SKRIVET: 2010-07-28, kl 00:34:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

LIIIIITEN



Bilder från Kolmården när jag va miiini liten... *Pinsamt!*

SKRIVET: 2010-07-28, kl 00:18:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

-


Bäst för dig att du blir bra, jag klarar inte av att förlora dig just nu. Älskar dig över allt annat, och det vet du. Så svik mig inte och försvinn från mig än snälla..

SKRIVET: 2010-07-28, kl 00:16:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Satt och tänkte

Såg en bild på hela "twilight gänget", kände knappt igen de när de inte är deras roller i filmerna. Så måste bara lägga upp lite bilder på hur de ser ut i verkligheten och i filmerna.
De som är mest lika är ju huvudrollerna, Bella, Edward och Jacob.
Kirsten Stewart som Bella Swan:

Robert Pattinson som Edward Cullen:

Taylor Lautner som Jacob Black:

Billy Burke som Charlie Swan:

Det var några orkar inte lägga upp fler, det var ju fett jobbigt haha!

SKRIVET: 2010-07-26, kl 13:02:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dålig på att updatera

Ja jag vet att jag Suger på att updatera. Men det är för att jag har haft så mycket att göra. Ska försöka att bli bättre. Just nu sitter jag hemma hos Eve med Emma och Shoffe, har precis gått upp typ. Vi hade en jättetrevlig kväll igår.

Idag blir det bio, Beck. Tillsammans med Evve och Emma. Trevligt trevligt.

Bloggar sen om de andra dagarna, puss!



Bild från skolavslutning på mig och Scooby =)

SKRIVET: 2010-07-22, kl 18:31:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

På landet

På Emmas land igen! Denna gång tillsammans med Emma, Issi, Linniz och Hedda. Vi sitter just nu hos Hedda, ska typ snart ut och hoppa stutsmatta. Sen dra tillbaka till Emma igen.
Måste bara berätta att jag och Emma är galna. Vi körde moppe från Spånga-Farsta! Åt-helvete långt när man kör fel också. Helt plötsligt kom vi till Flatenbadet och sen till Nacka.. Smidigt!
En timme senare så kom vi i alla fall fram. Ska hem imorgon. Så ni får bilder och sånt då.
Puss och Kram

SKRIVET: 2010-07-13, kl 23:54:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fler bilder






Älskar dig!

SKRIVET: 2010-07-13, kl 23:01:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Emmas land

Sist men inte minst så har jag vart på Emmas land från igår till idag. Vi hade det OTROLIGT roligt vi med såklart, vilket inte är ovanligt att vi har men ändå.

Vi sov själva i deras stuga, jättemysig. Med alla djur (två katter en hund) också inklusive våra "bästakompisar" spindlarna... Men det var jätteskönt att komma bort från stan lite med världensbästa.







Fler bilder kommer efter jag kollar på Sex and the City på 3an.

SKRIVET: 2010-07-13, kl 23:01:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Emmas land

Sist men inte minst så har jag vart på Emmas land från igår till idag. Vi hade det OTROLIGT roligt vi med såklart, vilket inte är ovanligt att vi har men ändå.

Vi sov själva i deras stuga, jättemysig. Med alla djur (två katter en hund) också inklusive våra "bästakompisar" spindlarna... Men det var jätteskönt att komma bort från stan lite med världensbästa.



Fler bilder kommer efter jag kollar på Sex and the City på 3an.

SKRIVET: 2010-07-13, kl 22:52:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ensam hemma

Från Fredag-Söndag så har jag vart ensam hemma med Emma, Nattis (kusin) och Ellinor (syster). Det var jättetrevligt faktist haha. Började med bio som sagt i Vällingby, såg Killers. En film som inte är så roligt att se två gånger. Men den är gullig.

Sen blev det stallet i Lördags, till och med Elli hängde med. Hon var OTROLIGT duktig. Nattis också så klart men hon är ju van. Sen så tog vi det lungt och åt hemma gjord pastasallad till middag. Jojjo kom förbi och sa hej.

Sen blev det bada bada bada i söndags. Jätteskönt! Och på kvällen efter att ha ätit så blev det Eclipse (för tredje gången) med Emma.

En toppen helg med andra ord! =D

Bara vi fyra som fattar ;) haha. Vi har en massa filmer också, men tänker inte lägga upp de. Eller rätare sagt får inte haha. Men roligt hade vi det. (jag är skillad på bilden)

SKRIVET: 2010-07-13, kl 22:25:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt land

I torsdags- fredags så var jag med Emma och Bekka på mitt land. Eller jag kan inte säga att det är "mitt land" eftersom Farmor och Farfar bor där ute nu för tiden. Men efter som det var mitt land förut tills de flyttade ut dit så har jag fortsatt säga "landet".

Vi badade, solade, myste och hade allmänt trevligt. Hade lilla Lisa (Bekkas hund) med oss också. Trevliga 33 grader i poolen och 38 i bubbelpoolen så vi har inte badat i kallt om man säger så. Jättemysigt att sitta i bubbelpoolen sent på kvällen och dricka coola och bara prata.

Jag hade det jättetrevligt, tack för att ni följde med älsklingar!

Bilder från min kamera:



Bilder från Bekkas kamera:





Haha driv-bild så det skriker om det. Kan förklara hur det var: Av klor (som finns i poolen) blev vi ap torra i ansiktet. Så vi tog ibumetin på läpparna. Sen var vi tvungna och leka fjoritsar lite haha!

SKRIVET: 2010-07-13, kl 21:37:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Borta

Har vart ensam hemma med Emma, Nattis och syster i helgen så har inte hunnit blogga. Sen åkte jag till stallet och direkt till Emmas land. Så har som sagt inte hunnit vara inne på datorn.

