SKRIVET: 2011-02-26, kl 22:03:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Typ 30 grader varmt!

Det är trevligt varmt i detta land måste jag säga. Idag så har jag legat i sängen hela dagen typ. Har mått lite smått dåligt. Så fort jag ställer mig upp så sturrar hela rummet.. Så lär fortsätta ligga här resten av dagen. Ligger just nu och pratar med underbara människor på facebook. Och ska snart doppa mig i poolen utanför dörren.

Ni får lite bilder från syrrans kamera sålänge :)


SKRIVET: 2011-02-24, kl 04:22:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mexico

Så nu drar jag till Mexico om 40 minuter, eller jag ska till flygplatsen om 40 minuter haha. Sen åker mitt plan klockan 8. Det är fett nice :D

Så jag kommer inte updatera något på 10 dagar, så ha det bäst i kalla Sverige. Medans jag har 25-30 grader varmt och en massa soooool. Ha det grymast. Puss

SKRIVET: 2011-02-21, kl 17:02:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måste skriva av mig.

Detta kommer bli ett meningslöst inlägg, som bara är till för mig själv. Känner att jag behöver skriva av mig lite.

Kan rabbla upp en jävla massa ord som beskriver dig just nu. Känns knas. Allt är irriterande just nu. Gaaah. Orkar verkligen inte. Kan inte prara känns det som. Så fort jag inte tänker på annat kommer det upp i mitt huvud. Känner att detta egentligen inte har något med varandra att göra. Utan skriver bara en massa skit som kommer upp i mitt huvud. Ingen fin rödtråd som man egentligen ska ha. Jag tror att mina närmaste vänner dock kommer fatta vad som skrivs. Även fast jag inte riktigt nämner några ord.

Vill också bara säga till mina närmaste vänner, ni vet precis vilka ni är. Och om ni läser detta så ta in varje ord. Jag skulle inte klara mig utan er överhuvudtaget. Det är ni som gör så att jag orkar ta mig upp på morgonen. Det är ni som gör så att jag andas på dagarna. Skulle ni inte finnas skulle jag inte finnas. Så vill bara tacka er för att ni finns. För ni är UNDERBARA! Älskar er. Och som sagt ni vet precis vilka ni är!

Oj som sagt meningslöst inlägg. Men behövde skriva lite.

Ska dra till stallet nu iallafall. Hoppas på att jag får min plutt, hon skulle verkligen göra min dag. Bloggar imorgon eller ikväll om jag orkar. Puss

SKRIVET: 2011-02-19, kl 23:32:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åsnan igår

Red igår, första gången på två veckor. Eftersom jag vandrar runt på kryckor. Hade viserligen kryckor igår med. Men red iallafall. Herregud vad underbart det var att rida igen!

Åkte dit med Rebecka, hon red Musse i gruppen innan mig. Sen så red jag efter. Måste säga att det gick ganska bra faktist. Han var lugn och gick i bra form. En riktig idiot i galoppen dock. Men fin i trav och skritt. Han lyssnade ganska bra också. Han blir lätt stark och seg i käften. Men han var mycket mjuk och fin igår. Så det gillar vi!


Fick bli en gamal bild på min sötnos. Som jag ska få rida på måndag, äntligen!

SKRIVET: 2011-02-17, kl 20:24:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar dig varje dag


I love you.

SKRIVET: 2011-02-17, kl 15:32:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH!


HAHHAHAHA, så här roligt har vi efter en lång skit dag i skolan hahahhaha!

SKRIVET: 2011-02-16, kl 15:07:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Eutanasi, abort och transplantation

Denna rubrik beskriver vad jag håller på att skriva om i arbetet vi håller på med. Sitter i skolan och ska väl snart dra. Alla har idrott men kan inte riktigt vara med.. Eftersom jag fortfarande hoppar runt på mina "älskade" kryckor. Men nästa vecka hoppas jag på att jag kan vara med.

Så får sitta kvar i skolan själv och göra mitt arbete. Går faktist ganska så bra. Är typ klar snart tror jag. Har lite om varje kvar, men i stora drag så känner jag mig nöjd. Gäller bara att jag lyssnar på föreläsningarna imorgon så kommer det bli toppen.

Bloggar om något roligare när jag kommer hem :) puss


Det fick bli denna "otroligt" snygga bild på mig. Blir kallad fästing. Och det är Beckas knasiga mobil som lyckades göra mitt face så otroligt snyggt!

