SKRIVET: 2009-09-28, kl 21:04:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskade serie!


Min älskade serie Grey´s Anatomy börjar på ONSDAG! Jag dööööör!

SKRIVET: 2009-09-28, kl 21:01:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första APU dagen!

Dagen har gått bra, inte fått göra så jättemycket. Tyvär kommer jag inte säga mer pga. sekretess-lagen. Alla som inte vet vad de är får väl googla. Påvägen hem gick man omkull då. Suck! Pajja moppen. Min tumme, mina knän och min fot är lite cp. Speciellt min tumme samma som jag bröt i sommras, typiskt!!
Orkar inte blogga mer. Kram

SKRIVET: 2009-09-27, kl 20:51:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åker till Becka!

Ska bara ta på mig en tröja. Sen vänta på att mamma & pappa ska komma hem. Sen får någon den stora äran att skjutsa mig till Becka. Ska sova där. Prao imon, nervöst men roligt.
Ha en bra kväll, pussochkram!

SKRIVET: 2009-09-27, kl 20:50:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege & Emma = underbar dag!

Åkte som sagt till stallet idag. Skyndade mig faktist. Skrittade först ut runt gården. Sen in i ridhuset innan vi blåste iväg. Trodde han skulle vara en bomb hela timmen. Men han va lugn som en jag vet inte vad. Skrittade ganska länge då han var stel i början. Han lyssnade knappt på skänkeln. Så bestämde mig för att pigga till honom och började trava. Lika lugn då. Blev jätte förvånad. Jätte jätte jätte duktig var han! Efter att ha travat ett tag bestämde jag mig för att testa sitta ner. Han brukar fatta galopp och gå med huvudet i luften. Men även då hur låg och fin som hellst. Så gav honom långa tyglar ett tag. Efter de så travade jag lite till, sen fattade jag galopp. Började med höger lugn som bara den. Grymt samlad galopp. Jätte duktig. Sen i vänster blev han lite hastig gick inte lika bra. Men allt som allt va han jätte duktig.

Efter ett tag fick jag testa rida Pijano. Emma halft tvingade upp mig. Va rolgit. Men slutade ju i katastrof. Men han skenade iallafall inte iväg. Gick nog bäst i galoppen. Men det var roligt. Tack tack!
Måste bara säga fattar inte hur folk kan tro att hon bara åker runt där. De som tror de är dumma i huvudet! BOKSTAVLIGEN. Är ingen lätt häst. Absolut inte! Blir så arg på alla som komenterar hela tiden.

SKRIVET: 2009-09-27, kl 12:42:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet snart

Sitter i köket och kolla runt lite. Alla som inte vart här så kan jag berätta att vi har en data i köket. Onödligt tycker jag. Men endå soft. Tror de va mamma som sa att hon ville ha en data där så hon kunde kolla recept. De är onödigt. Haha. Ska snart dra till stallet. Hade tänkt att åka vid 1, men sen när jag väl kollade när bussen gick så funkade inte mina planer riktigt. Hade tänkt att åka då vara framme vid halv 3 , hjälpa emma lite i stallet. Sen rida sen åka hem. Men nu måste jag åka kl halv 3 ist, drygt!

Igår va jag med Evve, dryg dag igår. Åkte runt hela Sverige kändes de som för att leta reda på lite saker. Men de slutade med att vi hamnade på donken. Nice, tack för en bra eftermiddag gumman!

Nu ska jag dra iväg och fixa en sak. Sen dra till stallet. Sen vara hemma med syster. Sen sova hos Becka. Prao imon. Bloggar ikväll!
Kärlek till alla!