Detta hade jag tänkt att jag skulle hinna fixa ikväll:

- Inlägg om de olika landen jag vart på
- Inlägg lite mer om Peace and Love
Inlägg om helgen med Kusin, Syster och Emma
- Duscha
- Städa
- Packa
- Snacka med Emma om bussen imorgon
- Vill gärna hinna med att se på Remember Me (får se)


Ska försöka hinna med allt. Får se om jag lyckas!

SKRIVET: 2010-07-09, kl 20:01:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Peace & Love bilder

















Mer bilder kommer någon gång haha!

SKRIVET: 2010-07-09, kl 19:41:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen

Sitter just nu med Emma, vi ska snart dra och se Killers (igen för min del). Fast gör inte så mycket, han är ju snygg att titta på haha. Vi kom hem från Landet idag, hann inte åka till stallet tyvärr.. Det blir stallet imorgon istället.

Bilder från dessa dagar kommer när jag orkar lägga in de, kanske efter bion eller imorgon. Får se helt enkelt. Men det har vart otroligt skönt att komma bort med världens bästa människor också!

Så det är helt enkelt vart toppen.

SKRIVET: 2010-07-08, kl 11:30:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Till Landet

Bloggar lite snabbt nu, ska nämligen snart träffa Bekka i slussen med Emma. Har sovit hos Emma i natt och nu ska vi tre ut till landet och ha det chill! Kanske bloggar något när vi är där ute med det är tveksamt.

Ska bli jätteskönt att komma bort lite, och dessutom är det med världens bästa människor också =D

Annars finns jag på mobilen!



Bilden är från förra året när vi var på landet med kusinerna. Och jag lyckades åka vattenskidor. Bilden är precis innan jag inte orkar stå längre och kolapsar haha!

SKRIVET: 2010-07-06, kl 23:42:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Peace and Love

Som sagt har vart på festival i Borlänge med Nina och Karro. Sen var vi med två killar som heter Jacob och Olle också. Det var grymt roligt måste jag säga.



Smak bild, det kommer fler bilder imorgon eller något, för nu måste jag gå och lägga mig ska upp ganska tidigt imorgon faktist..! Tidigare än vad jag brukar gå upp.

PEACE AND LOVE 2010! <3

SKRIVET: 2010-07-06, kl 22:52:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cornelia 4 år

Har precis vart i stallet, läs om det på wege.blogg.se som vanligt. Efter jag hade vart där drog jag med moppen till mina kusiner. Lill kusinen Cornelia fylde idag 4 år! Förstår inte hur fort hon åldras. Kändes som jag precis hjälpte till med hennes förra barnkalas.

Hon var lika galen som vanligt när jag kom. Sprang runt och busade med mig som vanligt då. Hon och Tilda (syrran) var helt galna. Käkade lite lasange hos de, sen var jag lite social sen drog jag hem igen.

Städade badrummet och har börjat på mitt rum. Fick inte dra någonstans imorgon annars, mamma börjar bli galen på mig för att jag är så dålig på att hjälpa till haha. Städade iallafall klart sen tog jag och Karro en liten promenad.

SKRIVET: 2010-07-06, kl 14:27:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tvilling!



Fotboll med Emma nu vafaaan! Vi är inte så jätteskillade men ändå, roooligt ju!

SKRIVET: 2010-07-06, kl 14:16:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träffa Bekka

Igår efter filmen träffade jag världens bästa Bekka också. Otroligt länge sen jag träffade henne, saknat henne ju! Det var otroligt trevligt, vi drog in till stan käkade på Taco bar. Sen drog vi in till Gamla Stan och satt och åt jordgubbar vid vattnet.

Vi gick till Punkshop också och köpte navelpiercingar också. Sen drog jag hem till Emma och så sov jag här. Så har mina dagar sett ut sen jag kom hem i Söndags.



Bild på navelpiercingen jag köpte.

SKRIVET: 2010-07-06, kl 14:05:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eclipse

Då har man sett Eclipse då. Måste säga att förväntningarna var otroligt låga. Eftersom jag tycker att i de tidigare filmerna så har de inte spelat särskilt bra. Men jag älskar böckerna det är väl därför jag är typ beroende av filmerna.

Men jag tycker faktist de spelade bra i Eclipse. Det var mer beskrivningar, och det kändes som att alla pratade mer än vad de gör i de tidigare filmerna. Sen måste jag ju säga att Bella och Edward är väldigt söta tillsammans. Så denna film får bra kretik ifrån mig. Har till och med blivit så att jag har sett den två gånger haha.



Ni som inte har läst böckerna tycker jag att ni borde göra det. Speciellt på engelska för de är gryma. Otroliga beskrivningar och otroligt bra skrivet av Stephenie Meyer. Så läs böckerna nu!

SKRIVET: 2010-07-06, kl 14:00:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det kommer!

Det kommer en ny hedder och en massa bilder från Festivalen bland annat. Ska bara försöka fixa mitt dumma internet. Inatt har jag sovit hos Emma, så sitter vi hennes internet nu. Medans hon ligger och latar sig den grisen haha.

Ska ut och bada i Sigtuna nu typ, sen ut till stallet. Sen ikväll ska jag till mina kusiner om jag hinner. Tror inte jag kommer det, men ska försöka.

SKRIVET: 2010-07-04, kl 22:21:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka ett tag

Bestämde mig idag att jag drar igång bloggen ett tag igen. Dok måste den fixas en del, skit fuuul ju. Så fixar den sen så kommer den vara igång hela sommaren iallafall. Får se om jag kommer blogga så mycket på denna blogg när skolan börjar sen igen. Men jag ska iallafall försöka.

RSS 2.0