SKRIVET: 2009-12-31, kl 10:42:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nyåååår!

I år så har jag en stor ära, jag får fira nyår tre gånger! Haha. Först denna tid, sen när vi är i cypern (mellan landar) sen hemma i Sverige. Men tråkigt ska göra det på ett plan...

2009 då,
Vad ska man säga om det året. Har väl vart ett ganska bra år. Bättre än 08 iaf. Det finns saker jag vill glömma och saker jag aldirg vill släppa.
Lite bra saker då, jag har Wege, han vill jag aldrig sluta rida. Jag har världens bästa kompisar! Utan er så skulle jag aldirg klara mig. Sitter och funderar på om jag ska nämna namn men nu tänker jag göra de ändå. För ni ska veta att ni betyder allt. Vill tacka Emma, Becka, Evve, Jessica, Kk. Sen alla ni andra. Men ni som jag nämt namnen på ska känna er extra speciella. Sen har jag en underbar familj. Går på en underbar skola, med underbara människor.
Dåliga saker då, tappat kontakten med människor jag inte vill. Blivit tvungen att lämna människor/djur jag verkligen älskar. Nian va ett helvete.

Men vill bara säga, GOTT NYTT ÅR till er alla!
2010

SKRIVET: 2009-12-30, kl 12:16:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hem imorgoooon!

Tjollahopp! :DDD
Sitter på hotellrummet, har snott en cola från minibaren.
Klockan är runt tre, borde egentligen vara ute och sola eftersom det bär hem imorgon. Men känner att jag har fått nog av solen ett litet tag. Ska bara blogga en ska jag ner och bada. Blir att spela tennis sen och packa. Hinner nog sola lite innan jag åker hem imorgon också. Så det är nice.

Jag tyckte att det skulle bli skönt innan jag åkte att få sakna människor. Men nu står jag inte ut. Mina dumma böcker är slut har läs de typ två gånger och det är typ 500 sidor i ena och 700 i andra. Måste få komma hem. Se mina underbara vänner. Visst det va detta jag ville men nu står jag inte ut. Skulle göra vad som hellst för att få ner någon kompis hit nu. Men men, kommer hem snart så får väl stå ut..

Måste bara säga att jag saknar alla som bara den. Så tomt att inte kunna höra att de mår bra, att kunna smsa eller något. Vill bara se någon.

Kommer träffa Emma först förmodligen!! :DDD Även fast ni inte kommer gilla det så ska jag till stallet innan jag ska till Evve. Srry men måste. Har inte träffat min häst på ååår känns det som. Men jag har fixat så att jag kommer typ vi 6-7. Så ska med Emma under dagen till stallet. Saknar verkligen att "jobba" som mocka i stallet. Vill bara göra en massa skit göra. Men tror det blir att jag och Emma hoppar sen också. Fett roligt.

Ska hjälpa henne att mocka till Merlot och Pijano, så hon slipper. Sen ska jag höra med Sofie om jag får ta Wege. Då blir det att skritta med honom också. Sen hjälper jag väl Emma med Merlot. Beror på vad hon ska göra med honom. Sen hjälper jag henne med att jobba, blir väl klar tills hon har insläpp.

Haha, trevlig. Massa skit babbel har jag babblat om nu. Ville egentligen bara skriva att jag saknar alla och att jag verkligen vill träffa er nu! Nu ska jag dricka upp min cola och sen dra och bada.
Ha det så trevligt i kalla Sverige så ses vi om två dagar. Kisses Felicia

SKRIVET: 2009-12-29, kl 19:27:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dubai, Oman, Salalah, Crowne Plaza.

Sitter på hotellrummet med syster.
Är snart läggdax, känner mig duktig. Har läst snart 1500 sidor på hela resan. Det säger ju hur roligt jag har det, ehe. Kan tala om mer hur resan har vart när jag kommer hem om två dagar. Så lägger jag in några bilder också, så blir det bra. Kan säga att det finns massa snygga killar (a'

Ska till stallet samma dag som jag kommer hem sen ska jag och Emma och Isa? till Scooby. Mamma vad jag saknar alla. Emma va otroligt att få höra din rööst. Blev varm inombords.

Skönt att få höra att alla mår bra. Nu ska jag ge min "glada" syster datan sen gå och läsa Breaking Dawn igen, fast bara delarna jag gillar. HAH!

Kisses på er alla, hoppas ni har det bra i snön. Btw här är det +30.
Ha det nice!

SKRIVET: 2009-12-23, kl 23:12:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julafton på planet imorgon!

Ja, då ska man säga hejdå till alla man älskar och drar iväg imorgon.
Ska bli så otrolgit skönt. Kollade på bilder nu, det är så otroligt VACKERT. Jag typ dör.
Kommer sakna alla så grymt mycket.

Om någon vill något så smsa till min mobil så ringer jag upp, gör det jätte gärna kommer dö utan att få snacka med någon.

Annars vill jag önska er alla en riktgit God Jul och Gott Nytt år. Jag är hemma igen på nyårs dagen då det bär av hem till Scooby. Så bloggar någon gång sen. Kanske kan låna en data.

