SKRIVET: 2010-12-31, kl 21:09:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rubrik?

Kom inte riktigt på någon rubrik.. Sitter hemma hos Andrea, vi har precis ätit jättegod mat. Ska snart äta efterätt. Vi ska dra till Östermalm snart och ha det trevligt. Det är där tolvslaget spenderas. Så det blir kanon det. Har inte så mycket att skriva, vi var i stallet idag och fixade Bente.
Nu ska jag fortsätta spela någon knasigt spel haha. Gott nytt år allihoppa!

SKRIVET: 2010-12-31, kl 00:17:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kastar in handduken nu

Nu tänker jag gå och dö i sängen lite. Kolla på Greys några timmar sen sova. Sen blir det upp imorgon, tar med mig kameran till stallet så kanske tar lite bilder får se. Kommer inte blogga förns på lördag tror jag. Om jag inte hinner blogga något imorgon. Vi får se, annars önskar jag er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Ha det bäst allihoppa :D


Underbar bild, från sommaren hm.. Kommer inte ihåg haha! Typ sommaren 09? Tror jag hehe.

SKRIVET: 2010-12-31, kl 00:08:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Minnen på hög nivå!

Lite minnen som sitter i mitt huvud, kollade igenom bilder också. Underbara minnen som jag aldirg kommer glömma. Bilderna speglar tillbaka på mycket härligt!




Underbara häst!

SKRIVET: 2010-12-30, kl 23:43:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Egoo


I will always love you and you know that? But you cross the line.

SKRIVET: 2010-12-30, kl 22:43:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Jag föll, jag fortsätter falla, nått botten. Hur fan kommer jag upp igen?

SKRIVET: 2010-12-30, kl 22:42:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket att göööööra

Har fett mycket att göra nu innan jag ska sova. Måste duscha snabbt, vill jättegärna hinna städa mitt rum som ser förjävligt ut. Sen måste jag packa lite. Sen ska jag upp ganska tidigt imorgon och hänga med Andrea till stallet. Så åker väl vid 12, vilket är tidigt för mig. Så måste hoppa in i duschen nu. Bloggar om dagen snart, kommer bilder och så också. Skyndar mig :)


Nejnej, jag saknar inte min lugg alls..

SKRIVET: 2010-12-30, kl 14:48:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lung och skön dag

Sitter vid syrrans data, hon smikar sig och håller på. Eve och Sabina (ellis kompis) sitter och glor på Greys Anatomy. Vilket jag också har gjort den 11 i morse haha. Nördar vi är, men det är grymt!

Nu ska jag typ fixa mig lite, kan inte ritktigt gå ut i mina sovkläder.. Så måste byta om. Sen väntar vi på Felicia (maja, ellis andra kompis) sen ska vi dra ner till Bromma Blocks. Fixa kläder inför morgondagen och fika. Så det blir en bra eftermiddag. Ikväll blir det bio, The Town. Så jag bloggar någon gång när jag kommer hem. Kisses


Orkade inte leta fram någon bild, så ni får en bild på snyggot så länge :)

SKRIVET: 2010-12-29, kl 21:03:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Greys Anatomy

Har precis kommit tillbaka från Spånga, mötte Eve. Ska joina henne i sängen alldeles strax. Vi ska ha Greys Anatomy maraton. Fick alla säsonger i julklapp vilket är otroligt nice :D

Så nu jäklar blir det Greys hela natten lååång. Ska ta bort mig smink nu, sen fixa lite dipp. Sen blir det Greys. Jag bloggar imorgon. Goooood Bye!


Ignorera mitt face taaaack!

SKRIVET: 2010-12-29, kl 17:35:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lung och skön dag

Idag har jag inte gjort så mycket, var inne i stan till 12 och fikade. Sen så blev den en promenad från stan till typ medis. Långt! Haha, lat jag är. Sen så drog jag hem och här sitter jag nu. Dagen har vart allmänt trevligt och en bra dag. Nu ska jag nog plugga lite matte så jag blir klar och slipper tänka på det..

Sen senare så kommer Eve. Vi ska kolla Greys Anatomy, typ heeeela kvällen. Sen så kanske vi drar och säger hej till Becka. Så kvällen är inte heller så jobbig vilket är skönt. Jag bloggar lite senare. Byye!


Zamena får stå för bilden :)

SKRIVET: 2010-12-28, kl 20:35:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helt dööd

Är verkligen otroligt trött. Ska nog gå och lägga mig och titta på film tror jag. Ska bara räkna klart mina matte först.. Fett nördigt det där lät. Är efter i matten därför jag behöver räkna.

