SKRIVET: 2011-01-31, kl 16:54:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

I skooooolan

Sitter i skolan med Eve och Wasim. De håller på att snacka om någon kille, behöver kanske inte skriva ut detta i bloggen dock haha. Kommer typ dö av garv snart, för de är knäppa.

De håller också på att försöka komma på något fint att säga till en kille, de skrev typ så här "jag vill inte ha hela världen, jag vill ha dig". Haha och vi vet inte riktigt hur det är haha.. Jag vet att ingen fattar nu, förutom Eve och Wasim då hehe. Men men.. Meningslöst inlägg. Men skriver det ändå.

Ska dra hem snart, men inte riktigt än. Eve hänger på mig hem, vi ska baka kladdkaka :) Så det blir trevligt tycker jag. Nu ska jag spela fotbollsspel typ snart. Ha en bra kväll!


Bild på mig, jess, becka och eve lite längre bak. Från Åland, andra dagen vi träffades typ haha. Ända bilden jag hitta på skolans hemsida..

SKRIVET: 2011-01-30, kl 22:23:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sooooooooova!

Gud vad skönt att bädda ner sig i sängen och läsa lite. Det ska jag göra. Gå och fixa mig sen bara lägga mig och vila lite. Är grymt trött även fast jag inte gjort ett skit idag haha. Ska läsa min engelska bok :)

Godnatt allihoppa när ni går och lägger er. Puss och kram!

SKRIVET: 2011-01-30, kl 22:20:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag 29/1- 2011

Igår så var jag först på handledarkurs, ska börja övningsköra (äntligen). Sen så åkte jag hem, slängde i mig mat. Och sen drog jag vidare ut till Berga med Emma och Jenny. Där visade först Emma Jenny runt. Sen gick vi till Pijano och tog lite bilder i typ mörkret. Sen så käkade vi lite och sen drog vi ner till stallet igen.

Så släppte hon P i ridhuset ett tag. Sen fick vi skjuts till VH där Emma käkade pizza. Sen drog vi med Jenny till älvsjö där jag och Emma stannade ett tag och satt och snackade lite. Har saknat dig jättemycket! Sen drog jag hem och sov typ på en gång. Var grymt trött.

Så detta var min lördag. Nu är jag ikapp det jag inte hunnit blogga :)





Så det var lite bilder från lördagen också, underbar dag! ♥

SKRIVET: 2011-01-30, kl 22:11:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHHAHAHAH

Nu har jag kommit igång haha... Rotar verkligen igenom mina bilder och måste bara slänga upp den här super snygga bilden på Mickis HAHAHHAHA!

SKRIVET: 2011-01-30, kl 22:06:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag 28/1- 2011

I fredag så hände inte så mycket i skolan.. Slapp dag. Kände mig lite hängig mot slutet av dagen. Sen drog jag till vällingby och träffa Andrea och Julia. Sen drog vi hem till Andrea och käkade.

Efter det bar det av till stallet. Där jag gick Musse (som vanligt nu för tiden). Red honom på graman. Han var duktig. Lite jobbig i munnen i början, men blev bättre mot slutet. När de andra galopperade travade jag på andra volten. Får inte galoppera nämligen, har fått en hjärnskakning.. Men han var duktig. Travade på där lungt och stilla. Så är nöjd.

Sen drog jag hem, var hemma ett tag sen tog jag en promenad med grannen min. Erika såklart. Och efter det så sov jag haha. Detta var då min fredag i korta drag :)


Sötaste Dymer får stå för bilden. Bilden är typ från 2007.. Så har egentligen inget att göra med texten. Men gullhästen får vara där iallafall. Orkade inte leta upp någon på Musse :)

SKRIVET: 2011-01-30, kl 21:59:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHHA, 2007

Jag kan bara säga så här, jag är dödens nu.. Men jag är bara tvungen. Hittade lite bilder från 2007. När jag var hemma hos Sofia någon gång. VARNING FÖR GAMLA BILDER! haha.. grymt roligt juuu!




HAhah söööööta unge!!

SKRIVET: 2011-01-30, kl 16:52:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seeeg..