God Jul & Gott Nytt År. Älskar er alla. Ha det bra!

SKRIVET: 2009-12-23, kl 23:01:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från i Måndags!

Som sagt, skulle slängt in bilderna här om dagen. Men det va glapp i kabeln. Fick in de nu. Så här kommer några snö & hopp bilder. Enjoy!







'
Så lite bilder då.

SKRIVET: 2009-12-23, kl 22:21:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag älskar dig så jävla mkt Emma!

Förlåt, jag vet att jag är en jävla idiot. Men jag hoppas verkligen att du kan förlåta mig. Ska göra verkligen allt för att de ska bli bra. För jag kan verkligen inte klara mig utan dig!

Du kom in i mitt liv och förändrade de. Och jag var skit nära på att förstöra hela allt. FÖRLÅT från mitt hjärta. Jag vill inte leva ett liv utan dig. Begår heldre självmord än att leva utan dig. Skulle verkligen kunna offra mitt liv för dig. Skulle någon säga att jag behövde dö för att du skulle överleva skulle jag direkt säga att de skulle döda mig. Skulle verkligen INTE klara mig.

Emma jag älskar dig över hela mitt hjärta. Jag menar varje litet ord jag säger. Även om jag är en idoit så ska du ALLTID veta att jag älskar dig så grymt mycket. Du ger mig livsglädje varje dag. När jag får ett sms hoppas jag att det ska vara du. Glädje sprider sig genom min kropp när jag ser ditt namn. När jag ser dig.

Finns inte ord, jag kan inte beskriva. Försökte förklara men det går inte.
EMMA JAG ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT JÄVLA MYCKET, TACK FÖR ATT DU FINNS!

SKRIVET: 2009-12-23, kl 00:55:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

E & P

SKRIVET: 2009-12-23, kl 00:53:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

At Emmas house!

Sitter hos Emma, vi kollar på One Tree Hill. Han aldrig slänga in bilderna på Wege, kameran funkade inte som jag ville. Men får se om jag kan få in de imorgon. Det får vi hoppas. Btw, kommer sakna honom otroligt jääääävla mycket asså. Inte bara honom utan alla andra också. Men känner att jag behöver sakna vissa. Behöver känna lusten att se de igen. Just nu känner jag mig bara tom, behöver saknaden. Därför känns det bra att åka iväg ett tag, det är bra att det bara är en vecka. Inte så länge då.

Men ändå, inte meningen att jag skulle skriva det där, det kom bara ut. Idag så har jag typ ruttnat hela dagen typ. Emma sov hos mig i morse, men efter de gjorde jag typ inte ett skit. Handlade lite, och packat och städat garderoben. Sen har jag roat mig med att kolla lite på vänner. Senare kom då Shaggy, de va trevligt. Saknat henne. Blev krångel sen, va på skit humör hela eftermiddagen. Men blev väl bättre när jag kom till Emma sen igen. Sitter då hos Emma nu som jag sa. Vi ska kolla lite till på One Tree Hill, sen sova.

Ska rida imorgon. Från 2-3, på Vetra hoppas vi. Avslutning, även fast det bara är uppehåll i en vecka, ehe! Sen blir det till att träffa Emma och handla julklappar. Sen om jag kanske hinner träffa Becka. Men får se, man vet aldrig vad som händer.
Nu ska jag hoppa i sängen med min lilla nalle i famnen. Pussokraaam!

SKRIVET: 2009-12-22, kl 15:31:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städ/Packning!

Håller på att städa och packa. Evve är påväg så måste skynda mig.
Bloggar när jag är klar, ska slänga upp någon bild på Wege och Emma sen när jag fått in de dumma bilderna.
Nu måste jag skynda, kom på att jag måste fixa tvätten också.
Kisses

SKRIVET: 2009-12-20, kl 21:29:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

W, P , F och E! <3

Imorgon ska jag med Emma till Wege. Saknar honom som fan asså. Ska nog ta med mig kamerna och bomba lite bilder på skönheten. Sen får jag nog den stora äran att fota Emma och Pijano när de hoppar för Eva imorgon. Men det är bara roligt. Ska skritta Wege i 2 x 15min imorgon. Han är halt på 3 ben. Stackars lilla plutten.
Måste ut och pussa på honom och pyssla med honom.

SKRIVET: 2009-12-20, kl 15:44:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mini Julafton.

Har mina bröder och Jossan här på besök. Snart ska vi dra och käka på julbord.
Har fått en massa julklappar! YÄÄY.! Fett trevligt asså.
Har inte så mycket att säga, snöar som faan. En halv meter snart asså. Grymt mkt snö.
Ska hämta kameran och blixten nu, så bloggar jag ikväll. Kisses

SKRIVET: 2009-12-19, kl 23:45:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Time to sleep!