SKRIVET: 2009-09-26, kl 21:22:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

The love of my life <3


Bestämmer du dig för att läsa detta jag kommer läsa så lyssna gärna på låten samtidigt.
"It´s gonna take a lot to drag me away from you"
Jag vet att tiden snart är inne för dig. Jag sitter med blanka tårögda ögon när jag skriver det här. Gud min herre vad jag älskar dig. Kommer bli en grymt jobbig tid när din tid är inne. Jag hoppas som bara den att jag kan göra så att du kan stanna längre med mig. Men är svårt när du inte äter och allt är bara fel. Typ tio år med dig nu. Hur ska jag klara mig utan dig? Att ett djur kan göra så att man får så himla mycket känslor. Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar den här krabaten. Kommer bli en grymt grymt jobbig tid när du bara lämnar mig. Ingen kommer riktigt fatta hur jag känner. Kanske försvinner med dig, vet inte riktigt om jag kan leva utan dig i mitt liv. Men jag lovar min älskade vän att jag ska göra allt så du lever ditt/dina sist/a år så bra du kan göra!
Älskar dig bby. Du kommer alltid vara mer än en katt i mina ögon! <3

SKRIVET: 2009-09-26, kl 20:12:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skit rolig/sööt!

Ta er 34 sekunder av ert liv och kolla på den här. Så grymt jävla söt!

SKRIVET: 2009-09-26, kl 20:00:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från i Tisdags!

 



SKRIVET: 2009-09-26, kl 13:26:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Bloggar lite snabbt bara för att jag inte har gjort de på länge. Förlåt för de!
Lite om igår kommer ikväll. Sen kommer bilder från i tisdags när jag red på plutten också snart. Allt beror på om jag hinner. Ser svårt ut att hinna idag, om jag inte sitter ikväll. Vilket jag kanke gör sen. Får se :)
Imon är de Wege på eftermiddagen runt 3 , ska rida med Emma hon ska jobba innan. Ska bli roligt, som vanligt.

Nu sitter jag och väntar på att Evve ska höra av sig! Sitter och lyssnar på Erik Hassle, kommer lite låtar. Ska nu gå och titta på lite vänner!

The thanks i get

All that i wanted is you!

SKRIVET: 2009-09-24, kl 08:31:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött Torsdag

Sitter i skolan med Becka, Jess, Evve och Jossan. Buss turen hit va skit jobbig. Skrek på bussen för att de va ungar som plankade och vägarade gå av. Och busschauffören vägrade åka.
Är så himla trött, skulle kunna somna nuuuuu! Ursh! Ska ha genomgång om smitta, blää! Orkar inte lyssna så här tidigt på morgonen..







De är så jävla lika tjejerna i Taket lyser Stjärnorna.
Evve är lik hon till vänster och Becka till höger.
Lr hur ? (a)

SKRIVET: 2009-09-23, kl 18:37:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Becka är ett psm-barn!

Sitter hemma hos Becka. Hon pluggar, och driver sönder mitt namn i hennes engelska histora. Vill inte ens se vad hon skriver i den. Ligger och skrattar åt de hon skriver gör hon också. Måste hämnas på något sett..
Dagen har vart som vanligt. Fast har skrattat så grymt mkt. Först på matten, fick inge luft. Trodde jag skulle döö! Sen på bussen. Shit vad man skrattar när man är med Jess, Becka och Evve. Ingen skulle klara av de, är van nu så klarar de! Haha!


Försökte hämnas men gick inge vidare. För sööt! ;) <3

SKRIVET: 2009-09-23, kl 13:58:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolfoto.

Helu! Har precis haft skolfoto. Sitter nu med Becka och Jess. Evve år och fotar enskild bild. Blev väl bra. Tror jag! Sitter och lyssnar på musik. Ska väl plugga efter skolan med Becka. Veckan är lugn, entligen! :)

Igår red jag, Mickis hänge med. Gick jättebra innan jag skulle galoppera. Då fick han Wege damp. Men gick grymt bra i slutet. Efter som Pijano hade tappat sko fick Emma rida lite på Wege. Lägger in bilder ikväll.
Love

SKRIVET: 2009-09-21, kl 22:24:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege plutt imon!

Yäääy, ska till Wege plutt imon! Saknat honom. Länge sen! Maajkis ska med :D yääy!

SKRIVET: 2009-09-21, kl 22:14:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen!

Dagen har vart grymt bra. Efter skolan drog Jag, Becka och Evve till medis. Kl var bara 20 i 3 när vi kom dit. Vi skulle träffa mamma och bror 5. Så vi bestämde oss för att gå på bio, blev flickan som lekte med elden. Bra film, lite mycket olika namn du ska hålla koll på men den va bra.
Efter de fick vi löpa gärnet till mamma och bror så persade jag naveln. Kändes knappt. Känns mer nu. Blev skit bra tkr jag, tack för att ni hängde med älsklingar!
Sen drog vi till hötorget, Becka kollade på en tröja. Men hittade typ inget. Sen kom Isa, och vi åkte hem till mig och käkade. Sen skjutsade pappa hem de. Tack för en bra kväll!