Jag bloggar imorgon, sovgott alla bloggläsare sen. Kram


Charmigaste kompisen man har ;) och hon satt och såg ut så där på tåget också.. Inte okej! Haha.

SKRIVET: 2010-12-28, kl 18:46:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från dagen

Nu kommer lite bilder från dagen. Bilderna är på Erika & Bianca + Rebecca & Frans. Det blev inga bra inne, så lägger in upp några. Men sen busade de i snön och det kommer bilder från det. Så enjoy!













Så det var några bilder, mysiga tycker jag. Roligt att titta på när Rebecca skumpar runt på Frans och Knorr nästan håller på att trilla av när Bianca kicka haha!

SKRIVET: 2010-12-28, kl 17:43:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fröööööös inte

Hemma nu och jag frös inte faktist haha! Jag klarade mig, Knorr frös dock som en gris haha. Det kommer bilder snart. De får laddas in medans jag hoppar i duschen :)

(guuuud vad jag har skrattat idaag..)

SKRIVET: 2010-12-27, kl 23:55:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sova kanske?

Kanske borde sova eftersom en viss Erika "Dumma" Norr sa till mig att vi ska ta bussen 09.50.. Kommer vara helt döööd tack vare henne haha! Nej då. Nu ska vi vara positiva. Ska väl gå och lägga mig och titta på Desperate Housewives, det tycker jag låter som en bra plan.

Och bered er på att imorgon så kommer det en massa bilder på Knorr, Anko och Rebecca. Woho. Får se hur mobbade bilderna blir dock hehe. Min kamera har lite damp. Jaja, godnatt. Kraaaam!

SKRIVET: 2010-12-27, kl 23:46:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Känner så här..

Ska man snacka en jävla massa skit om folk säg det till personen face to face. Gör det inte bakom tangenterna! Och gör det verkligen inte om du inte har tagit reda på fakta?

Blir galen när jag läst på en persons blogg, att någon gått och snackat skit om henne och hennes häst?! Vad fan är problemet? Jag brukar inte lägga mig i när det gäller sånt. Men nu går det till överdrift.. Vad är problemet? Avensjuk på henne eller? Bara för att din häst inte är lika speciell? Av alla personer så är hon den som ligger längst ner på listan som tar sin häst oseriöst, som tar träningen oseriöst. Hon skulle inte göra ett ända fel med sin häst? Så allvarligt var är ditt problem? Åh blir bara galen, var tvungen att skriva av mig lite..

Sorry för "damp" inlägg. Men trött på HÄST-MÄNNISKOR!

Kan säga så här till dig, och du vet att jag inte ljuger. Jag har vart med dig jättelänge nu. Du och din häst är speciella och detta säger jag inte för att vara snäll. Men har aldrig sätt något liknande. Ett samband som är helt otroligt. Så skit i alla jävla AVENSJUKA människor!

SKRIVET: 2010-12-27, kl 23:40:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förberedd utan att frysa?

Okej detta ska jag ha på mig imorgon:
- Två par leggings
- Ett underställ
- Linne
- Fleace tjocktröja
- 2 par ragg strumpor
- Vanliga strumpor
- Mössa + vantar
- Jacka

Tror ni att jag kommer frysa i stallet imorgon med Knorr, Rebecca och Anko? Jag hoppas inte det. Men lär väl göra det ändå. Men lite förberedd är jag i alla fall, creeds till mig :D

SKRIVET: 2010-12-27, kl 23:27:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Redigerad bild

SKRIVET: 2010-12-27, kl 23:07:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHHAHA!


"Skade glädjen är den enda sanna glädjen!!"

SKRIVET: 2010-12-27, kl 23:05:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fotade Camilla och Curry

Var med Camilla ut och fotade Curry idag. Ett ganska smalt fullblod. Fin häst. Så slänger in några bilder. Och måste säga att mina tår va is efter det hehe.






Alla bilder är tagna av miiiiig :)

SKRIVET: 2010-12-27, kl 22:40:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snott av Mickis

Snodde idén av Mickis, frågade faktist henne om det var okej haha!

Tänkte höra med er vilken hedder under de senare månaderna ni tyckt var snyggast, så nu hoppas jag att någon säger vad de tycker haha. Så jag vet lite!

Kan säga innan att alla hedders jag haft är gjorde i Photoshop :)

1.