Upps, känner själv att det är lite mycket häst. Men vad ska jag göra. Det är STOR del av mitt liv, skulle inte klara mig utan ridning. Tyck att jag är töntig men så är det.
Strunt samma, ska ringa Becka sen hoppa i säng. Ögonen går i kors är så trött.
Imorgon blir det full rulle, hur ska jag orka? hehe!
God natt på er alla, älskar er! ♥

SKRIVET: 2009-12-19, kl 23:43:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hästar jag ridit genom åren!

Östertorps Kelly RS 3899, "Kelly"

Den lilla svarta köttbullen som alla kallade henne precis när hon hade kommit och va som busigast. Denna lilla shetlandsponny red jag på i väldigt många år. Tävlade ganska mycket på denna. Kammade hem en och annan medalj. Hon va otroligt elak mot alla, förutom vissa. Gillade henne jätte mycket, va otroligt ledsen när jag blev för stor. Men hälsar fortfarade på henne i stallet.

Power

Red på denna lilla B-ponny ett tag också, tävlade också lite på den här. Kammade hem lite med honom också. Han va en riktig buse förut. Men nu på senare tid har han blivit riktigt fin. Var jätte rolig när jag fick rida på honom en gång för ett tag sedan. Sådan förändring. Grymt fin ponny. Saknar honom!

Dymer

Red inte honom så många gånger. Men så fort jag såg honom sommaren 06 var jag kär. Otrolig häst, verkligen! Helt underbar är de ända orden jag kan beskriva honom med. En glad arab kille är precis vad han är. Även fast det var flera år sedan jag träffade honom så kommer han alltid finnas i mitt hjärta!

Östertorps Dracula "Dracula"

Den här herren skulle jag kunna skriva en bok om. Red honom i ungefär två år, sen tog vi en paus sen började jag rida honom igen. Han har lärt mig otroligt mycket. Nu får jag tyvär inte rida honom längre eftersom han är för gamal och orkar inte med hårdare lektioner. Han är inte lätt riden men ändå helt underbar. Tävlade en del, kom helt okej. Han är den första ridskole hästen jag verkligen gillat. Som jag verkligen kan säga, Jag Älskar Dig till! För det gör jag jag älskar honom som fan, saknar dig varje dag!

Pigelin "Pigge"

Gillade inte honom alls i början. Han lyssnade inte alls. Men bara efter några gånger så gillade jag honom mer och mer. Efter ett tag kändes han som bara min. Det var bara jag som red honom, fick göra lite vad jag ville. Denna lilla ponny är underbar. Han är den enda lilla ponnyn jag verkligen kan lita på. Han gjorde allt för mig och jag allt för honom. Känns i hela hjärtat när jag tänker på att jag aldrig mer kommer få se honom.

Zamena

Bara jag tänker på henne bara någon nämner hennes namn blir jag gråt färdig. Så fort jag såg dig i hagen tänkte jag henne vill jag ha. Henne måste jag bara få pussa på. Du kunde vara värsta bomben enda dagen och andra dagen värsta ängeln. Och från ingen stans togs du ifrån mig. DU FÖRSVANN från mig. Det gör ont i hela mig!

Vetra

Har bara ridit dig några veckor. Men du är underbar när du inte surar. Första gången du vinklade fram dina öron och la din mule på min axel blev jag gråt färdig. Att stallets "djävul" kan vara snäll. Alla är rädda för dig, men inte jag. Vad ska jag vara rädd för. Du ser ju ut som en stor nalle björn!

Pricken

Har länge suttit och funderat ska jag lägga in henne eller inte. Men sen kom jag fram till att jag verkligen gillar henne. Alltid så snäll. Otroligt rolig att rida. Bara jag får rida henne lite mer!

Wege

Min nuvarande häst. Har tre ord, VÄRLDENS BÄSTA HÄST. Det finns ingen bättre. Skit rolig att rida. Världens charm. Kan inte beskrivahur mycket du betyder för mig. Skulle du försvinna vet jag inte vad jag skulle göra. Är bara deprimerad tillräcklig när du har ont. Älskar verkligen diig!

SKRIVET: 2009-12-19, kl 22:44:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pepparkakshuuus!

Japp, idag blev det till att baka pepparkaks hus, kan tala om nu i efterhand att det blev skit fult, ehe!
Badade bubbel också i snön. Det va mysigt. Men småttingarna också.
Har vart en bra dag. Sen när jag kom hem senare på kvällen träffade jag Emma. Trevligt va de, alltid roligt att träffa henne! Sen har jag snackat med en helt packad Becka. Hon är knäpp.



Här kommer två Disney låtar, Lejon Kungen. Amanda hade massa Disney låtar på sin ipod som jag lyssnade igenom. Så nu har jag fastnat på de här två låtarna.

SKRIVET: 2009-12-19, kl 22:23:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vetraaaa

Har börjat rida på Vetra igen lite efter som Lö Prick är halt stackare. Red henne igår gick otroligt bra tycker jag. Men jag själv har sämst vänster hand och skänkel. Men hon gick bra tycker jag.
Sen red jag henne idag, gick inte lika bra men hon kändes mjuk och inte hård i munnen som hon lätt kan bli.
Det är roligt att rida henne lite igen.