Är grymt seg, men är inte mycket segare än eve haha. Hon ligger som en jag vet inte vad och sover i min säng. Eller hon sover och vaknar, sover och vaknar haha. Men ska dra med henne upp och titta på Desperet Housewives med popcorn efter jag bloggat klart.

Har vart en slapp dag, har behövt vila skallen lite. Så det var bra för mig. Kommer inlägg om fredag och lördag ikväll. Nu ska jag dra med mgi Eve upp. Bloggar snart :) puss

SKRIVET: 2011-01-30, kl 00:05:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Resten kommer imorgon


Text och fler bilder kommer imorgon, är trött och vill sova haha! Puss

SKRIVET: 2011-01-29, kl 22:42:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart kommer det bilder

Ska bara fixa en sak först, sen kommer det massor med bilder från dagen på Berga med Emma och Jenny :D hoppas jag hinner det ikväll bara, måste göra en sak innan!

SKRIVET: 2011-01-29, kl 14:09:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kurs nu stallet

Har lite smått bråttom, men bloggar lite snabbt ändå. Min buss går snart nämligen. Har vart på sån här övningskörnings kurs. Och nu ska jag vidare till stallet med Emma! Kan blogga om gårdagens riding och dag när jag kommer hem ikväll. Så som sagt bloggar ikväll. Ha en bäst dag!


Bästa teamet ever! ♥

SKRIVET: 2011-01-27, kl 19:14:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag imorgon!!

Gud vad skönt med fredag imorgon, ska bli skönt med helg! Ska dock upp för tidigt på lördag, så jag får väl försöka sova ut på söndag om jag kan haha.

Funderar på att vara duktig och sätta mig och börja med en engelska uppgift som vi har. Tror jag ska vara duktig och göra det. Blev klar med uppgiften i skolan också, grymt skönt!!


Världens bästa får stå för bilden :) Tycker den är charmig haha.

SKRIVET: 2011-01-27, kl 18:47:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mongo kväll hahahha

Idag så har vi jobbat med våra frågor hela dagen så det har vart väldigt lungt. Eller rättare sagt vi har jobbat med det nästan hela dagen. Efter lunch hade vi någon etik sak, sen fick vi gå hem. Så vi slutade vid 20 över 2 iställer för 4 :D vilket var grymt trevligt. Så jag och Eve drog till Karolinska och skulle hälsa på våra praktikplatser. Men blev inte riktigt så, vi gick och hälsade på ettorna och tog blogprov istället haha.

Vägen mellan Karolinska - hem, behöver jag inte riktigt skriva ut här kanske. Det ända jag kan säga är: H-A-H-A-H-A!!!

SKRIVET: 2011-01-26, kl 20:54:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Daaaaagen

Onsdagar är så grymt softa måsta jag säga. Vi börjar ett och går till tre. Har bara idrott så det är soft. Vi har just nu såkallade "elev-lektioner" då eleverna har lektioner. Idag så hade en tjej i min klass Yoga. Sen så tog det slut innan lektionen var slut så vi hade typ "brännboll" på något knäppt sätt.

Sen gick jag tillbaka till skolan och skulle plugga. Men blev fotbolls spel istället. Haha. Men det blev lite plugg i alla fall. Och nu sitter jag här efter en soft dag. Trött som bara den är jag också.

Ointressant inlägg, men har fått lite klagomål på att jag har vart sämst på att blogga.. Men ska försöka skärpa mig lite :)


Världens bästa ponny!

SKRIVET: 2011-01-23, kl 22:12:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

20/9-2010

Älskade underbara lilla du! Fyra månader.. Kan inte riktigt fatta. Kommer så klart och tydligt ihåg när du tog dina sista andetag i min famn och din kropp blev helt slapp. Kan inte riktigt förklara med ord känslan av din bokstavligen livlösa kropp i min famn.. Hemskt var det. Men du fick iallafall ett ganska bra slut.

Vill bara säga att jag saknar dig varje dag. Går inte en ända dag utan att jag tänker på dig. Jag hoppas att du har det bra. Kommer alltid att älska dig. Vila i frid!


SKRIVET: 2011-01-23, kl 21:13:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommaren 2011


Vill tillbaka hit med bästa under sommaren 2011!!
Underbart!

SKRIVET: 2011-01-23, kl 21:08:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Matteprov imorgon..