2.


3.


4.


5.


6.

(nu varande heddern, vet att det ser knäppt ut, men tänk bara på den jag har nu)

7.


Så det var några, var ärliga. Är ingen snygg så skriv det ;)

SKRIVET: 2010-12-27, kl 22:31:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vem?


Även fast jag tror jag vet vem det är, så skulle jag vara jättetacksam om personen skulle kunna tala om för mig vem den är. Så man kan svara på kommentaren ;)

SKRIVET: 2010-12-27, kl 20:41:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Erika är bäst!

tja tja bloggen!! driver ;) hejsan alla Erika heter jag och är även kallad Knorr:P
Jag har varit i stallet idag och de gick ÅT HELVETE!!! fan va arg jag har varit.. men nu är jag gald igen för att jag fick träffa felicia såklart:D;D eller...?
jag sitter här och nördar data medans felicia är duktig och pluggar matte *host*
Snart ska vi ta bussen till sumpan för att träffa Emma så hon kan få sina nycklar och felicia kan få sin laddare till sin kamera så hon kan fota mig och Bianca imorgon:D hoppas fan de går bättre då-.-
nu måste vi springa till bussen:D bye bye!!

mobbad bild på mig,,,,,,,,,

SKRIVET: 2010-12-26, kl 22:11:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soov-dags

Ikväll har jag vart hos F & F, käkade middag. Fikade lite och sen så öppnade vi julklappar. Sen så åkte vi typ hem. Detta var min kväll i snabba drag, inte så mycket mer roligt hände.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Desperate Housewives som jag fick i julklapp av mamma. Grymt bra är det. Bloggar imorgon. Puss och Kram

SKRIVET: 2010-12-26, kl 22:06:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Finaste


Du var min stjärna!

SKRIVET: 2010-12-26, kl 21:52:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Näst nästa vecka

Woho, typ näst nästa vecka så ska jag till Mickis någon utav dagarna. Vilket var as länge sedan. Ska ha en dressyr-lektion för western-nörden haha. Så det ska bli jättetrevligt måste jag erkänna. Sen har jag inte sett hur hon bor sen hon flyttade heller. Bara stallet där Oliwer står då jag hängt med på någon tävling och så.

Måste säga att jag och Mickis bodde typ 10 min ifrån varandra förut. Sen så flyttade den jävlen till Knivsta och sista veckorna jag red på Fury kom vi på att hon bodde jättenära där han stod.. Smarta vi är! Så hon kom dit en gång bara, men ändå. Har känt den människan i typ 10 år, herreguuud!


Lagom roade hästar haha.

SKRIVET: 2010-12-26, kl 12:47:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från när jag fyllde 17

Haha hittade snyggaste bilderna från när jag fyllde 17, här har ni så enjoy.




SKRIVET: 2010-12-26, kl 12:41:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Emma sover som en gris

Haha Emma ligger och sover som en gris i sängen. Jag kunde inte sova så snodde hennes dator. Elak jag är haha! Måste nog hem snart dock.. Så får väl väcka henne om hon inte vaknar. Måste hem och fixa mig, ska till F & F och fira jul igen med kusinerna som vi inte träffade på julafton. Och ser ut som ett drägg så måste nog hem innan och fixa mig. Får väl ringa pappa och se om han orkar hämta mig ;)

Vi skulle ju åkt på pay and jump idag men den var inställd. Så det blev inget tyvärr.. Det var synd för Emma var grymt taggad och jag med.


Bild från i sommras när vi badade :)

SKRIVET: 2010-12-26, kl 01:12:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska snart soooova

Ska bara titta datorn lite snabbt sen hade jag faktist tänkt att sova. Är skit trött.. Vilket inte vart så ovanligt på senaste tiden. Men men.. Var i stallet idag med Emma. Hon klippte Pijano, friserade honom lite sen red hon. Haha ponnyn hade lite smått damp och sen helt plötsligt kunde han gå jättebra! Haha han är lite smått knäpp, man fick sig ett garv i alla fall när han hoppade runt som en kanin, haha!

Slänger in några bilder snabbt som jag tog idag :)



Godnatt allihoppaaaaa!

SKRIVET: 2010-12-25, kl 11:27:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos knäppa Emma

Sitter hos Emma. Vi håller på att fixa oss för vi ska dra till stallet. Issipissi är här också men hon ska leka med någon Simon sen i stallet.. Den tråkmånsen! Kan skriva om går dagen ikväll, för ska sova här en natt till, för ska med till Runsten där Emma ska hoppa Pay & Jump imorgon. Så hör av mig senare. Puss


Bild fotad av Anko på Emma och Pijano! ;)

SKRIVET: 2010-12-24, kl 18:11:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack till dig.