SKRIVET: 2011-02-15, kl 13:22:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugga plugga plugga

Snart klar med TEMAT, herregud vad skönt. Skrivit det jag kunnat. Så känner mig nöjd på den punkten. Eftersom jag hade egetnligen behövt stressat med den uppgiften, eftersom jag ska lämna in tidigare än alla andra. Så känner mig lite duktig.

Nu pluggar jag inför dykningen till söndag. Sen ska ajg plugga lite matte om jag orkar. Det är inte så bråttom, så det gör jag bara om jag orkar och har lust. Så känner mig faktist lite duktig, brukar ALDRIG plugga på studiedagar.

Nu ska jag hoppa i duschen. Känner att jag behöver det :) puss

SKRIVET: 2011-02-14, kl 18:43:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Du har gjort mig grymt besviken och jag trodde inte att du kunde göra det.

SKRIVET: 2011-02-14, kl 18:42:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg i skolan

Sitter just nu i skolan och pluggar.. Så segt är det. Har suttit här sen typ fyra. Men är klar med förra veckans TEMA och har börjat och kommit nästan halvvägs med denna veckans TEMA. Ska göra lite till och sen försöka bege mig hemåt hade jag tänkt.

Annars idag så har skolan rullat på. Hade matteprov, efter lunchen där jag fixade fram ett VG, vilket är bra för att vara mig på senaste tiden. Så är faktist nöjd. Trodde det skulle gå åt helvete när jag lämnade in det. Men som sagt är nöjd. Eftersom det har gått neråt i matten ett tag så är det skönt att det börjar gå uppåt igen!

Imorgon är det STUDIEDAG, vilket är grymt skönt. Så blir till att plugga lite TEMA och dykningen. Dykningen är nästan viktigare imorgon. Men får se hur det blir. Måste försöka plugga lite matte också.. Skit också. Hade ganska mycket att plugga på. Men men.. Det löser sig. Bloggar ikväll om jag orkar sätta på min sega dator haha.

Kram på er!

SKRIVET: 2011-02-13, kl 22:35:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gooodnaaatt!

Nu ska jag lägga mig och titta klart på UPP som jag började titta på igår. Sen blir det upp tidigt och gå till skolan och ha matteprov imorgon.. SUCK och skit och bläääää!

Så trött på skolan just nu, matten drar ner min motivation i alla ämnena alltså. Ganska tråkigt när jag gillar skolan. Så här ser min vecka ut dock:

Måndag: Skola, nytt tema + matte prov. Måste nog stanna efter skolan och göra klart förra veckans tema.. Vilket suger apbajs..
Tisdag: STUDIEDAAAAAAAG!
Onsdag: Skola börjar 13 - 15
Torsdag: Skola
Fredag: Skola och rida (äntligen)
Lördag: Ingen aning, sova?
Söndag: Dykkurs i Västerås, åker klockan 8...


Gamal bild på mig och Fury (tagen av Emma) Saknar skruttponnyn otroligt mycket!!

SKRIVET: 2011-02-13, kl 22:29:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis!



Grattis på 18-årsdagen världens bästa Jessica Lindgren! ♥

SKRIVET: 2011-02-13, kl 22:27:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

My wish came true..

Ibland undrar jag om något överhuvud taget som man vill gör i uppfyllelse. Sen så blåste jag min ögonfrans igår och önskade mig något. Ni vet som man brukar göra ibland (kanske bara jag som gör det hehe). Och jag tänkte verkligen detta kommer inte gå i uppfyllelse.. För det gör aldrig det när jag verkligen vill något. Men så idag så gick min önskan i uppfyllelse. Och jag blev nästan chockad!

Med detta menas med att jag har haft en kanon dag. Tack för denna dag.
My wish finally came true..!


SKRIVET: 2011-02-12, kl 22:37:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu blir det movietiiiimeee

Har vart och käkat pizza med Emma, grymt roligt att träffa dig igen gumman. Efter en härlig kväll blir det att mysa ner sig i sängen med en Redbull och kolla på Me, You and Dupree eller Dreamgirls. Har inte riktigt bestämt mig.

Så godnatt allihoppa. Puss

SKRIVET: 2011-02-12, kl 18:29:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mallorca 2006..

Herregud, hittade bilder från 2006. Hemska. Men jag bjuder lite på mig själv nu haha :)



Ursch hahahaha...