Skit och bajs.. Har matteprov imorgon. Har verkligen ingen lust med det alls. Vet inte ens om jag fattar det vi håller på med. Så det kan skita ner sig. Får väl bara göra det bästa jag kan! Ganska svårt att plugga inför matteprov.. Men men. Otroligt intressant inlägg right! Nej nu ska jag sluta skriva tråkiga saker.

SKRIVET: 2011-01-22, kl 21:23:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äger på att blogga ;)

Känner att jag verkligen äger på att blogga, men nu har min motivation försvunnit igen. Kan inte riktigt blogga då. Men det kommer bilder från dagen och lite så imorgon. För imorgon har jag en "hemma" dag med massa plugg och städ och skit.. Så det kommer updateringar då. Ha det bäst, puss!

SKRIVET: 2011-01-18, kl 20:13:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Samhälle..

Ursch och fy vad det är tråkigt med samhälle. Håller just nu på att skriva om demokrati och diktatur. Roligt va? Absolut inte.. Det intresserar mig inte för fem öre. Vilket gör att det blir snark tråkigt att skriva om det. Men men.. Måste man så måste man. Bara att sätta ett leende på läpparna och försöka se glad ut.

SKRIVET: 2011-01-18, kl 19:24:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blogg-humör

Mitt blogg humör har verkligen vart skit.. Har inte haft någon motivation alls. Men nu har den kommit tillbaka igen. Kände förut att jag kunnat skriva en massa, men det hade bara blivit tråkiga inlägg. Men som sagt nu är den tillbaka så jag kör på nu som vanligt. Massa inlägg idag ska jag försöka med också :)

Dagen då: Sov hos Evs, hade studiedag. Sen så dorg jag med Knorr, Becca och Anko till stallet. Där de red i ridhuset. Hade lite smått lektion för Knorr. Jag tyckte det gick grymt bra idag för de. Hon lyssnade jättebra och så. Sen så blir jag kanske lite smått galen på en viss persons hand.. Men den blev också bättre med tiden haha! Sen så åkte vi hem och nu är jag hemma.

Ska försöka plugga lite, så jag har något gjort. Sen måste jag duscha, sen kommer Eve. Sen vet jag inte, blir väl Greys eller någon somvanligt haha! Så så ser min kväll ut.


Snyggaste outfiten för dagen, eller inte haha!

SKRIVET: 2011-01-16, kl 21:10:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar till Amanda


Jag har grymt många fler bilder på de. Eftersom jag red en häst där och red ganska ofta med kompisar som red på de hästarna så då har jag massor med bilder. Skulle kunna lägga upp några? Eller skicka några eller något. Det kostar absolut inte. Hur vill du att jag gör? Lägger upp några eller?

SKRIVET: 2011-01-15, kl 21:54:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Kusinerna

Sitter hos kusinerna. Dock är ingen av mina kusiner här just nu. Sitter i soffan och Micke, Cilla, Mamma, Pappa, David och Siv sitter vid matbordet och pratar. Vi har ätit middag tillsammans. Och jag orkar inte riktigt åka hem själv så jag väntar på att de ska hem så kan jag åka med de i taxin. Är för långt för att gå själv.

Idag så var vi på hockey match. DIF-MODO. 4-3 till Dif, vi fick gratis biljetter. Därför jag gick från början. Gillar inte något av lagen. Men det var trevligt. Var där med mamma och pappa bara.

Har inte så mycket mer att skriva, ska typ titta på en film nu. Ska bara betsämma mig för vilken haha.


Bild från förra året när jag var på samma match. Snyggaste kläderna, kom precis från stallet. Fick dela ut matchens lirare. Därför jag står på isen haha! En ball upplevelse.

SKRIVET: 2011-01-15, kl 13:48:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grym uppdatering!

Right, riktigt grym updatering har jag haft. Eller inte! Men har vart så mycket med skola och så. Så har faktist inte orkat överhuve taget. Men nu ska jag försöka bättra mig lite. Det bästa jag kan. Men nu måste jag faktist springa. Ska svara på en kommentar senare när jag har tid.

Nu ska jag äta sen på match. Bloggar ikväll om jag inte ska hitta på något annat :) PUSS!

