SKRIVET: 2010-04-29, kl 20:48:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan då

Har vart en kaosvecka måste jag säga. Lärarna har vart jättejobbiga haha, eller så är det jag som har vart på rethumör inte vet jag.

"Bråkade" iallafall med Bekka i tisdags. Vi började slåss. Det börjar med att jag tar sönder hennes pappersloppa då bitchslapar hon mig den jäveln. Sen börajde vi slåss. Efter ett tag så slogs vi med ihop rullade tidningar. Sen hälde jag vatten på henne och hon tillbaka. Det slutar iallafall med att hon boxar mig på armen. Då blev jag förbannad och boxade tillbaka inte så hårt utan jag vinklade upp långfingret så jag skulle träffa nerven i armen hårdare. Och det gjorde jag haha. Sen slutade vi och pratade på som vanligt, haha! Älskar dig gumman (a)



Förklaring för er som inte vet hur man gör, hah!

SKRIVET: 2010-04-29, kl 19:05:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg..

Måste försöka göra min Arbetsmiljö uppsats, men jag orkar inte.. Ska vara inne imorgon, så måste försöka fixa den. Ingen som kan tänka sig att göra den åt mig? haha. Det är lixom lungt orkar verkligen inte. BLÄ på "läxor". Är egentligen ingen läxa, är en APU uppgift som ska in.

♥♥♥♥♥
Så är roligt har jag nu, så ni fick lite hjärtan haha!

SKRIVET: 2010-04-29, kl 19:02:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

I know, jag är dålig

Vet är OTROLIGT dålig på att blogga. Och jag erkänner det faktist! Så har lite att ta igen nu då. Men till mitt eget försvar kan jag säga att jag haft otroligt mycket att göra. Detta är faktist min ända lediga dag denna vecka.

I skolan så gjorde vi en förstoring av Barbie, den blev typ 170. Haha skit roligt faktist. Bilder kommer efter att Bekka har lagt upp de på bloggen eller facebook så jag kan sno de, haha! Kan skriva om veckan i nästa inlägg.



Saknar min lugg..!

SKRIVET: 2010-04-21, kl 22:09:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHHA skön!

SKRIVET: 2010-04-21, kl 21:54:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Webb-cam med tjejerna

Sitter och har webbcam med Bekka och Eve. De är lite knäppa må jag säga, har sjungt och hela allt för mig. Men nu börjar de bli trötta haha. Men här kommer lite bilder iallafall!

SKRIVET: 2010-04-18, kl 23:17:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Zzzzz...

Herregud vad jag är trött. Och inte kan jag gå och lägga mig än, måste ta emot bilder från Anko, men snart är de klara. ÄNTLIGEN. Är så himla trött. Däckar snart vid datan, sen fan dubbelt också haha. Känner mig precis som killen...

SKRIVET: 2010-04-18, kl 22:31:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förlåt

Förlåt för jag bloggar så dåligt. Men för mitt försvar är det ganska jobbigt att hålla igång två bloggar samtidigt. Men jag lovar ska försöka bättra mig. Men känner att denna blogg ska inte ha något med hästar att göra. Och på senaste tiden har det vart ganska mycket hästar. Så ni som är intresserade läs wege.blogg.se.

Fyra veckor har det gått, och jag börjar sakna mina klasskompisar som jag umgås med. Det är har gått för lång tid, måste se alla snart igen. Tur att det bara är en vecka kvar. Men då kommer jag sakna alla personaler på praktiken. Aldrig får man en minut utan att sakna någon. Men just nu saknar jag iallafall mina älskade vänner i skolan! :(



Puss på alla mina kompisar, älskar er!

SKRIVET: 2010-04-16, kl 14:39:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sötaste smilisarna jag hittade!


Haha kolla vilka söta smilisar jag hittade på min systers data. Haha och förlåt Ellinor för att jag sitter vid din data, hehe. Men otroligt söta är de ju. Jaja ni kanske sett de förut, men jag tycker iallafall att de va jättecharmiga!

SKRIVET: 2010-04-15, kl 21:16:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg dag

Har vart så trött idag, anledningen står på wege.blogg.se. Men jag har lyckats kämpa mig igenom dagen ändå! Praktik på dagen började sju slutade ett. Skönt att sluta tidigt men mindre roligt att gå upp tidigt.. Men jag klarade det iallafall. Träffade Tvilling på eftermiddagen, trevligt. Saknat henne även fast det bara var igår. Man saknar henne ändå! Nu ska jag typ äta sen sova, haha! Puss och hej..

SKRIVET: 2010-04-12, kl 23:42:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Praktik idag

Idag så började praktiken igen då. Kändes bra, dagen gick väldigt fort. Blir nog så eftersom jag jobbar tillsammans med Becka. Kan tyvärr inte berätta så mycket mer om dagen eftersom det är sekretess lag på allt som händer. För er som inte fattar så betyder det att man har tystnads plikt. Slutade vid halv sex. Åkte upp och käkade i vällingby tillsammans med Evs som var otroligt snäll och följde med. Sen red jag, mer om ridpassat finns på wege.blogg.se.