Måste tacka dig för att du är så underbar. För att du verkligen lyssnar. För att du överhuvudtaget bryr dig. Ingen annan som har brytt sig som du. Så vill tacka dig för att du finns!

SKRIVET: 2010-12-24, kl 11:28:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag såg mamma kyssa tomten

SKRIVET: 2010-12-24, kl 11:27:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har 50 min på mig

Haha nu har jag 50 minuter på mig att sitta lite vid datron, fixa ögonbrynen, sminka mig, välja kläder, klä på mig, torka håret, fixa häret. Sen orka ta mig upp innan mormor kommer. Så är lite ont om tid känner jag.

Ja då var det julafton då! Vet itne riktigt vad jag tycker, känner att jag inte bryr mig så mycket om det är jul eller inte. Men det är väl roligt att träffa släkten. Så det blir väl bra.

God Jul på er alla! Hoppas ni får en bra dag.

SKRIVET: 2010-12-24, kl 00:44:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar dig varje dag!


Jag saknar dig varje dag som går.
Har gått tre månader sen du lämnade oss.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Älskar dig min underbara vän.
Du var det finaste jag hade!

SKRIVET: 2010-12-24, kl 00:40:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Du och jag!


Våran låt, du vet precis vem du är!

SKRIVET: 2010-12-24, kl 00:36:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kom hem för någon timme sen

Kom hem för ett tag sedan. Sen så slog jag in lite julklappar och nu ska jag blogga snabbt sen sova. Är grymt trött! Efter jag var på Bromma Blocks med Karro sååkte jag hem var hemma i fyra minuter, fick skjuts till Spånga sen så åkte jag till Kista och träffa Faiza och Sandi. Vi gick på bio, unstoppeble eller något sånt.

Grymt bra film faktist, har garvat fett mycket ikväll. Knäppaste människorna jag var med så haha. En kväll jag inte kommer glömma på ett tag haha. Har bilder på mobilen men orkar inte ladda över de. Så det kommer bilder imorgon eller något. Får se om jag hinner sitta något vid datorn imorgon, har fullspäckat schema. Men ska försöka, beror på när jag vaknar.

Nu ska jag hoppa i sängen. GOD JUL på er alla! Puss och Kram.


Snyggaste killen till höger också, finaste ögonen ;) haha!

SKRIVET: 2010-12-23, kl 16:19:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dålig update..

Sorry för otroligt dålig update. Har haft grymt mycket att göra och så. Och igår han jag inte riktigt blogga.. Nu är jag hemma i alla fall. Ska snart iväg till Bromma Blocks med Karro och handla julklappar. Jag är NÅGOT efter i år med julklapparna har bara handlat typ tre stycken och det är till kompisar hehe. Så det blir det nu. Sen vet jag inte riktigt vad som händer bara ta det lungt tror jag.

Jag lovar att blogga när jag kommer hem. Och BTW så här om dagen så hade jag besöks rekord! Trevligt trevligt tack till er alla som läser min blogg.


Jättegamal bild på mig och KarroBarro!

SKRIVET: 2010-12-20, kl 16:48:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos pappa ;)

Sitter på pappas jobb, typ halva släkten är här känns det som. Båda bröderna, pappa och mamma. De jobbar ihop nämligen. Jag skulle haft matte till fyra, men mådde fett illa så åkte hit och åker hem med pappa sen. Kände att det var bra hehe. Sen ska jag till stallet, även fast jag inte ska rida så åker jag dit ändå. Sista gången innan det är jul avslutning nämligen. Går på kryckor p.g.a. min höft så måste ta det lungt.

Hinner nog inte blogga ikväll, kanske fotar min grupp så då blir det bilder imorgon om jag hinner. Puss

SKRIVET: 2010-12-19, kl 21:47:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Diss/Hiss

Måste göra en sak innan jag gå och lägger mig. Som jag har sagt att jag ska göra varje söndag. Men nu ska jag hålla det. Nu hissar/dissar jag denna vecka.


- Att jag har underbara kompisar
- Att det gick bra att rida Musse i måndags
- Att jag överlevt veckan
- Att jag fick min handledares stetoskop
- En hemlig sak ;)


- Att det snööööööar!
- Matte C
- Att praktiken är slut
- Att tågen alltid är så jävla sega när det kommer lite snö..
- Att mitt rum är stökigt

GODNATT NU, allihoppa!