 
 
 

SKRIVET: 2009-09-21, kl 13:07:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

OMG!

Vi har ett filmteam i skolan idag som skulle filma oss. Sen säger hon att jag, Jess, Becka och Evve ska gå in och sätta oss som vanligt. Vi testade en gång, men då bröt vi ihop, alla asskrattade.
Andra gången gick de bra, bara att man kände att skrattet låg i luften att någon skulle bryta ihop när som hellst. Precis när hon stänger av bröt skrattet ut. GUUUD! vad vi skrattade!

SKRIVET: 2009-09-21, kl 12:49:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mina klasskompisar är grisar!

Sitter i ett grupprum, sitter med datan och kollar på när Jess, Evve och Becka sitter och tjockar i sig Ben & Jerry´s. Grisar asså, jag loovar! Men älskar grisarna endåå!
I eftermiddag ska jag evve och becka till stan. Ska ta hål i naveln. Nice! Är livrädd men endå..
Ska på lektion nu , bloggar sen. Puss!

SKRIVET: 2009-09-20, kl 22:56:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack så jättemkt till er!

- neeej du ska inte !? tääänk faaan inte ens tanken! de va faaan inte ett dugg ditt fel! Hon har det bra nu, hon o histen är ute o galoppar och har det bara bra hooon vakar över dig hon är din skyddängel, tar du död på dig tar du död på hennes skäl, hon finns inom dig.

- förstår dig, har gått igenom samma. Inte samma ålder, men förlorat en nära. Finns alltid här Felicia, inte en tveka

Tack tack tack är de enda jag har och säga. Tack för att ni finns! <3

SKRIVET: 2009-09-20, kl 19:39:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sakar min Ponniieee!

SKRIVET: 2009-09-20, kl 19:36:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskar er meeest! <3

SKRIVET: 2009-09-20, kl 19:35:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Becka är här!

Trött trött trött! Gah asså..
Sitter med Becka, hon käkar glass, Ben and Jerry´s som vanligt. Haha.
Jag ska leka med hennes blogg snart , lite idér från igår.
Dagen har vart seeg. Hoppade terräng på Misse, grymt duktig. Men varmt. Roligt va de iaf.
Sen har jag vart med Becka, sen ska ajg sooova! Skkööönt!

SKRIVET: 2009-09-19, kl 13:12:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

R.I.P!

Ett år snart, tiden går så snabbt!
Hålet i mitt hjärta blir bara större och större sen du lämnade oss. Har fortfarande inte riktigt fattat att de är sant. Du kommer aldirg tillbaka. Snälla kom tillbaka.
Klarar mig inte utan dig. Kommer alltid gå runt med ett hål i mitt hjärta. Ingen fattar ingen förstår.
Har vart ensam. Hur kunde det här hända dig? Hur? Varför dig, du betyde allt.
Jag gör vad som hellst bara du kommer tillbaka till mig.
Jag är ledsen. Förlåt! Förlåt för jag svek dig. Jag ångrar allt. Jag älskar dig! Kommer alltid göra. Orden gör ont. Jag vet att du inte menade det, men jag är endå ledsen. Kan inte sova har sovit dålgit nu i ett år.
Saknar dig, livet är inte bra utan dig! Jag hälsar på dig så ofta jag kan.
Men jag vill bara göra något dumt. Så jag kan komma till dig förklara allt, vara med dig. Jag vill inte leva så här. Hoppa framför ett tåg gör väl inte så ont? Man försvinner ju på en gång..
Kommer iaf alltid älska dig, hålet kommer alltid finnas i mig. Tanken på att lämna allt och komma till dig kommer också alltid finnas!
Vila i frid världens bästa människa!! </3
2009-03-04!

 

SKRIVET: 2009-09-19, kl 11:44:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag morgon!