SKRIVET: 2011-01-11, kl 19:27:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flying High

SKRIVET: 2011-01-11, kl 19:26:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndagen 10/1- 11

Hann inte blogga igår. Gjorde typ inte ett skit under dagen, jo tittade på Greys typ bara. Men men.. Det var skönt. Juste sen var jag hos mormor med mamma och julgrans-plundrade haha.

Sen åkte jag hem, var hemma jättesnabbt. Sen så drog jag till stallet. Där jag fick Musse. Vetra behandlas igen min lilla plutt.. På Musse gick det åt helvete! Gick bra i kanske tio minuter av typ 70.. Skit irriterande. Men men. Han var duktig i slutet. Och kan inte säga så mycket när hästen är skit stel. Men men.. Han är väl gullig ändå.

SKRIVET: 2011-01-09, kl 01:16:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ja tack!


Skulle inte banga på att åka tillbaka dit. Vill ha sommar, eller åka utomlands!

SKRIVET: 2011-01-09, kl 00:26:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag 7/1- 11

Var i stallet på kvällen och red. Det var lycka när jag kom till stallet och såg att jag fick Vetra! Ren glädje bara spred sig genom kroppen. Gud vad jag har saknat att rida på henne. Det var så roligt.

Satt upp och kände det är på hennes rygg jag hör hemma. Kan inte påstå att det gick så bra. Men det var bara härligt att få sitta på henne igen. Hon var fin i traven. Inte så fin i skritten och helt okej i galoppen. Man märkte att hon precis har börjat sättas igång för ponnyn var pigg. Men det var så rooooligt!


Älskar denna ponny plutt! ♥

SKRIVET: 2011-01-08, kl 18:27:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fy faaan!

SKRIVET: 2011-01-08, kl 17:46:59 | PUBLICERAT I: Allmänt


The dream..
Mormor, Spirre och jag

SKRIVET: 2011-01-08, kl 17:20:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just a dream

SKRIVET: 2011-01-08, kl 17:14:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Andrea och Bente, nyårs cupen

Nu kommer lite bilder som jag har lovat Andrea på henne och Bente. De är från nyårs cupen då de tävlade dressyr, märke 1. De var jätteduktiga!







SKRIVET: 2011-01-08, kl 16:18:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hästblogg?

Känns lite som att bloggen börjar gå mot häst hållet igen.. Men men. Jag har bara vart runt mycket häst på senaste tiden. Och ridningen är en stor del av mitt liv. Och mina bloggläsare är både hästmänniskor och "vanliga" människor. Så ni får helt enkelt stå ut med att det kommer häst och vanliga inlägg :)

Men ska försöka göra så att det blig ungefär lika. Inte så lätt just nu när det är lov. Blir lättare när lovet är slut. Dessa inlägg planerar jag att skriva under eftermiddagen:

- Gårdagens ridpass
- Ovisade bilder från Mickis

De två är planerade inlägg som kommer. Men kommer säkert skriva om en massa annat också. För just nu är jag på blogg humör som ni kanske märker hehe.

SKRIVET: 2011-01-08, kl 16:06:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag 6/1- 11

Har inte vart så super bra på att blogga, så tar igen det nu :)

I torsdags så var jag fortfarande hos Mickis. Vi åkte till stallet typ vid 2. Det var typ snöstorm. Såg typ inte ett skit när man gick framåt.. Men vi åkte dit i alla fall. Tvingade henne att rida dressyr (vilket hon typ hatar). Oliwer var ganska pigg och Mickis hade inte sovit så mycket. Så kombinationen var inte den bästa.

Så hon skritt och trav tränade mest. Jag gav henne några lydnads övningar som hon fick testa. Sen gav hon typ upp och jag hoppade upp. Visst han var ganska tjaffsig och pigg. Men det gick efter några varv att rida på honom. Tänkte bara nu ska jag sätta mig på rumpan och han ska bli lugn och hög. Vilket han faktist blev. Så jag var nöjd med honom. Jätteroligt att få rida honom. Så jag måste få tacka dig Mickis för att du lät mig rida. Han var inte alls min typ av häst förut. Men han var blivit finare. Så tack så mycket!