SKRIVET: 2010-12-19, kl 21:41:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Datorn laggar..

Nu går jag och lägger mig.. Orkar inte med att datorn ska hålla på och cp så fort man vill gå in på något annat än blogg.se.. Snark på mitt internet asså! Så jag "kastar in handduken" nu. Jag bloggar imorgon om jag hinner. Puss och kraam.

SKRIVET: 2010-12-19, kl 21:34:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen med Emma, Pijano och Malte

Sov hos Emma som sagt. Vi åkte ut till stallet idag. Hon skulle rida. Så jag fotade henne och Pijano. De hoppade. Alltid lika fina. Sen fick jag trava Pijano lite (tack). Det var faktist fett roligt haha..! Sen så fixade vi och trixade lite. Gick och hämtade nyckel och lite sånt. Sen så gick vi och hämtade en liten d-ponny vid namnet Malte. Så red hon honom, läcker ponny!

Efter det tog vi bussen till VH och käkade. Emma pizza och jag hamburgare. Och nu är jag hemma. Vilket jag har vart ett bra tag nu! Har fixat med bloggen och lite så.


Bilden beskriver dagen ganska bra faktist!

SKRIVET: 2010-12-19, kl 21:28:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredags, party hos Eve

I fredags så var jag hemma hos Eve. Var några stycken där. Orkar inte riktigt skriva alla. Kände nästan alla dock. Det var trevligt. Mycket dans och så. Tänkte slänga upp någon bild från det.




SKRIVET: 2010-12-19, kl 21:01:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fett söt ju!


Jag tycker i alla fall att den är söööööt! =D

SKRIVET: 2010-12-19, kl 20:56:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Renovering på bloggen

Håller på att renovera lite nu, så ser det lite cp ut så vet ni varför ;)

SKRIVET: 2010-12-18, kl 19:51:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bild på mig och Pijano

Hittade en söt bild på mig och Pijano =)


Gamal bild, från typ.. haha jag kommer inte ihåg.

SKRIVET: 2010-12-18, kl 19:47:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Emma-Bemma

Juat nu sitter jag hemma hos Emma, hon ligger och tittar på Sunes jul haha.. Måste säga att det är coolt, de spelar in en del typ precis vid min skola. De filmar i biblioteket och skolan ligger på våningen över. Haha lite roligt att biblioteket har sett ut på samma sett sen 1991 haha!

Men ändå.. Som sagt, vi ska väl dra och köpa coola snart eller något.  Får se vad vi hittar på. Igår så var jag hemma hos Eve med massa folk. Vilket var trelivgt! Kommer bilder från det imorgon, har de hemma på datan.


Haha.. Skönaste bilden jag hitta. De som var med fattar haha!

SKRIVET: 2010-12-18, kl 11:35:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bajsskit

Japp.. Jag hade rätt. Eldar upp mina helvetes jävla böcker snart..! Har så kort humör när jag inte förstår. Och dumma APU-uppfiten uppgift 1 är störd, och idrotten är också störd.. För det går inte att hitta vad som händer med ämnesomsättningen när man fucking tränar! Blir galen på skolan snart..

SKRIVET: 2010-12-18, kl 11:08:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vet...

..jag suger på att blogga. Har haft skit mycket, och när jag fick en lucka här om dagen så kom jag inte in på blogg.se. Bloggar under dagen, måste städa mitt rum först och plugga. Bajs på APU-uppgifterna asså. Sen har jag matte som jag måste börja ta lite seriöst. Så det är bra att sätta igång. Lär väl sluta med att jag slänger iväg mina böcker som vanligt haha!

SKRIVET: 2010-12-12, kl 22:44:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sist men inte minst

Sen åkte jag vidare till Knorr, vi kollade på Last Song, var där i typ någon timme. Sen så åkte jag och träffa Becka i en halvtimme i sumpan. Ja detta har vart min dag. En väldigt trevlig dag måste jag säga. Och nu ska jag gå och lägga mig. Innan jag somnar vi datorn haha. Får se om jag bloggar något imorgon, annars blir det tisdag då jag är ledig. Btw ska jag till skolan imorgon och ha matte..

God natt, pussilipuss!

