SKRIVET: 2011-04-21, kl 23:39:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Please dont leave me, i love you!

SKRIVET: 2011-04-21, kl 23:38:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen

Så var man tillbaka i stockholm igen. Skönt att vara hemma, men tråkigt att åka hem. Skönt att komma bort ett litet tag. Även fast man egentligen inte kommer bort från tankar och sånt. Men men. Roligt att träffa Mickis iaf, som man aldrig träffar annars.

Har vart med Erika som solade och sen träffade jag Emma i karlberg. Satt och snackade lite skit hehe. Nu ska jag duscha sen ska jag sova. Ska upp mega tidigt imorgon och hämta Knorr. Vi ska dra till vällingby, det är ju ponny tävlingaaar! Så det ska vi åka och titta på, Julia kommer senare också.

Ni får en bild på min älskling så länge, som Knorr fotade här om dagen :)

SKRIVET: 2011-04-20, kl 21:18:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pelefanten kan hoppa

Idag löshoppade vi pelefanten som jätte duktig. Tills att det blev för högt och då blev han en flodhäst. Det han var bäst på att göra idag var att motionera matte. Hon fick springa så snabbt så snabbt!
Ehm efter att vi hade löshoppat pelefanten drog vi till "stan" alltså uppsala. Vi ätade kebab och köpade godis och reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadbul. GÅTT 8D
Jag eger på att safa jag vät. pyss på rooomphaaaaaaaaaaan 8D

SKRIVET: 2011-04-19, kl 20:49:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

A la Mickis

Just nu sitter jag i Knivsta hemma hos Mickis. Åkte med en galen busschafför från Märsta igenom bara skog. Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö.. Men jag överlevde faktst. 

De mötte mig vid busshållsplasten och vi gick till stallet. Vi kollade när Carin red. Sen red Mickis lite. Hon lekte runt barbacka på sin knäppa pelefant :) Sen blev det lite skoj bilder från en av hagarna.. HAHAHA! Jag dör, fick roligaste
bilden ever ;)




SKRIVET: 2011-04-17, kl 19:15:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kommer inlägg

Håller på att vänta på att lite bilder ska laddas över klart. Sen så kommer det massa inlägg om denna underbara helg :) Kommer en ny hedder också!


En bild från i somras, haha.

SKRIVET: 2011-04-02, kl 17:04:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gick inge vidare

Ja och jag som skulle försöka börja blogga igen.. Gick inge vidare med den idén. Då får jag försöka en gång till då. Ska ändra designen till bloggen lite och så. Sen får vi se om jag lyckas hålla igång den haha.

Dagen lite snabbt då: Har inte hänt mycket alls, utan har bara slöat framför O.C och sen städat min garderob faktisk. Har slängt ut det jag inte kan ha, blev två soppsäckar med kläder.. Hehe.

RSS 2.0