Han var grymt snygg i alla fall. Passar som dressyr häst faktist. Mickis håller inte med mig dock. Men jag tycker han är snygg i dressyr utrustning! Och jag vet att han inte har någon sadeljord på. Men han fick stå så där en liten stund. Så det gick ingen nöd på honom :)

SKRIVET: 2011-01-07, kl 14:55:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Hell no..

SKRIVET: 2011-01-06, kl 22:27:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ut och möta Erika

Ska ut och möta Erika snart, kommer inlägg och någon bild från dagen snart. Btw så är jag hemma i Stockholm igen :) Skönt att vara hemma. Men riktigt roligt var det hos Mickis :D

SKRIVET: 2011-01-05, kl 19:19:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Western + tolka

Idag så sov vi typ bort hela dagen först. Men sen så åkte vi till stallet. Idag blev Oliwer sitt gamla vanliga jag igen, western(nörd)häst mohaha. Han fick ha massa limegrönt på sig också.

Mickis red typ i 30 min på volten, kan inte säga om det gick bra eller inte. För jag vet inte riktigt.. Men det såg bra ut i mina ögon i alla fall. Bara det att hans överskotts energi kom idag hehe. Men annars sprang han på där som den knäppa lilla pelefant han är mohah.

Sen så tvingade Mickis upp mig på honom. Och kan säga så här för er som inte vet, jag är en dressyrnörd. Har ridit western någon gång innan och det var på Zamena. Men jag överlevde (tror jag..). Sitter här nu i alla fall. Men men, nu skriver jag typ bara gojja. Gick bra i alla fall, han sprang på där med mig också. Gick bättre på slutet när jag fattade hur man skulle hålla tyglarna och så där hehe.

Nu kommer lite bilder från dagen :))








Juste vi tolka också (skidor bakom häst). Skit roligt, trodde dock att jag skulle typ trilla och dö tusen gånger. Men jag trillade faktist inte en ända gång förutom när vi försökte åka på ett ställe som inte riktigt gick att åka på. Så det var roligt :D

SKRIVET: 2011-01-05, kl 19:10:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha nördar vi är som lyssnar på detta!

SKRIVET: 2011-01-04, kl 23:52:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Jag hatar bortskämda små snorungar som klagar på minsta lilla när de redan har det bra.. Tänk på de som inte ens har det bra. Detta gäller framförallt RYTTARE!

SKRIVET: 2011-01-04, kl 23:51:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury och Ronda ♥

Hittade lite bilder på Mickis dator på Fury och Ronda. Ronda var deras förra hund som jag gillade lite. Sötaste lilla vovven ju. Så nu kommer det några bilder :)



SKRIVET: 2011-01-04, kl 18:31:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Mickis-Pickis

Sitter hemma hos Mickis. Vi har vart i stallet och såå. Kan säga så här människan bor på LANDET. Och då är jag allvarlig. Skit långt juu. Tog Reliogal tåget från Centralen till Knivsta där de hämtade mig. Skit svårt att hitta till spåret i centralen.  Tur att jag hade mycket tid på mig haha.

Vi blev släppta i stallet, där Mickis hoppade woho. Det gick bra, taggad häst och en lite feg ryttare ibland. Men jag tyckte det såg bra ut eftersom hästen har stått i en vecka haha.

Efter att hon hade hoppat lite så fick jag hoppa upp. Han var jätteduktig faktist. Mycket mjukare och finare i munnen än vad han var förut. Så det var roligt.

Här kommer lite bilder :)












SKRIVET: 2011-01-03, kl 15:46:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stääääda + paaaacka

Gud vad roligt det är att städa känner jag.. NAT! Packar också, eftersom jag åker till Mickis imorgon och är borta i två nätter. Skit kallt där hon bor förmodligen. Hinner inte skriva så mycket nu. För måste sätda klart, byta mina lakan och packa om ajg hinner. För ska träffa Eve om en timme i Spånga. Så får skynda mig lite om man säger så. Ska till stallet sen så är hemma vid 10, om jag orkar kanske det kommer något inlägg :)

Nej nu måste jag fortsätta, sätta på Spotify lite högre och göra klart den här skiten.

SKRIVET: 2011-01-02, kl 22:42:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, vi gick en stund faktist. Skönt att få komma ut och röra på sig lite, det tyckte vi båda. Snackade om allt mellan himmel och jord som jag sa haha. Skönt att få träffa henne igen.

