så tricktränade jag lite. Det var otroligt roligt! Så tack :D

Slänger upp typ två bilder idag, är så jäkla trött så måste sova. Så resten av bilderna kommer imorgon :)



Emma + Pinjo och Bekka + Pinjo!

SKRIVET: 2011-07-07, kl 00:04:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gårdagen lite snabbt

Igår åkte jag ut med Emma till stallet. Fotade henne när hon red på Kalsvik. Hennes häst hade lite bestämd vilja igår, precis som Emma själv hade. Men de kom överrens efter ett tag :D Bilderna blev otroligt mysiga, kanske för att bakgrunden är otroligt härlig. Juste jag skrittade och travade fram åsnan åt henne också. Sen drog vi tillbaka till Stockholm, åkte hem till Jojjo och hämtade henne och moppen. Sen tillbaka och sov på söder.

Ja det var min gårdag lite snabbt :D



Älska bilden, så otroligt söööööööööööööt!



Världens bästa ekipage! :D

SKRIVET: 2011-07-06, kl 23:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar mina kompisar

Gud vad tomt det är utan att se alla sina kompisar under sommaren, måste bara säga det. Man ser ju typ alla nästan hela tiden, så åker folk bort och så vidare. Tycker bara att det är otroligt tomt!

Jag saknar iallafall alla mina kompisar som jag inte träffar så mycket!


SKRIVET: 2011-07-06, kl 22:56:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lång moppe daaag

Idag så har jag, Emma, Jojjo och Bekka åkt tre moppar till VH (stallet). Eller först så började dagen med att vi var på Astrid Lindgren, jag var hos arbetsterapueten. Sen kom Bekka och vi började åka.

Såg förmodligen ganska roligt ut när alla tre kör antingen bakom varandra eller i bredd. Alla svänger åt samma håll, stannar tillsammans jaa ni fattar. Kan skriva mer om "stall-dagen" i nästa inlägg så får ni massa bilder också. Efter att vi var klara åkte vi tillbaka till VH och käkade middag. Sen drog vi förbi Karlberg släppte av Bekka. Sen till kusinerna och dumpade min kusins moppe. Sen till Jojjo lämnade henne och hennes moppe, sen så åkte jag till Spånga och lämnade av Emma. Nu är jag äntligen hemma haha! :D

Lite roligt, jag körde Jojjos moppe. Jojjo körde min kusins moppe och Emma körde min. Bekka satt bakpå eller hon körde min kusins moppe lite också :)


Från vänster till höger då:
Kusins moppe, min moppe och Jojjos moppe! ;)

SKRIVET: 2011-07-05, kl 02:23:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Västerhaninge med Emmabemma

Åkte somsagt ut till Västerhaninge med Emma idag, vi invigde den nya moppen! Wooop woop. När vi kom dit så var Gullman där. Så vi fixade Pijano sen så red jag och de åkte moppe till kalsvik. Så idag har jag motionerat Pijano åt Emma som fotade och motionerade Bertil haha.

Han var otroligt pigg haha, vilket är otroligt roligt. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Han hoppade runt med mig i galoppen som en dåre haha. Hade han gjort så tidigare hade jag gett upp men gjorde faktist inte det idag. Fick lite jävlarenamma, vilket behövs. Så vi kunde tillsist galoppera några steg utan att springa, vilket var målet typ :) Kan inte förvänta mig något mer, hästen är helt otroligt svår att rida på. Så jag är nöjd med att han inte slängde av mig och att han inte sprang med huvudet i vädret.

Så tack så otroligt mycket Emma för att jag fick rida!! Även fast han är lite knäpp (som sin matte) så är det otroligt roligt. Så taaaaaack :D









Det var några bilder, finns typ 100 till. Det blir att lägga in lite fler någon annan dag :)

Nu hade jag tänkt att sova, ska ut med Emma imorgon också. Godnatt! ♥

SKRIVET: 2011-07-05, kl 02:05:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny outfit på bloggen

Nu jäklar så kör vi, ska försöka hålla igång lite nu. Har fixat ny "outfit" på bloggen :D Är dock otroligt trött nu så skulle mer än gärna vilja krypa ner i min otroligt härliga säng tillsammans med katten. Men hade lovat att blogga om dagen så ska göra det först (blir dock i nästa inlägg..)