SKRIVET: 2009-12-18, kl 15:32:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Robert Pattinson!


Han är så snygg!

SKRIVET: 2009-12-18, kl 15:30:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Juuullov :D

Nice jullov nu då!
Fast kommer ha fett mycket att göra innan jag drar på torsdag.
Imorgon är det ridning 10-11 och sen ut till landet och baka. Becka kanske sover här? Söndag är det min "julafton". Lite julbord, träffa brorsorna innan. Måndag försökta ta mig ut till Wege eller något och rida från 8-9. Tisdag träffa gullungarna själva. Onsdag rida kl 2. Sen torsdag, bye bye Sweeden and welcome Oman, Dubaj.
Sen på detta ska jag hinna packa, och stor städa mitt rum och vara med Emma :O HAHA!
Aja, vi tar en dag i taget. Nu ska jag snart gå ner och slappa. Sen dra till stallet, sen kommer Emma hit och sover hära. Yääy! Så ser kvällen ut ikväll.
Hoppas ni andra får en lika trevlig kväll som jag, puss på er alla!


E & Q får stå för inlägget. Så otroligt mkt snö ute ju! :)

SKRIVET: 2009-12-17, kl 21:53:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskar dig!

SKRIVET: 2009-12-17, kl 21:52:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sweet dreams!

Orkar inte förklara dagen, skit från början till nästan slut.
Ända bra va pepparkakorna och sluta tidigt!
Aja, snackar med Becks i tele. Ska sova nu.
Puss och bajs på er alla.. ;)

SKRIVET: 2009-12-15, kl 13:23:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

En blick säger mer än tusen ord...

SKRIVET: 2009-12-15, kl 11:33:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eclipse och Breaking Dawn.

Nej nu måste jag bara ha lite roligt.
Eclipse kan nog bli lite lång tråkig på bio. Om de inte lyckas göra den bra. Det är så mycket kärleksdrabbel mellan Edward, Bella och Jacob. Edward och Bella kafsar ganska mycket om giftemålet och man får reda på att Bella vill ha sex med Edward innan hon blir vampyr. Vilket han inte vill. De bråkar också ganska mycket om när han ska göra henne till vampyr och vad hon ska göra efter hon gått ut high school.
Breaking Dawn då, kan bli otroligt bra på bio. Om de lyckas göra den bra. De gifter sig i början haha. Sen åker de på honeymoon kommer inte på vad de heter på svenska. De har sex ett antal gånger. De behöver åka hem för att Bella blir gravid och barnet är hälften vampyr/människa. Det gör så att Bella blir jätte dålig. Sen blir hon vampyr.
Säger nu bara som jag sa förut, enjoy resten av filmerna!

SKRIVET: 2009-12-15, kl 09:54:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

And so the lion, fall in love with the lamb.

Sitter och lyssnar på musik, stora snöflingor faller utanför fönstret.
Sitter med Becka och Evve, mina älsklingar med andra ord.
Läser systers och elsas blogg, gillar Elsas rubriker. Snodde en, du får förlåta mig.
Känner lite oro och trötthet idag. Oro är över lite olika saker, hästen ska till kliniken imorgon. Jag vet att det kommer gå bra, men är orolig ändå. Håller alla tummar jag kan hålla.

Tycker det är så mycket snack om vem som är snyggast, Edward Cullen eller Jacob Black?
 
Ska jag vara helt ärlig har jag alltid varit mer ett Edward fan, han är så charmig på sitt sätt. Men nu på senare tid så har ju Jacob blivit lite snygg. Så vet inte riktigt längre. Men tror jag fortfarande jag håller mig till Edwards sida.

SKRIVET: 2009-12-13, kl 21:04:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

AAAAAAAAJJJJ :(

Har gjort illa handen gör skit ont, blir det inte bättre imorgon ska vi åka och kolla den. Hoppas verkligen inte att det är något :(

SKRIVET: 2009-12-13, kl 01:03:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äckligt bra!

SKRIVET: 2009-12-13, kl 01:02:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

GRATTIS SCOOBY!

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!
OCH NÄR HON HAR LEVAT OCH NÄR HON HAR LEVAT OCH NÄR HON HAR LEVAT UT I HUNDRADE ÅR JA DÅ SKA HON SKJUTAS JA DÅ SKA HON SKJUTAS JA DÅ SKA HON SKJUTAS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM!
OCH NÄR HON HAR SKJUITS OCH NÄR HON HAR SKJUTIST OCH NÄR HON HAR SKJUTITS PÅ EN
SKOTTKÄRRA FRAM JA DÅ SKA HON HÄNGAS JA DÅ SKA HON HÄNGAS JA DÅ SKA HON HÄNGAS PÅ EN HÄST BAK OCH FRAM!
OCH NÄR HON HAR HÄNGITS OCH NÄR HON HAR HÄNGITST OCH NÄR HON HAR HÄNGITS PÅ EN HÄST BAK OCH FRAM JA DÅ SKA HON FIRAS JA DÅ SKA HON FIRAS JA DÅ SKA HON FIRAS MED EN FLASKA CHAMPANIE!