SKRIVET: 2010-12-12, kl 22:41:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mormor fyllde 80

Sedan tog jag tåget till sumpan där jag träffa mina föräldrar. Vi åkte till mormor som idag fyllde 80. Hos mormor var min kusin Amanda, moster Monika, Bob och morfar. Sen så fikade vi och sjöng med de andra som bodde på äldreboendet. Det var trevligt tycker jag. Mormor var lite borta idag, men hon verkade nöjd. Hon fick favorit prinssestråta och choklad iallafall. Så hon var nöjd.



Två bilder från dagen =)

SKRIVET: 2010-12-12, kl 22:32:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träffa Emma

Tänker dela upp dagen i tre eller fyra delar. Börjar med att imorse mellan 12-14 så träffade jag Emma. Vilket var jättelänge sedan eftersom det har vart lite saker emellan oss. Tänker inte gå in på detaljer. Vi träffades på centralen och gick och drack Red Bull på 7eleven, sedan tog vi en promenad i det sköna vinter vädret. Ner mot gamla stan och så. Sen gick vi tillbaka mot centralen och jag tog tåget. Det var trevligt att träffa dig igen, har saknat dig.


Bild från i somras på Emmas land.

SKRIVET: 2010-12-12, kl 20:32:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det kommer inlägg

Efter att jag har laddat över bilder och kanske duschat om duschen blir ledig snart så kommer det massa inlägg. Har vart väldigt tråkig när jag bloggat på senaste. Men nu ska jag försöka göra lite intressanta inlägg, vilket jag ändå inte är så bra på. Men ska försöka. Så kommer inlägg snart =)

SKRIVET: 2010-12-11, kl 22:17:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kom precis hem ska iväg nu igen haha

Kom precis hem typ. Eller kom hem för en timme sen. Dagen snabbt då innan jag ska dra igen. Jobbade från två, gick bra. Det var ganska lungt men ändå saker att göra hela tiden. Det var en rolig dag i alla fall. Gjorde många undersökningar själv idag. Är nöjd med dagen det var roligt. Nu ska jag iväg och träffa Beckisen en liten stund. Min buss går om 20 minuter så måste snart börja gå till Solvalla bussen. Bloggar när jag kommer hem. Puss

SKRIVET: 2010-12-10, kl 21:53:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idol

Ska upp nu och vänta på att det blir dags för idol igen. Får se om jag orkar blogga om dagen när jag tittat klart eller om jag bara vill dö i sängen framför en film. Är helt död idag verkligen. Skit trött!

Måste bara berätta ridningen lite snabbt. Bytte hästar tre gånger först red jag Stora sen Nikki och sist Bente. På Stora gick det väldigt bra faktist. Hon var lugn och grymt fin. På Nikki (som är gigantisk) gick det väl så där. Jag överlevde i alla fall. Vilket var mitt mål. Sen på Bente gick det också jättebra. Han var jätterolig att rida på.

Nu ska jag gå upp. Pussilipuss!

SKRIVET: 2010-12-09, kl 18:15:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

No words..

SKRIVET: 2010-12-09, kl 18:08:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Miss you


Saknar dig varje dag som går.
Hoppas du har det bäst.
Kommer alltid älska dig gubben!

SKRIVET: 2010-12-09, kl 18:02:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kärlek!


Kärlek till familjen!

SKRIVET: 2010-12-09, kl 17:47:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skön dag

Idag har det var en lugn dag. Jobbade från sju. Inte så mycket att göra, så jag han göra mina uppgifter vi har fått från skolan. Caroline (lärare) kom och hälsa på. Jättetrevligt. Fick en massa komplimanger, vilket gör min otroligt glad. Efter lunch fick jag faktist åka hem. Tack snälla Nadi (handledare). Hon sa att det inte hände så mycket och att jag skulle gå hem och plugga matte. Vilket jag har gjort. Är kanske redo för nationella imorgon. Men tror inte det, jag får bara hoppas på att det går bra. Nej nu ska jag vara positiv, jag ska göra mitt bästa!

Nu är jag ensam med syrran, vet inte riktigt vad mina föräldrar gör. Vi ska väl laga mat jag och syrran snart. Eller hon lagar mat och jag pluggar. Tack söta du!

SKRIVET: 2010-12-08, kl 20:15:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jätteroligt..

Skit kul att jag och Barbie är med på skolans facebook. Skit ful bild också haha!


Fulaste bilden också......!