Har precis orkat mig upp ut sängen. Varmt o skönt där ju.
Försov mig i morse, blev inge bålsta :( Är helt död. Har ridit hela veckan. Behöver denna helg till att vila men de kommer inte bli så..
Händer inte mkt idag, skönt! bara att höra av er om ni vill göra nåyy ;)
Sitter här lyssnar på lite musik, snackar med Becka på msn. Smsar lite med Mickis. En skön morgon. Ska snart gå och hämta pankakor. Och sen ska mamma hämta mig vi ska åka och kolla på en sak! Ha en bra dag! <3

SKRIVET: 2009-09-18, kl 10:09:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha asg!

Alla sitter och spelar det här, hela klassen! xD

SKRIVET: 2009-09-18, kl 10:07:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Videos på knäppa människorna! xD

SKRIVET: 2009-09-18, kl 09:50:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Godmorgon Godmorgon!
Lyckades byta till mig lapp 5 så jag hamnade i Evves grupp. Hade redovisning. Det gick bra, grymt bra grupp. Det va jag, Evve, Putte, Moa och Evelina. Sen babblade rektorn skit mkt. Suck!
Sitter med Evve och Jess nu, vi sitter och diskuterar Män som hatar kvinnor. Vi vill se flickan som lekte med elden. Vi kanske ska på den efter skola. Får se om jag hinner.
Nu ska jag spela farmville , haha! Anderas (vår lärare) sitter och spelar crazy taxi, face book film.

SKRIVET: 2009-09-17, kl 09:40:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Power King :D

Igår då, har inte skrattat så mycket på länge! Jess och Evve är inte fullt normala. Jag lovar!
Va inne på farmville hela dagen typ, va skit trött. Påvägen hem så blev de flum på hög nivå. Jag, Evve, Jess och Putte satt på bussen. Vi hade köpt godis, som vanligt. Jävla TJOCKISAR!!
När Jess godispåse va slut formade hon de lite, blev som en pappersdildo. Haha. Så började Evve visa hur man runka genom att typ döda den. Har en film, kommer snart. Men har inte skrattat så mycket på lääänge. De är knäppa!
Efter skolan träffade jag Becka och Isa. Har saknat dig gumman. Skönt att se dig på benen igen. Vi åkte till sundbyberg och de käkade. Och hade wasabi krig typ. Becka fick i munnen, haha! Jag är duktig!
Sen drog vi till vällingby och hämtade Emma. Tankade sen satt jag på moppen och typ vet inte vad jag gjorde. Sen trillade hela jävla skiten baklänges. Fan också! Någon jävla orange soja ran ut från den, SUCK! Jag skrapade upp båda knäna. Sen åkte vi till stallet. Becka och Isa hängde med en snabbis. Kommer till stallet har ingen häst som vanligt. Så va tvungen att fixa de. Fick POWER! Skit roligt. Kände mig så grymt stor. Ridpasset va så jobbigt. Har så dålig kondis. Men de va roligt att rid apå honom, va länge sen.
Sen efter de skyndade jag mig hem, slängde i mig man och hoppade i duschen.
Sen drog jag till Becka, sov där! Najs.
Nu är de ny dag, torsdag.. Tröttare än vanligt. Blääääää! Har haft prov. Har rast nu till halv 11, sen vet jag inte vad vi ska göra. Ska dra ner och köpa nått o käka. Puss! <3

SKRIVET: 2009-09-16, kl 13:03:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Becka bli frisk!

Becka bli frisk nu gumman, saknar diig! ♥

SKRIVET: 2009-09-16, kl 13:02:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Estet..

Sitter med Jess och väntar på etset tanten.. Blääää! Tur att inte Becka är här, hon har sina åsikter om henne! xD

SKRIVET: 2009-09-16, kl 13:01:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege igåår! :D<3