GRAAAAAAATTIS EEEEEVVVVVVEEEEE!!!

SKRIVET: 2009-12-12, kl 22:30:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mysigt slutar i katastrof!

Orkar verkligen inte ta hela historien. Kan bara säga skritt tur slutar med att jag flyger av.
Hästen blev galen sprang hem. Va typ mega mycket folk som va ute och letade efter oss till och med en bil haha. Mådde väl bra ibörjan. När vi kommer tillbaka till stallet tvingar Eva mig att sitta ner. Fick inte göra ett skit, bara sitta där. Efter ett tag började jag få smärtor i nacke och huvudet, fan vilken huvudvärk jag hade. Sen ville jag ha alvedon men de fick jag inte. Fick ont i ryggen och kunde inte gå i ljuset för de gjorde skit ont i ögonen. Blev seg snackad, kollade inte på någon och svarade kort.
Men nu mår jag väl bra, fortfarande ont i rygg och nacke. Börjar få ont i huvudet igen... Får se hur det är imorgon! Haha så slutade en som skulle vara en trevlig ridtur! HAH.

SKRIVET: 2009-12-12, kl 11:48:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dumma Scooby!

Scooby va dum mot mig igår, hon sa att jag va dålig på att blogga. Själv tycker jag inte de. Aja! haha.
I torsdags sövdes jag med lustgas och grejer som Evve skrev på sin blogg. Gick väl bra.
Igår va jag med Emma i stallet. Hon hoppade lilla Larry, haha skit roligt att se på. Han va så glad. Skuttade glatt över typ 85 och han är 20. Det är duktigt gjort. Sen fick jag skritta fram och av han. Kunde trava också!!! HHAHA, jag känner mig duktig. Kunde också galoppera med min foot! YÄÄY!
Sen skrittade vi våra skadade knäppa gulliga araber. Wege kunde faktist gå några steg i spanskskritt. Han är så otroligt uttråkad så han gör det mesta. Tog av min mössa och är allmänt kelig.

Nej nu måste vi skynda oss, skit bra väder. Fyra hästar idag ju! Seee uuu, bloggar sen!
Btw, ERIIIIIK VAAAAAAAAAAAANNNN! :D

SKRIVET: 2009-12-11, kl 09:38:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

URRRRRRRRRRS!

Vilken människa vill att ens barn ska genomgå en sån här jälva sak? SMÄRTA SMÄRTA OCH ÅTER SMÄRTA. Är de dumma eller...... blir bara så jävla förbannad!

SKRIVET: 2009-12-09, kl 18:35:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskade misse!

SKRIVET: 2009-12-09, kl 18:31:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Juuuuul snart!

Fan snart är det ju jul. Är inte ens hemma på julen. Vilket är tråkigt. För älskar faktist julafton, får spendera min jul på ett plan. Fett tråkigt ju!
(bild från julen 07, släkten från mammas sida)

SKRIVET: 2009-12-09, kl 18:22:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från vår 4-månaders dag!

Älskar dig underbara häst. Tack för 4 månader!

SKRIVET: 2009-12-09, kl 18:11:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Neeeeeeej, varför just duuuu? Blir bra älskliiiiiiiing snälla.
Vill inte att du ska ha ont :'''''''''''(

SKRIVET: 2009-12-09, kl 12:49:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

I remeber it like it was yesterday.

Att ett sms kan säga så mycket.
"Hon ligger på sjukhus"
Så fort jag hörde de satte jag mig på moppen, har inte kört så ovårdat på länge. Tror det tog mig 15 min att komma till dig. Fick endå inte träffa dig förns flera timmar efter. Mina tårar hade tagit slut, kunde inte gråta kunde inte prata kunde inte göra ett skit. Satt där, va helt handfallen.
Fick ta det hemskaste beslutet jag gjort i hela mitt jävla 16 åriga liv. Men jag visste innerst inne att det va det här du ville. Fick sova i ett rum, men blev inget sova alls. Kunde inte, klarade inte av det.
Fick se dig 29 ½ timme senare, kunde inte se dig i ögonen. Satt där, varje timme. Sjukskötersor doktorer sprang in och ut i ditt rum. Jag tror jag klickade på morfin knappen tiotusen gåånger. De värsta dagarna i mitt liv.
Någon vecka senare fick du åka hem, hjälpa dig. Fanns där för dig.
Sen kom det igen
"Hon ligger på sjukhus"
Samma sak igen, så fort jag hörde det satte jag mig på moppen. Tog 15 min igen. Du va helt okontakt bar, kunde inte snacka med dig alls.
Sen hände det, de värsta som har hänt. Du avlider. Du har lyckats kämpa i några veckor sen bara försvann du.
Vet att du inte ser detta, men jag hoppas du förstår. Jag lever för dig. Jag älskar dig.

SKRIVET: 2009-12-08, kl 21:37:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Goooodniight!

Nu ska jag fixa mig, kolla klart på gaaaalna desperet. Sen sova.
Sov morgon imorgon, FETTT SKÖÖNT!
Älskar er alla!

