SKRIVET: 2011-05-29, kl 19:10:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

My day

Dessa bilder nedanför beskriver min dag ganska klockrent. Jag och Bekka sov till typ 1, skit trött när vi vakna. Åkte och köpte lite saker till vår pasta sallad. Käkade framför tv, kolla på Sex & the city och Grey's Anatomy. Sen så drack jag redbull.
Sen kom mina föräldrar hem och vi käkade morsdags middag. De var min dag i korta drag, nu ska jag dra iväg och träffa Westberg, blir promenad med henne :)


Nu kommer jag bli lite smått mördad av en viss Bekka, haha!

SKRIVET: 2011-05-29, kl 17:39:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trattis

Min lilla snuttis har tratt just nu, den ska dock av på tisdag. Äntligen! För nu har hon kommit på hur hon ska få av den.. Suck! Så ska bli skönt för både mig och henne att den åker av på tisdag!




Lilo ♥ | Foro: Jag

SKRIVET: 2011-05-29, kl 17:30:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillning hos mig igår












SKRIVET: 2011-05-27, kl 09:08:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just Can't Get Enough

SKRIVET: 2011-05-25, kl 22:26:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första gången faktist

Idag är nog första gången någonsin som jag inte var en stolt Consensumare. Absolut det kan också ha berott på att jag var på skit humör. Men ändå, första gången NÅGONSIN som jag bokstavligen ville elda upp hela skolan. Konstig känsla när jag egentligen älskar skolan. Visst älskar inte att gå till skolan varje dag, men det är inte värsta plågan att gå till skolan, som de var på Sundby. Men men, konstig känsla..

SKRIVET: 2011-05-25, kl 20:38:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måste bara säga..

.. ett stort tack till dessa tre otroliga människor. Ni är otroligt underbara och riktigt knasiga! Love u ♥


Becka, Jess och Bekka!

SKRIVET: 2011-05-25, kl 20:28:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skeeet dag

En riktig bajs dag har det vart.. Den blev väl lite bättre här mot slutet. Men innan dess har den bara vart skit och skit och lite åter skit. Men men, ibland har man skit dagar också.

Snälla Beckisen följde med mig till arbetsterapueten, de bildade team och gick emot mig.. Skjysta de är, NAT! Men men, de bryr sig bara. Vilket jag absolut uppskattar. Sen så drog jag med Becka till centralen till tåget. Hon drog ner till Roy i Småland idag. Ska vara där några dagar, så jag vinkade av snuttegullet vid stationen.

Nu sitter jag bara och väntar på att Grey's Anatomy börjar. Älskade program!


Saknar dig fina vän! | Foto: Jag

SKRIVET: 2011-05-24, kl 17:22:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ladda över idrottsuppgiften

Sitter just nu vid syrrans dator, lånade den förut för att göra vår idrottsuppgift. Och har vart lite seg med att lämna in den, så håller på att föra över den till youtube nu. Segt som fasiken går det, vi filmade nämligen en uppgift bara för att slippa de gamla vanliga att sitta och skriva som en tönt.

Skola idag, har inte gjort så mycket. Har intervjuat syos som ska börja i skolan. Skönt att vi elever får vara med och ha en åsikt måste jag säga.

Just nu sitter jag bara och taggar inför att klockan ska bli 8, då Roy och Jess är med på plastikturisterna. Jess träffade Roy där nere, Roy va där nere för att operera öronen. Så det ska bli intressant och se några bekanta ansikten på tv faktist :)


Personer: Mamma, jag och Elli | Foto: Modell House

SKRIVET: 2011-05-22, kl 23:19:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plutteheest

Gud vad jag saknar att rida.. Tror inte riktigt någon förstår hur de känns att stå bredvid och kolla när min grupp rider. As lökigt. Har inte ridit på kanske hmm.. 2 månader nu. Skit tråkigt. Börjar verkligen bli galen nu.

Och jag saknar min plutt hest jättemycket. Absolut hon står där i stallet och är gosigare än aldrig förr. Men ändå det är inte samma sak som att jag får göra iordning henne och rida.

Va bara tvungen att skriva de, att jag saknar att rida nu :/


Foto: Erika Norr

Älskar min lilla plutt hest ♥

SKRIVET: 2011-05-22, kl 23:12:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma från BB

Kom precis hem från Big Brother, va där med Becka, Roy, Chrille, Jenny och Ida. En otroligt trevlig kväll. Med två väldigt förväntans fulla brudar. Medans vi andra knappt följer programet. Men det var iaf väldigt ballt att vara med under live sendning och så.

Sen måste jag tacka Roy som bjöd med mig. Så tack till honom!


Bild lånad från google.

Skit jobbigt med skola imorgon, eftersom jag inte är alls trött. Har vänt på dygnet totalt nu när jag vart ledig i fyra veckor. Så jag kommer vara ett helvete imorgon i skolan, stackars mina kompisar..
Men men, det är bara tre veckor kvar, sen taggar vi inför sommarloooov!!

SKRIVET: 2011-05-22, kl 16:05:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Long time no se

Länge sen jag bloggade.. Hehe! Har inte haft någon större lust. Får se om jag kan hålla igång det den här gången. Har vart hemma hela dagen idag, bara slappat. Skolan börjar igen imorgon.. (vart ledig i 4 veckor).

Ska på Big brother ikväll med lite härligt folk :) så det sa bli trevligt!


Rolig hedder jag har.. nat! Ska ändra den någon gång när jag orkar.
RSS 2.0