Red plutten igår, gaaaaah! Gick grymt bra. Kom till stallet 20 i 6. Ponnyn stog och sov när jag kom, men gnäggade tyst när han såg mig *pluttedååå*. Jag gick och bytte om, tog fram alla saker. Gick fram och tillbaka framför hans box. Och han bara kolla på mig såg ut som han sa "Släpp ut mig då".
Borstade, kollade igenom honom och sen sadlade jag. När jag började tränsa kom Emma och Pijano som hade ridit lite i ridhuset. Vi kom iväg skrittade en bit sen tillbaka. På vägen tillbaka hoppade jag en stock. Wege tyckte de va jätte roligt! Plutt :D Sen lämnade Emma Pijano och kom och höll lektion för mig. Gick grymt bra verkligen. Något ostadig , men de får jag träna på. Skrittade bara lite och travade lite. Sen skulle jag galoppera. Så säger Emma, ta höger först efter som han har svårare med de. Så fattade höger, och guuud vad bra han gick. Lugnt och sänkte sig grymt bra! Så de fick räcka skrittade av sen tränade vi lite trick.
Dagen har vart grymt bra :D Puss! <33

SKRIVET: 2009-09-15, kl 14:32:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

DAGENS!

Jess: Vad ska man säga till sin handledare när man ringer?
Greta: FUUUCK YOUUU!
Greta: "Hej jag heter Evelina, jag kommer från consensum. FUCK YOU!"
HAHAHAHA omg vad vi skrattade! Shiiiiit! Alla som inte vet, greta är vår lärare! xD

SKRIVET: 2009-09-15, kl 10:21:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jessica är besatt av ett spel!

Sitter i skolan, vi tittar på film. Jätte skönt. Men just nu har vi "frukost". Jess sitter och spelar ett spel helt galen är hon, sitter och typ skriker. HAHA! Svär kan hon göra också! Haha, skit roligt.
Becka kom till skolan! Vi saknar dig. Nu ska vi fortsätta kolla på film, den är faktist bra.
Sen ska jag rida på Wege och träffa Emma :D<3

SKRIVET: 2009-09-15, kl 10:15:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Igår!

Igår blev det mycket skratt. Har inte skrattat så mycket på åratal! HAHA!
Jess hade psm , Evve hade typ rapsjukan. Grymt roligt iaf! HAHA!
Efter skolan så träffade jag Emma, skit roligt ju. Najs att träffa henne. Hon pluggade lite, haha LITE bara. Sen drog vi till Becka skulle lämna en bok. Jag la mig i gräset och typ as garva. Lite trött tror jag. Sen ringde Nina och Karro och de gick till mig Emma och Becka. Hälsade på de en snabbis. Najs att träffa de alla, älskar er! <3
Sen drog jag och Emma till stallet mötte Jojjo. Red på Misse. Gick inte bra. Va ju tvungen att rida med knogarna ihop hela lektionen. INTE LÄTT! Men han är sööt endå.

SKRIVET: 2009-09-14, kl 12:51:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHAHAHAHAHAHA!

SKRIVET: 2009-09-14, kl 11:49:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskade ponnie! <3

Har bara ridit dig i 2 veckor snart. Men du är allt! Underbara ponny! Vill tacka Sofie som låter mig rida honom, tack så jätte mycket till dig! Jag tycker att det är grymt roligt!
Du är mitt allt! <3

SKRIVET: 2009-09-14, kl 11:34:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

ALWAYS!

HAHAHA! Evve och Jess är allt för roliga!
"HAVE A HAPPY PERIOD!"
Jess har pms typ! HAHA! Skit arg på den reklamen. "Det måste vara en fucking kille som har kommit på den där reklamen, fattar ju inte ett jävla skit. Vaddå som om att du kan ha en funing jävla HAPPY PERIOD!"
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!! skit roligt!
Tror jag kommer pissa på mig , designa din egna binda!! HAHAHAHAHAHA! Pissar på mig!
Knäppa människor, älskar er endååå! :D <3

SKRIVET: 2009-09-13, kl 21:25:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kommande veckan!

Denna kommande vecka är FULL! shit!
Måndag: Rida på ridskola, Emma ska med! <3
Tisdag: Rida Wege!
Onsdag: Rida på ridskola.
Torsdag: Inget , gymma om vi har fått korten.
Fredag: Rida på ridskola
Lördag: Kolla på när Emma tränar. Sen stallfest.
Söndag: Rida Terräng på Misse <3 sen försöka hinna rida Wege!

Om någon vill hänga med till stallet är de bara att säga till xD haha inte för att jag tror de! ;)

SKRIVET: 2009-09-13, kl 21:19:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

K Ä R L E K!