SKRIVET: 2009-12-08, kl 21:26:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nice kväll!

Såg New moon igen idag efter skolan med Scooby. Fett bra igen! Skrattade som fan. Det bästa är:
"Dont belive vampryers, belive me" säger Edward då.
Sen när Mike börjar grina för att Jacob skäller ut honom, vi satt och AS skratta!
I slutet när Edward sa, "Marry me, Bella Swan" så är de slut sen. Då skriker Evve över hela salen:
THHHHHHHHHHEEEE EEEEEND! HAHAHHAH, hon är knäpp.
Roligt att se allas reaktioner när han säger så, vi visste redan de så. Nu måste jag ju avslöja att de får barn och gifter sig i fyran. Jacob talar om att han är jääääätte kär i Bella i trean. Enjoy de andra filmerna nu! HAH.

SKRIVET: 2009-12-07, kl 17:20:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHA jag döör!


Bara för häst intresserade! Kolla bara när de rider, jag döör! :D

SKRIVET: 2009-12-07, kl 17:14:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Och folk säger att Spånga är ett lugnt ställe!

Idag när vi va på väg hem så kom vi fram till Spånga och det va typ 40 utlänska som sprang runt och skrek. Jag, Evve, Becka och Jess blev nyfikna ock gick fram. Det började med att bara jag och Jess gick fram för att kolla läget. Då ligger det en kille helt borta på marken. Vi gick fram och kollade hur det va. Sen ringde Evve polisen och ambulansen. Vi försökte hjälpa killen så mycket vi kunde så länge. Ambulansen och polisen kom , Becka gav personuppgifter. Sen fick vi äntligen åka.
Och folk säger att Spånga är ett lugnt ställe. Här om dagen va det ett gäng som hoppade på en tant och försökte ta hennes väska. Hon vägrade släppa så de drog henne flera meter. HELT OTROLIGTT!

SKRIVET: 2009-12-05, kl 23:53:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag och Wege 4 månader!

Imorgon firar faktist jag och Wege 4 månader. Tiden bara rusat iväg. Haha, kommer aldrig glömma första gången jag red på honom. Har inga komentarer om den gången om man säger så. Kan faktist slänga in en bild från den gången. Urs säger jag bara. Men egentligen vad fort man kan lära känna ett djur. Jag litar på den hästen till 100 %. Han är världens bästa. Måste tacka två personer som har gjort detta möjligt. Först är det Emma, för att hon tog med mig ut. Utan henne hade jag aldrig träffat gullghästen själv. Sen måste jag tacka Sofie också såklart. Som låter mig rida på den underbaraste hästen i världen. Utan någon av er hade det aldirg varit möjligt.

Jag vet hur alla tycker och tänker. OMG, hon firar 4 månader med en HÄST?! Inte första gången någon säger så. Att man ska göra det med en kille eller va fan alla säger. Men jag skiter fullständigt i vad alla tycker och tänker. Älskar honom lika mycket endå. Och jag tänker fira mina 4 otroliga månader med min häst endå.

Sen måste jag ta och gratulera Emma och Pijano som faktist firar ett år! Helt otroligt. De är ju bara för bäst. Så grattis till er!

Och yttiligare en sak. Måste ju säga grattis till mig och Emma va fan. Vi firar också 4 månader. Det får man inte glömma. Vi är också bara för bäst. Och ingen kan slå oss asså! Älskar dig, kommer alltid göra!!



Ja, inga kommentarer om första bilden. Gick OTROLIGT "bra" vett ni! HAHA!
Men endå, har blivit lite bättre nu iaf! ;)

Emma och Pijano! <3

Vi två! <3

Ja, vill bara säga grattis till oss alla!

SKRIVET: 2009-12-05, kl 23:39:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cat-fight!

Sitter här med tvilling. Vi har precis kollat på en film med Beyonce, värsta cat-fight filmen. Men jag tycker att den är bra. Har redan sett den men endå. Nice film. Ska väl bege mig till sängen som vanligt. Gick upp typ asa tidigt. Ska ta katten och gå. Det tycker jag låter som en bra avslutning på dagen, men endå slutar om 24 minuter.
Pussochkram skumbanan!

SKRIVET: 2009-12-05, kl 20:08:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

WE-träning!

Va i stallet idag. Farfar va en ängel och skjutsade mig. Så va där till halv 10. Smörjde hans träns lite. Skulle precis gå och hämta honom när Eva säger att jag ska bygga fram. Så gjorde de. Sen gick jag och hämtade honom. Så otroligt gullig. När han såg mig höjde han huvudet och började skritta emot mig. Värmer så mycket när han gör de. Otroligt söt va han. När vi kom till stallet fick han några äpplen. Sen va det bara att börja fixa. Gick in i ridhuset vid 11. Tycker att han va fin. Helt knäpp i galoppen. Och allmänt stel. Men tycker att han blev hyfsad. Jobbade mycket i skritt. Kommer över mattan utan problem. Kom igenom L:et med ryggning utan problem. Så tyckte att han var duktig lilla killen. Sen fick jag åka med Marita till bussen, tack!


