SKRIVET: 2010-08-25, kl 20:00:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så jäkla sliten..

Har börjat skolan, vart med skolan på Fiskeboda. Och dragit på mig en förkyldning. Eller vet inte om det är det, för är bara otroligt hes. Kan typ inte prata.

Tappar rösten varje femte minut. Så nu blir det att krypa ner i den snart varma sängen och försöka spara krafter till skolan imorgon. Åker till skolan (om jag inte har feber) och blir jag värre så drar jag hem. Men det ska nog inte vara några problem.

SKRIVET: 2010-08-18, kl 22:07:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lista

1. Vad står det i ditt första sms? Okej :D<3

2. Vem ringde dig senast? Mickis

3. Är den 8:e kontakten någon du har ett förflutet med? Haha faktist

4. Vem är kontakt nr 10? Cilla Eriksson

5. Vad står det på ditt 22:a sms? Mah :$ vart är ni? <3

6. Vad heter kontakt nr 4 på din mobil? Beckas Mamma

7. Älskar du konakt nr 20? Nopp
8. Är kontakt nr 30 fin? Japp mitt hem är fin(t)

9. Har du kysst kontakt nr 33? Nopp

10. Vad står det i ditt 19 sms? Hahahah jo :D <3333333

11.Har du träffat kontakt nr 14 idag?

12. Har du gillat kontakt 5 mer än en bara vän?
13. Vad står det i ditt 2 sms? Aa så vi kan ju gå typ samma tid som vi gjorde förra gången. Ska jag boka imorron? :)<3

14. Vad tycker du om kontakt nr 16? Snäll ^^

15. Vad står det i ditt 50 sms? Mums :D

SKRIVET: 2010-08-11, kl 01:04:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ballaste


Jag måste säga att min syster har det ballaste nagellacket. Jag målar ALDRIG naglarna. Men var bara tvungen när hon har ett nagellack som blir som på bilden. Man målar först med vit sen med svart (hon har rosa också). Skita ballt haha =D

SKRIVET: 2010-08-07, kl 01:21:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

"men hur ska jag vara ? seriöst hur jag än gör så är det ALLTID någon som klagar eller inte är nöjd jag orkar fan inte längre. Duger jag inte är det bara att skita it då. Vad är det för mening att umgås med någon som inte är som man själv vill? jag pallar inte att vara som alla andra vill!"

Eftersom du vägrar att ta det över tele, sms eller msn så var min lösning att ta det här. Ingen förutom en vet ens vem det är jag skriver om.

Jag förstår inte varför du skriver som du gör. Jag har FÖRSÖKT att hålla kontakten med dig typ hela jävla tiden. Men vad får jag tillbaka? Att du klagar på dina andra problem och jag försöker vara snäll att hjälpa till. Men du har gått över gränsen faktist. Jag brukar alltid ställa upp för mina vänner men när du bara ger mig skit tillbaka så orkar jag inte. Jag har alltid älskat dig för den du är. Men det betyder väl inte att du kan komma till mig och vara otrevlig eller? Förstår inte riktigt hur du ser på saker och ting. Ena dagen passar jag andra dagen inte. Nu verkar det som att du bara vill starta bråk med varenda person du skriver till eller ser inte fan vet jag. Men du gör inget bättre när du inte pratar om det. Jag tycker du rent ut sagt inte har betet dig som en vän mot mig, dissar mig HELA tiden. Bryr dig inte ens om att fråga hur jag mår? Gör inte vänner sånt.. Jag vet inte riktigt om jag orkar med den här skiten längre. Du får göra hur fan du vill och höra av dig någon vacker dag.

RSS 2.0