SKRIVET: 2009-09-13, kl 21:16:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Du är mitt allt!

 

SKRIVET: 2009-09-13, kl 20:46:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dåligt bloggande!

Jag är riktigt ledsen för att jag inte bloggat så mycket. Vart mycket i helgen. Barnvakt, Becka, ridit och hela allt! Najs helg derremot! :D
I fredags så va jag och Becka barnvakt. Roligt med ganska jobbigt! Haha! Tack så jätte mycket för hjälpten gumman! <3
Sen i lördags så va jag helt slut , sov typ mer eller mindre halva dagen. Och brände mig på avgasröret så har bränskada nu :( Sen träffade jag Becka och Isa. Vi åkte till Spånga och väntade på sega Emma. Sen sov alla hos mig , najs ju!
Sen idag så har jag vart med Emma, Emma och hästarna! Najs det med. Jag och Emma red ut och klättrade lite medans stackaren Emma gick. Sen red vi lite i ridhuset. Ponnien va duttig! :D
Tack för en trevlig helg alla! Puss på er! Bilder kommer! <3

SKRIVET: 2009-09-10, kl 10:40:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rökning!

Har lektion, läraren har genomgång om rökning. Ursh, hemskt alltså!

SKRIVET: 2009-09-08, kl 21:46:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag.

Sitter här med Becka och Jess. Evve kommer snart!
De ligger och typ jag vet inte vad de gör. Mörkt i rummet så de ser lite roligt ut! Haha!
Dagen har vart rolig som vanligt. Dagens går till Evve. Orkar inte dra historien!
Vi drog till Kista efter skolan och tittade på Ice Age 3, pga av att Becka vart lite hängig. Så vi ville göra något roligt, tror vi lyckades! Filmen va rolig även fast de va andar gången ajg såg den. Jess och Evve skratta som FAAAN! Haha! Så roligt att lyssna på dem!
Nu blir de glass time med Beck.

Imon så ska ajg rida Wege. Bloggar imon! Puss!

SKRIVET: 2009-09-06, kl 21:55:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wege! <3


Lite snabbt innan jag ska sova. Gull ponnien Wege på bild! Red han idag. Haha, gick väl helt okej. Ska iaf fortsätta rida på honom. Ska bli grymt roligt! :D
Bilder kommer imorgon kanske, vet inte när jag har tid. Ska sova nu!
God naatt! Puss! <3

SKRIVET: 2009-09-06, kl 00:44:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fy på diiig! xD

Inte bra inte bra! xD Haha!

SKRIVET: 2009-09-06, kl 00:36:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis till er!



Tänkte visa hur bra kompis jag egentligen är xD och säga Grattis till er!
Och lycka till på söndag! Håller tummarna! :D
Love uu! <3

SKRIVET: 2009-09-06, kl 00:30:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Låtar ;)

Maroon Five- This Love



Keane- Everybody´s Changing



Lite låtar, okej bara två. Men orkar inte lägga in fler. Ska sooova snart! SKÖÖNT!
Imon blir de att åka till Bålsta, FUN! Med Emma. Ska rida Wege som jag sa i början av veckan.
Ska bara diskutera klart med henne sen ska jag till sängen. Bloggar imon!
Btw, ÄR NERVÖÖÖS!
God night! <3

SKRIVET: 2009-09-06, kl 00:21:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny städad graderob!

Jag är D U K T I G! Garderoben är städad! Och de behövdees!

FÖRE!


EFTER!

SKRIVET: 2009-09-06, kl 00:12:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snabbt inlägg igen!

Va med Nina idag, soft! Hon pluggade lite sen drog vi till Stinsen med mamma och syster. Shoppade lite där, får alltid en massa när mamma är med :) Vi käkade och fikade också.


Kofta från Veromoda


Jeans från Veromoda


Jeans från Veromoda


Tröja från Gina Tricot

SKRIVET: 2009-09-05, kl 12:01:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snabbt bloggande innan jag drar till prom date! <3

Det har bara gått några timmar av dagen så har inte så mkt att säga. Ganska pigg idag. Ska snart dra till Nina, soft. Plugg dag idag, mindre soft.