SKRIVET: 2009-12-05, kl 19:57:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Horse Show

Lite sena bilder. Men kan tala om att Horse Show va bäst med världens bästa Tvilling! Ett ord, UNDERBART. Bästa året om jag ska vara ärlig. Vi är bara för bäst gumman!

Pegasus eller Jambo som han då heter. Om man får säga så är det fel häst tycker jag. Det ska ju vara Pijano!Han stegrar mycket bättre också. Det tycker iaf jag!

140 hoppningen.

Grand Prix hoppningen. Galen häst!


Frieser kadriljen. Äckligt snygg häst, med man som jag vet inte vad!





Kommer faktist inte ihåg vad han heter. Men han har sex lösa häst i globen och får alla hästa att lyssna på honom.Ganska otrligt faktist. Enda nackdelen är att de inte ser alls glada ut. Öronen slickade bakåt. Ska väl inte säga någon kan inte något om sånt förutom de Emma lärt mig men endå. Hästen ska väl tycka att det är roligt? Är inte de lite poängen med det. Men men! Duktiga endå.



Avslutningen, översta bilden är duktiga Marita och Leksak. Jag och Emma känner de!

SKRIVET: 2009-12-04, kl 23:04:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar dig varje dag!

Är typ ingen som fattar att jag verkligen saknar dig. Är ett halvår sen jag såg dig senast. Du kommer alltid vara nummer ett hos mig. Börjar med att du är världens knäppgök. Lyssnar inte på mig, gör lite som du vill. Men endå jag valde att fortsätta. Trodde aldrig att jag skulle känna så här för dig! Du är världens finaste ponny. Du va den första jag vågade lite på helt. Du hade glansen i ögat. Du hade lusten. Du var helt enkelt bara för underbar. Kollar alltid på grimma i mitt rum, den är tom. Hjärtat bultar alltid ett extra slag när jag ser den. Du va den sista som hade den. Det är bara vissa häst människor som riktigt förstår hur jag menar.






Älskar dig lilla underbara söta ponny. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

SKRIVET: 2009-12-04, kl 21:46:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lö Prick

Va precis i stallet. Är på mycket bättre humör. Gick grymt bra på ridningen. Red Pricken, en ponny som brukar springa och springa och åter springa lite till. Men hon va så lugn. Sänkte sig till och med till slutet.
Fick galopp. Och är allmänt nöjd med henne, tillskillnad från förra gången jag red henne då hon bara sprang. Ska bli roligt att forsätta rida på henne.

SKRIVET: 2009-12-04, kl 17:21:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

känner mig jag vet inte vad

Vet inte men känner mig något deppig. Vill inte prata med någon. Orkar inte. Svara inte på sms. Jag vet inte men orkar inte. Har ingen lust med något alls idag. Har vart på bra humör men nu ligger det på botten.
Känner att allt går åt helvete. Kommer bli dödad en vacker dag. Åka till stallet gör inte mycket bättre. Kommer förmodligen få en massa skit. Men är endå ridsugen. Men endå.
Känner mig helt borta. Orkar verkligen inte.
Hade massa roliga planer för kvällen. Först kolla på new moon igen. Sen åka till stallet och sen till Emma. Men allt bara skiter sig. Varför?

SKRIVET: 2009-12-04, kl 15:55:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött på allt detta!

Det händer igen och igen och igen! Kan det inte bara ta slut någon gång?
Idag hände det igen, vad ovanligt känner jag. Börjar med att de sular en jävla tidning i Beckas huvud. Hon flippar sönder och de skriker hora. En kille som satt någon rad framför flippar sönder och skriker att Becka ska hålla käften. De fortsätter och skriker hora och svennejävlar och trakaserar oss och vi blir bara mer och mer frustrerande sen efter ett tag flippar killen yttligare men denna gång inte på oss. Han skriker till killarna att hålla käften annars så slår han de precis som deras pappa gör.
Kan säga så här, de blev knäpp tysta. Men vi hade redan ringt väktare innan, så vi stannar i Rinkeby Allé och väktare kommer. Men busschaffören öppnar dörrarna även fast han inte fick de. Och de som brukar kasta på oss och skrika säker lyckades komma ut. Så jävla typiskt, men försig. Vi vet inte precis vad som hände. Becka hörde att nån skrek till busshaffören att han skulle öppna dörren så att grabbarna inte skulle få problem det hörde Scooby också men inte allt. Och sen så öppnades dörren såklart och de stack..Fårhuvudet och gråluvan. Så jävla synd. Väktarna kommer och gör inte mycket alls. Efter många om och men fick vi komma hem.
Kom hem och ringde polisen det första jag gjorde. De har gått över gränsen och nu blir det till att anmäla varje gång de håller på, så vi någon gång kan fått något jävla slut på detta. Är så himla irriterande att de ALLTID håller på. Så nu har jag anmällt, ska göra det varje gång. Ska få hem någon rapport och så.
Det va min TREVLIGA fredag. Urs och fy och blä säger jag bara. Som tur va hjälpte Scooby mig med anmällningen och hon fick också lämna in sitt personnummer och så. Så vi får hoppas att det löser sig.