SKRIVET: 2010-12-08, kl 19:59:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledig idag

Var ledig idag, vilket var grymt skönt. Åkte till skolan med Bekka, som var grymt snäll och följde med då jag är en fegis haha. Var där ett tag sen åkte jag vidare. Orkar inte skriva så mycket mer. En skön och lugn dag. Precis vad jag behövde. Så nu sitter jag och väntar på att Bekka ska komma och på att klockan ska bli nio. Eftersom det är världens bästa program idag, Greys Anatomy såklart woho! Så så ser min kväll ut. Och imorgon blir det att jobba imorgon också. Kommer vara död!

SKRIVET: 2010-12-07, kl 19:39:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ridningen i måndags

Red i måndags. Fick Jack. Gick otroligt bra i början. Han var jättestadig, jättebra takt och jättelugn. Första galoppen gick också jättebra. Men när vi skulle galoppera till höger gick det åt helvete. Kunde inte rida då. Det ända han gjorde var att springa runt med huvudet i vädret typ.. Så det gick väl mindre bra. Men tänker focusera på det bra känner jag. Har inte ridit hästen så många gånger. Eller jo på gummisnodd. Vilket jag inte gjorde igår. Så jag är nöjd i alla fall. Får se vem jag kommer fortsätta rida om det blir han eller någon annan.

SKRIVET: 2010-12-07, kl 19:22:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Operation idag!

Är helt slut! Idag jobbade jag från 7. Vid 12 så fick jag gå på operation. Vilket var helt galet roligt. Otroligt ballt var det. Fick de en by-pass operation. Lite snabbt, det är när man tar en ven från benet och gör en förbi koppling på hjärtat, där det är igentäppt. Väldigt enkelt förklarat. Men i alla fall så fick jag se ett hjärta idag! Så OTROLIGT COOOOOOLT! Så så har min dag vart.

Nu ska jag typ dö framför tvn i sängen. Vill se Desperet Houswives och A shoot at love.. haha. Sen ska jag sova, och åka till skolan imorgon om jag orkar gå upp.


Bypass operation på bilden.

SKRIVET: 2010-12-05, kl 22:22:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Greys + Ansiktsmask = Jag och Knorr

Erika har typ precis åkt hem. Ska bara blogga en gå och lägga mig, börjar trevliga klockan sju imorgon.. Suck! Jobbar själv också. För både Jess och Putte har ledigt de jävlarna hah.

Men i alla fall, jag och Knorr åkte till Shell och köpte Red Bull och mat till imorgon. Sen så satte vi oss och tittade på Greys Anatomy. Sen så satte vi på oss ansiksmasker haha. Skit fula blev vi. Sen efter Greys så drog hon hem. Och nu sitter jag här och är påväg till sängen.

Vet inte riktigt om jag hinner blogga imorgon. Eftersom jag ska till stan efter jobbet och sen till stallet. Och sen sova, eftersom jag börjar sju på tisdag också.. Men på tisdag kan jag blogga i alla fall. För är ledig på onsdag, ska till skolan och plugga matte. Blä men i alla fall, får se hur jag gör.

Nu ska jag sova, godnatt. Puss och kram!

SKRIVET: 2010-12-05, kl 16:56:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klar med städningen

Nu har jag städat klart, äntligen haha. Så här blev resultatet:




Lite skillnad i alla fall haha ;)

SKRIVET: 2010-12-05, kl 15:26:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städa mitt rum

Ska nu städa mitt rum lite hade jag tänk.. Ser förjävligt ut faktist. Fotade lite före bilder så får ni efter bilder sen också bara för att jag ska få känna mig lite duktig, haha. Bloggar lite senare. Puss


Btw, så kanske Knorr kommer förbi senare. Eftersom jag är ensam hemma med syrran idag.

SKRIVET: 2010-12-05, kl 00:23:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sov du lilla videung...

Om 10 min hade jag tänk att krypa ner i sängen. Är helt slut även fast jag inte gjort ett skit jobbigt idag haha. Jag sitter bara och väntar på att min film ska bli klar. Sen är det film dags och säng dags. Skönt!

Imorgon blir det en till slapp dag för min del. Vilket är otrolgit skönt. Att bara få ta det lungt. Kanske ska träffa Finnen om vi båda orkar ta oss någonstans haha. Det är jobbigt att jobba så mycket när man inte är van. Man blir verkligen helt slut måste jag säga. Så sovgott allihoppa sen när ni ska sova, eller ni kanske redan sover i och för sig.. Men i alla fall, sov gott. Puss och kram!


Gjorde en liten bild snabbt, bara för att jag fördröjer tiden lite heh.