Igår var de en konsitg dag. Sjungande kärringar, runkande idioter. Men slutade bra iaf. Efter skolan så blev det en händelserik eftermiddag. Behöver inte gå in på detaljer. Men den va händelserik. Träffade Becka och Jossan? på ica. Va genomblöt typ. Va med Nina lite. Sen åkte jag till stallet. Red Misse , gick bra stundvis. Bästa ponnien! <3

Nej nu måste jag skynda mig, Nina har cola till mig så måste skynda. Ska bara byta om , leta efter min moppe nyckel som jag inte vet riktigt vart den är. Sen dra till henne! Bio ikväll maby baby. Vet inte riktigt än. Dagen fick ju lite ändrade planer idag pga något jag inte riktigt pallar snacka om. Diss från en människa! ;) haha!
Nu ska jag dra, see ya! Puss

SKRIVET: 2009-09-03, kl 12:28:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chill skollunch!

Sitter med en pastasallad en cola och tre underbara människor! LUNCH med andra ord.
Vi orkade inte gå ner till Leo´s idag så vi köpte mat på konsum. Soft.
Gott som bara den. Vi sitter med datorerna, kollar bloggar. Dissar och hissar en massa människor.
Dagen har gått så hilma fort. Redan lunch?!

SKRIVET: 2009-09-03, kl 09:43:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Im back on track!

Skolan idag, känns bra hittills. Lite ont i halsen, hosta. Men annars bara bra!
Sitter med en kopp te och tar igen de jag har missat. Redan klar, skönt. Sitter med Evve och hon ser något glad ut. Haha! Hon har inget att göra. Hon har redan kollat genom fecebook, bloggar och hela skiten. Så hon har hjälpt mig lite också. Thanks! <3
Ska till stan sen om jag orkar med Nina och titta på skräckfilm. Haha, kommer inte våga åka hem sen. Bloggar ikväll och om jag inte har något att göra under dagen.
Puss

SKRIVET: 2009-09-02, kl 17:36:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fortfarande sjuk :((

Livet är så tråkigt när man inte får gå i skolan. Det kanske låter helt cp. Man borde ju älska att inte behöva vara i skolan. Men gör inte de. Skolan är bäst, bästa människorna och allt. Bara bäst helt enkelt!
Sjuk fortfarande. Visst börjar bli bättre och jag smittar inte längre. Men så grymt jobbigt när de känns som om någon sticker en kniv i bröstet på dig när du andas. Som om att du sväljer rakblad när du sväljer. Och du bara går runt och kall svettas hela tiden. Men det börjar bli bättre, ska försöka gå till skolan imon.
Eller jag ska till skolan imon, sen får jag väl gå hem om jag inte klarar av de. Men ska försöka. Beror på vad mamma säger också. Men hoppas verkligen!

Har inte gjort ett skit idag förutom ätit och sovit. Sen har jag läst hela dagen. Eclipse, tredje boken i Twilight serien. Läser på engelska känner mig duktig. Grymt bra bok iaf! Sen har jag kollat på några vänner avsnitt. Sista sesången. De är så jävla roliga! xD
Ska till Mickis sen och hämta saker tror jag.

Annars hoppas jag att ni har haft en bättre dag än mig!
K ä r l e k till er! <3

SKRIVET: 2009-09-02, kl 16:14:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

I love u forever
I like u for always
As longest I´m living!
<3

SKRIVET: 2009-09-02, kl 16:11:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sena Ålands bilder!

Kommer lite Ålands bilder nu. Vet lite sent. Men hittade inte mobil sladden.





Grymt roligt på Åland ska alla veta. Tack vare de här tre. Gullungar! <3

SKRIVET: 2009-09-01, kl 21:08:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vi är så seriösa när vi rider! xD

SKRIVET: 2009-09-01, kl 17:43:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Låter som en krååka!

Idag har man vart sjuk. Trist! Låter verkligen som en gamal kråka som inte kan prata! xD
Sitter just nu och snackat lite med Emma, lite hiss och lite diss. Nice!
Ska snart iväg och titta när min syster spelat match, och fota lite tror jag. Sätter mig själv någonstans så ingen blir smittad.
Aha, då ska man åka då. Bloggar sen. Puss!

RSS 2.0