Iallafall, lite snabbt om mig själv då. Blir som en ny "start". Heter då Felicia, är 17 fyller 18 i augusti, snart med andra ord, nice! Jag är häst intresserad såklart. Ridit sen jag var fyra. Just nu rider jag på Vällingby Ridsällskap på ponnyn Vetra (den bruna på heddern). Sen ska jag börja rida Emmas häst Pijano lite också (den vita på heddern). Annars så är jag foto intresserad och älskar att vara med mina underbara polare.

Ja det var en snabb introduktion, kommer inlägg om dagen nu :D

SKRIVET: 2011-07-04, kl 21:51:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är julen här tidigt i år?

Har precis kommit hem, ska typ dra nu igen. Så det kommer en updatering om dagen lite senare. Ska dra och "åka med" (och inte skratta alls...) när Emma övningskör haha. Jag är en så otroligt snäll kompis känner jag.

Ska ta min Bertil Gijtarr Csendes Skoog och åka dit haha. Jaja, jag är störd jag vet. Men ni behöver inte säga något jag inte redan vet haha. Btw det är min moppe. Jag och Emma döpte den!

Provsmak från dagens bilder, red åsnan nämligen :)


Jultomte hästen, julen kommer tidigt i år!

SKRIVET: 2011-07-04, kl 00:02:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Movie time

Nu blir det film, är otroligt trött. Kommer nog inte ens orka kolla på hela filmen. Men tänkte börja lite smått iaf. Imorgon blir det att ta den nya moppen till västerhaninge med Emma :D

Wohoooo föresten, fick en ny moppe idag. Tack världens bästa pappa. Men iaf ska ut till åsnan med henne. Sen så blir det middag i stan med F&F tror jag. Bloggar imorgon någon gång :)


En bild jag fotade på Pijano och Emma för ett tag sen. Den frå avsluta dagen. Godnatt!

SKRIVET: 2011-07-03, kl 23:55:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Världens bästa Vetra!


Det finns inte riktigt ord för hur mycket den här ponnyn betyder för mig. Kommer verkligen ihåg när jag total hatade henne, det var typ när Erika red på henne. Men så fick jag henne en gång. Gick inte alls bra men det var något med henne som fick mig att fastna. Nu är det bara henne jag rider. Vi är ett team hon och jag. Hon är helt enkelt en ponny med hjärta av guld.

Saknar henne otroligt nu när hon är på sommarbete!

SKRIVET: 2011-07-03, kl 23:42:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Peace & Love 2011








Så det var några bilder från Piss och Kärlek. Kan inte riktigt lägga upp alla, är otroligt många. Men de finns på FB för de som har mig där :)

SKRIVET: 2011-07-03, kl 20:07:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

♥ What are words


"What are words if you really don't mean them when you say them"

SKRIVET: 2011-07-03, kl 16:51:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka i Stockholm!

Då var man tillbaka i verkligheten igen. Har precis tagit en otroligt efterlängtad dusch, helvete vad skönt det var. Har käkat en pizza, druckit cola och bara tagit det lungt.

Veckan har vart otroligt trevlig. Lite små irritations moment dock.. Men men! Jag hade otroligt trevligt. Har förlovat mig med Nina under veckan också haha, woho. Levt på skräp mat typ, men det har typ inte gjort något för man har svettats bort all mat och gått bort all mat. Det är fan inte så kort mellan campingen och festival området om man går fram och tillbaka typ 10 gånger om dagen + att man går fram och tillbaka till kupolen som är nästan lika långt (något kortare) åt andra hållet.. Så lite motion har vi iallafall fått.

Nej nu ska jag sluta skriva en massa tråkigheter, ska lägga in bilderna någon gång när jag orkar lägga in de. Får se hur jag prioriterar eftersom jag bara är hemma till fredag då jag drar till Spanien. Måste träffa mina underbara kompisar innan jag åker dit. Så kommer ha fullt upp igen..!


Bjuder på en till bild från förra året så länge :)
RSS 2.0