Nu ska jag typ kolla några till saker på datorn sen blir det fortsättning av Greys Anatomy. Är på avsnittet när det är en man med en bomb inut i sig. Alla som kollar på serien vet precis vad jag menar haha.

Ha en bra kväll alla bloggläsare. Godnatt senare!

SKRIVET: 2011-01-02, kl 22:41:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Finaste

SKRIVET: 2011-01-02, kl 20:41:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träffa Karro

Ska slänga på mig underställ och tights, sen ska jag dra och möta Karro. Vi ska ta en liten promenad. Känner att jag behöver lite motion. Har blivit så jäkla lat under lovet. Vilket kanske inte är så konstigt egentligen. Alltid trevligt att träffa Karro och snacka om allt mellan himmel och jord. Man kan verkligen prata om allt med henne.

Nej nu måste jag springa, ska möte henne om 10 min och jag är inte så snabb på att gå. Jag kommer typ alltid sent när jag ska möta henne. För att jag tror att jag kan gå på 5 min, vilket jag aldrig kan. Haha. Jaja nu måste jag sluta skriva och slänga på mig en jacka. Puss

SKRIVET: 2011-01-02, kl 20:16:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love


Ta vara på det du älskar. Låt det inte försvinna.

SKRIVET: 2011-01-02, kl 20:01:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Knäppa människor!

Träffade Nina och Eve i spånga ett tag för ett tag sen. Vi snackade lite om allt möjligt. Köpte godis, Redbull och Spirte (eller cola som eve säger). Sen köpte vi popilipop saker. Sånna som hoppar i munnen och smakar citron. Sen kom Erika ett tag. Sen åkte vi typ hem. Hade trevligt. Inte träffade de på länge. Och sen behövde jag komma ut ur huset lite också, var hemma hela dagen och glot på Greys Anatomy.

Detta kan beskriva vår humor. Fråga mig inte varför Nina kom på det. Men det gjorde hon.


SKRIVET: 2011-01-02, kl 19:33:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskade häst

Satt och tittade igenom mina bilder, jag letade efter att par andra bilder. Som jag inte riktigt hittade, får fortsätta leta efter de sen. Men i alla fall, när jag tittade igenom bilderna hittade jag bilder på min Wege plutt.

Gud vad jag saknar honom.. Så tänkte slänga in ett par bilder på snyggingen. Bilderna är ifrån när han var överansträngd/halt. Och han bara fick promeneras. Innan hade jag vart på tävling med Emma, sen när vi kom tillbaka medans de andra fixade transporten och lite så. Så följde Emma med mig på en 20 minuters promenad med plutten. Så här kommer lite bilder på snyggaste hästen ever!








Älskar dig killen kommer alltid göra, jag hoppas du har det bäst!

Alla bilder är tagna av Emma :)

SKRIVET: 2011-01-01, kl 21:16:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt

Orkar inte vara uppe längre, godnatt!

SKRIVET: 2011-01-01, kl 21:14:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredags = dag i stallet

Som jag sa i tidigare inlägg så var jag och Andrea i stallet i går. Vi fixade Bente och lite så. Sen pussade jag på min älskling också såklart! Fotade lite så tänkte slänga upp några bilder från stallet :)

Btw, fotade bara Sture (skimmeln, den vita) och Bente (skäcken, den fläckiga).




SKRIVET: 2011-01-01, kl 16:24:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sliten?!

Snacka om att jag är trött idag alltså. Kom hem typ halv fyra igår, vilket ändå inte var så farligt. Men sen gick vi upp fem timmar senare för att vi skulle till stallet. Är helt död nu asså, sitter i sovkläder typ och kommer somna snart. Tror jag ska lägga mig och titta på Greys Anatomy och bara vila ett tag. Det blir min kväll, på med popcorn sen bädda ner mig i sängen ett tag. Får se om jag orkar göra något annat under kvällen. Förmodligen inte.

Har massa bilder från idag, som jag tog när de tävlade. De kommer upp under kvällen, om jag inte har somnat med andra ord haha. Bloggar snart igen. Hoppas ni hade ett lika trevligt ny år som jag hade. Kram

RSS 2.0