SKRIVET: 2009-12-04, kl 11:01:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

FREEEEEEEDAAAAAAAG

Freeeeeeedag, nu är det dags för freeedagsmyyyyys! :D

SKRIVET: 2009-12-04, kl 09:59:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Detta gör vi på rasterna ;)

SKRIVET: 2009-12-04, kl 09:58:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

NEEEEEJ!

Varför? NEEEEEEEEEEEJ! Har hjärtattack. Varför duuu?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, asså vet inte vad jag ska skriva, det ända jag kan säga är neeeeeeeeeeej.

SKRIVET: 2009-12-04, kl 09:47:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite saker ni kanske inte visste om mig.

 

Lite saker ni inte visste om mig

1. Fullständigt namn? - Felicia Eleonora Skoog
2. Exakt ålder? -  16 och 4 månader
3. Vart bor? - Bromma
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa & lillasyster
5. Husdjur? - Ja, världens bästa katt
6. Färg på ditt hus? - Ljus brunt
7. När är du född? - 1993
8. Klass? - Scop091
9. Vilket år tar du studenten? - 2012
10. Något jobb? - Nja
11. När ska du sova ikväll? - Jag vet inte, ganska tidigt iaf.
12. är du bög? Haha nej
13. Duschat idag? - Nä
14. Kramat någon idag? - Ah
15. Pussat någon idag? - Ja
16. Vad har du ätit idag? - Inget än så länge
17. Dagens klädsel? - Jeans, gult linne och svart kofta
19. Dagens sötnos? -  Scooby
20. Dagens roligaste? - När jag sa att jag inte har skrattat och Evve fjanta sig!
21. Har du många vänner? - Ja
22. Hur många har du kysst? -  Vet inte 
23. Vem kramade du senast? - Evve
24. Hur många vill du ha sex med? - Evve och Becka ;)
25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 h period? - Dont know
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - Ingen?
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Becka
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? "Förklaras vad som menas med kemisk och mekanisk nedbrytning? Vad var det :O hittar inte svaret <3" Från Becka
FAVORIT:
31. Film? - Into the blue och Eight below
32. Låt? - Vet inte riktigt
33. Mat? - Pasta
34. Dryck? - Cola
37. Stad? - Stockholm 
38. Land? - Spanien och Sverige
39. Ämne i skolan? - Medisinsk grundkurs
40. År? - 2009

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Ingen
42. Personen du kysste? -  Dont know
43. Gången du spydde? - Vet inte
44. Gången du grät? - Vet inte
45. Pizzan du åt? - Vet inte
46. Gången du var i göteborg? - Flera år sen
47. Gången du var i stockholm? - Är i stockholm?
48. Gången du var full? - Någon månad sen
49. Gången du var hög? - Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? -  Vet inte

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda 
54. Tv-spel eller datorspel? - data 
55. Singel eller upptagen? - Båda
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Facebook
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad 
59. Big brother eller paradise hotel? - Paradise hotel
60. Svart hår eller blont? - Blont
61. Blåa ögon eller bruna? - Blå
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm 
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Älskas 
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Många
71. Personer du hatar? - Många
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Vet inte
74. Glassar du ätit på en dag? - Äter typ aldrig glass 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Vet inte 
76. Gånger du haft minnesluckor? - Några
77. Piercingar har du har? - navel 
78. Personer du saknar just nu? - 3
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1 gång

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Säger inte
81. Ska du träffa imorgon? - Emma? och Becka
82. sjöng du senast för? - Evve och Becka ;)
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Vet inte
84. Spelade du tv-spel med senast? - Hundra år sen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Vet inte
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ******** fy fan. Är fortfarande arg på dig!
87. Förtjänar att dö? - Typ 2 st, säger inte vilka.
89. Vill du sova brevid inatt? - Spirre

VAD:

90. Gör dig glad? - Vänner 
91. Gör dig ledsen? - Hanna
92. Vad vill du helst göra nu? - Sova 
93. Önskar du att du slapp göra? - Rida :/ 
94. Vill du ha nu? - Inget
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - digitalkamera, pengar
96 Längtar du till? - Jullovet
97. Tycker du om dina betyg? - Helt ok
98. Ångrar du i ditt liv? - Ve tinte
99.Är det bästa som har hänt dig? - inget jag kmr på

SKRIVET: 2009-12-03, kl 13:01:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

OMG! Skit bra.

SKRIVET: 2009-12-02, kl 15:52:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dålig uppdatering

Har typ de senaste dagarna börjat skriva inlägg och sen inte orkat skriva klart.
Va med Scooby på umo idag. Orkar inte skriva mer om de.
Ska till Astridlindgren nu och ta andra svin influensan. Så jävla onödigt. Men måste man så måste man. Emma ska med, sitter hos henne nu. Ska dra om typ någon minut.
Sen drar vi till stallet. Om jag hinner bloggar jag ikväll.
Loove
RSS 2.0