SKRIVET: 2010-12-04, kl 23:38:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Daaaaaaaaaageeeen 4/12

Idag så var jag och Knorr på Solvalla och fotade lite i det underbara vädret. Blev inte så många bilder då det var ganska segt där idag. Inte så många hästar ute. Men det blev några bilder i alla fall så slänger upp några på små ponnysarna som var ute och busade.







Charm-trollet själv på sista bilden wohoo! =D

SKRIVET: 2010-12-04, kl 23:02:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen

Så nu är jag hemma igen från Becka. Först så fick jag se hennes platt-tv som var gryyym! Kommer bli fett bra i ditt rum gumman. Sen gick vi ut och pratade lite. Gud vad jag har saknat dig.. Kändes jätteskönt att bara få snacka ut om allt och ingenting. Otroligt underbart var det att träffa henne.


Måste bara säga att du betyder grymt mycket för mig. Jag älskar dig otroligt mycket gumman. Tack för att du alltid finns och för att du är otroligt underbar!

SKRIVET: 2010-12-04, kl 20:32:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Om dagen kommer senare

Kommer vad jag har gjort under dagen när jag kommer hem. Men kan ge er en bild från dagen så länge. Puss


Orkade inte vända på den haha. Fler bilder när jag kommer hem.

SKRIVET: 2010-12-04, kl 20:30:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ut på promenad

Har precis kommit ut ur duschen, ska snart ta bussen till Becka och först titta på hennes coola platt-tv. Sen ska vi ta en promenad. Så så ser min kväll ut just nu. Så måste sätta på mig lite mer kläder så jag inte fryser eftersom det är bajsiga -11.. Suck, hatar kyla.


Sötaste Becka på bild =)

SKRIVET: 2010-12-03, kl 22:59:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Titta Greys med Porr

Nu ska lilla Knorris Porris kolla datorn lite medans jag duschar sen blir det att titta på Greys Anatomy, woho! Bästa ju. Vi ska mysa ner oss i sängen med coola och goooodis. Så det blir grymt. Bloggar imorgon. Puss och kram!

SKRIVET: 2010-12-03, kl 22:55:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varför du?

Kommer sakna denna plutt ponny som åker imorgon till Skåne. Bättre för honom men kommer bli tomt utan honom i alla fall.. Kommer sakna dig!



SKRIVET: 2010-12-03, kl 22:51:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Red Dondy

Kom hem från stallet med Taxi för någon timme sen. Har tittat på gryma idol! Var i stallet med Erika och hon fotade lite. Jag red Dondy, vilket jag var skit sur om i början. Gud vad grinig jag var. Men det gick faktist helt okej. Han var inte så jobbig som han brukar och är nöjd. Förväntade mig inte ett skit. I mellan åt gick det grymt bra och ibland gick det åt helvete. Men i det stora hela är jag grymt nöjd med honom. Han gick bäst i galoppen då han lyssnade perfekt! Så är nöjd i alla fall. Slänger in lite bilder som Knorr fota.




SKRIVET: 2010-12-01, kl 21:43:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack! <3


Tack för att du finns, älskar dig..!

SKRIVET: 2010-12-01, kl 21:41:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHAHAHA!

Gud vad jag skrattade idag när jag var i skolan. Hämtade mina matte-böcker och lite andra papper. Sen fastnade jag där ett tag. Snackade med lite folk och Lasse (data-teckniker). Sen så satt jag med Sandi, Faiza, Eve och Lasse och satt och snackade. Sen så rapade jag och Eve. Så dampade Faiza och det slutade med att Eve fick Faizas youghurt över hela sig. Kom i hela soffan på hennes jacka, byxor och tröja. Och guud vad jag skrattade hahah. Var grymt rooligt..! hahah!

SKRIVET: 2010-12-01, kl 13:42:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk stämplad idag

Blä blev sjuk stämplad av min handledare idag och fick gå hem. Även fast jag inte hade feber så tyckte hon att jag skulle hem och vila så att jag inte skulle bli ännu mer sjuk. Och så att jag orka jobba imorgon.

Så min bror hämta mig och skjutsa hem mig och sen jag kom hem har jag legat i soffan och glott på Desperet Housewives. Och nu måste jag klä på mig för ska till skolan och hämta min mattebok. Har nationella nästa vecka och ska inte dit något innan dess.. Så måste dit. Får se om jag kanske dör av något påvägen haha. Bloggar om jag orkar ikväll. Puss

RSS 2.0