Sen jobbar jag kväll imorgon börjar 3 slutar 9. Skönt med sovmorgon men kommer vara helt slut på kvällen. Nej nu tror jag att jag ska hoppa i sängen. Är väldigt trött faktist. Sovgott alla, puss.



Måste bara säga att jag stör mig otroligt mycket på att det är 15-års gräns på vissa och 18-års gräns på andra affärer. Som idag när ajg ville ha en Red Bull går in på Coop, ja då har de 18-års gräns. Så åker jag upp en trappa till Hemköp ja då har de 15-års gräns. Och då måste jag visa legg. DET STÖR MIG! (evve som va med dog av garv när jag behövde visa legg). Dumma unge!

SKRIVET: 2010-04-11, kl 22:42:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma ska sova

Gud vad jag är trött. Gick upp fyra, tur att man har sovmorgon imorgon. Läs om dagen på wege.blogg.se. Imorgon är det praktik igen då. Ska dit med Becka som vanligt. Då har man bara två veckor kvar då. Känner att det kommer gå läskigt snabbt. Kommer sakna alla när vi väl har åkt därifrån sen. Men men. Man får ta dagarna som de kommer. Får iallafall sovmorgon till halv 11, NICE. Nej nu ska jag sova, puss.

SKRIVET: 2010-04-10, kl 11:00:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sitter vid Emmas dator

Har precis vaknat. Sitter och lyssnar när Emma och hennes mamma diskuterar alla deras djur. Måste bara säga att de har otroligt många djur. En häst, två katter, en hund, två sköldpaddor och massa fiskar. Det är lite mycket faktist.

Idag blir en lång dag, ska till stallet. Rida Fury, fota Emma, fixa inför tävling osv. Ja vet faktist inte vad jag ska skriva mer. Jag vet att mina inlägg är otroligt tråkiga. Men jag försöka updatera så gott jag kan. Med så "intressanta" inlägg som jag kan.

SKRIVET: 2010-04-09, kl 23:01:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Emma

Ändrade planer. Blev inget med att träffa de andra, tyvärr. Men det blev bra ändå sitter hemma hos Emma efter en lång dag i olika stall. Ska snart ut med hunden. Har inte så mycket mer att säga. Bloggar sen haha, puss.

SKRIVET: 2010-04-09, kl 10:53:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet snart

Ska dra till stallet snart. Så blir en stalldag idag med. Så det kan ni läsa om på wege.blogg.se, som vanligt. Efter andra stallet (vällingby) ska jag träffa Scooby, Finnen och Shoffe. Så det blir ju trevligt. Bloggar lite om det ikväll. Nu måste jag faktist dra till bussen. Puss

SKRIVET: 2010-04-08, kl 23:10:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag i stallet

Har bara vart i stallet idag med Emma, läs mer om det här. Tänker inte ha så mycket om hästar och sånt på denna blogg. Så alla som vill läsa om mitt häst/foto liv får läsa på den bloggen.

Kan slänga upp några bilder som Emma fotade på mig när vi väntade på Eva och på tåget.








Foto: Emma Csendes

SKRIVET: 2010-04-08, kl 21:45:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Till lilla Erika..

Skriver till dig här ist. Vet inte om du läser den men skit samma. Skriver här iallafall. Haha NEJ det är inte dina glasögon. Tror du inte mig är det bara att fråga Evelina som jag köpte de tillsammans med: evjo.blogg.se!

Bara att skriva till henne om du inte tror mig! ;) Plus att det var du själv som tappade bort de. Men skit samma pallar inte. Frågar bara henne om du inte tror mig.

SKRIVET: 2010-04-07, kl 23:45:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskar min Tvilling mest!

SKRIVET: 2010-04-07, kl 20:34:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Drar till Tvilling snart

Ska dra till min älskade tvilling snart. Tigger skjuts av pappa och bror min. Orkar inte åka komenallt. Så snart drar jag, woho!

SKRIVET: 2010-04-07, kl 20:31:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen

Som sagt var jag i stan idag. Trevligt att träffa de gamla människorna igen. Saknat er. Vi käkade på taco bar, käkade jordgubbar på trappan och gick på bio på Rigoletto. Trevlig dag. Åkte hem tillsammans med Nina och Karro. Har inte så mycket att säga kommer lite bilder.



SKRIVET: 2010-04-07, kl 11:51:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sean Kingston ft. Justin Bieber, "Eenie Meenie"

SKRIVET: 2010-04-07, kl 11:39:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder på bästa

SKRIVET: 2010-04-07, kl 11:35:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag suger jag vet

Förlåt så jättemycket för att jag verkligen suger på att blogga. Men nu ska jag verkligen försöka. Idag så ska jag träffa några gamla klasskompisar, närmare bestämt: Nina, Karro, Pulla, Jenny och Britta. Ska bli grymt roligt eftersom jag inte träffat de på länge. Eller Karro och Nina har jag träffat men inte de andra. Jag börjar faktist få lite små bråttom. Men men, haha.
Pulla får stå för bilden!

Btw, har en hästblogg för er som är intresserade: www.wege.blogg.se
RSS 2.0