SKRIVET: 2011-02-12, kl 17:19:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Eriiiika

Sitter hemma hos Erika (min granne). Hon är i duschen. Vi ska typ dra till Shell och köpa redbull när hon är klar. Sen måste jag hem och bädda sängen annars blir mamma gaaaalen på mig. Som sagt ska hon ha gäster. Så måste fixa det. Men det är som sagt inte så långt för mig hem. Bara att gå till huset bredvid hah. Så får dra hem och fixa det senare. Så hon blir nöjd.
Kanske slänger in lite bilder ikväll på allt möjligt när jag kommer hem. Om jag inte blir helt utslängd från huset. Får se, men bloggar senare. Byeeeeee


Snodde en bild på Fiffi, Spirres förra lekpolareeee :)

SKRIVET: 2011-02-12, kl 16:57:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

UTTRÅKAAAAAAD!

Herregud kommer typ döööö snart.. Är så uttråkad och pallar INTE plugga. Vilket jag egentligen skulle behöva göra. Men det är ännu tråkigare. Så det vägrar jag. Har ingen aning om vad jag ska göra.. Kommer typ bli halvt utsläng av mamma senare, eftersom hon ska ha middag. Så har ingen aning om vart jag ska. MEN KOMMER DÖ SNART... AV UTTRÅKIGHET.. Jag klarar verkligen inte av att vara hemma en hel dag utan att göra ett skit. Bli så rastlös.

Ska dra över till grannen en stund nu. Så jag får bort min rastlösheeeeet! Puss

SKRIVET: 2011-02-12, kl 12:42:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kanon fin dag

Har typ nästan precis gått upp. Har käkat frukost och så. Sen hamnade jag här som vanligt. Måste säga att det är helt fantastiskt väder idag. Så måste hitta på något :)

Har inte så mycket mer att skriva, haha. Bloggtorka just i denna sekund. Hoppas alla får en kanon dag. Kram


Hej mitt vinterland hehe..

SKRIVET: 2011-02-11, kl 14:34:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stööööööörd dag!

Drog till skolan efter många om och men.. Pga störd SL haha. Kom till skolan skit irriterad.. Men nu är jag på fett bra humör efter dagen samling. Grymt roligt. Kanske inte ska skriva vad som ha sagts för då kommer jag få lite skit. Men det var GRRRRRYYYYYYMT roligt hahahhaha.

Det var fett skönt också eftersom vi var så himla få. Så det var skönt. Just nu sitter jag och väntar på bättre tider och ska försöka ta mig hem. Men har kryckor så kan inte stå och vänta på tåget för länge för höften ger upp.. Så får se hur jag kommer hem. Men lär göra det på något sätt iallafall.

Sen är det bara att tagga för den långa gång vägen till Becka haha. Ska på tjejmiddag hos denna underbara brud ikväll. Men det går ju typ inga bussar så får promenera med kryckor och hela köret. Men det är Becka såååå värd. För hon är världens bästa och underbaraste människa som fyllt 18. Älskar dig söööötnos. Det är för dig jag gör allt. För att du är värd det!

Så taaagga för ikväll!!


Orkade inte leta efter bild, så detta underbara par får stå för bildeeeen.

SKRIVET: 2011-02-10, kl 13:58:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

En arg tjeeeeeej

Nu blev hon arg.. Så jag får väl ta och skriva något snällt. Du vet att du är underbar? Vi har alltid så grymt roligt tillsammans. Man får sig alltid ett gott skratt när man är tillsammans med dig gumman. Vill bara säga att du betyder otroligt mycket och det vet du. Skulla aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig!

Älskar dig otroligt mycket!!!

SKRIVET: 2011-02-10, kl 13:53:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Faizaaaa

Bara för att Faiza är elak idag så tänker ajg skriva jag vet inte vad om henne.. Hon är riktigt dum som tror att min blogg står på facebook haha. Klart jag inte skriver ut den där.. Men men.

Faiza då.. Vem är hon? Jag vet inte. Någon knäpp människa i min skola. Vet inget mer om henne.. Joo hon slåss och hatar när man rapar.. Knäpp människa jag veeet!!

Nej jag skoja bara lite, Faiza är någon i trean.. Har gått i samma skola som henne i två år. Och har aldrig sätt henne förns nu.. Gud vad oseriös jag är just nu haha. Nää, jag är inte oseriös. Några fler saker jag vet om henne är att hon kan skakkkkkka rumpan, när hon skrattar så låter hon som en gris och sen är hon underbar!

Nej nu ska jag vara snäll, du är underbar gumman. Love you ♥


Och du trodde inte jag kunde sno bilden från facebook? ;)

SKRIVET: 2011-02-07, kl 21:55:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen

Hände inte så mycket i skolan idag. Efter skolan drog jag och Becka till akuten. Kollade upp lite saker. Måste tacka Becka otroligt mycket för att du följde med, underbar du är! Har inte så jättemycket mer att skriva om dagen, sitter med Knorr nu som kollar på Desperet Housewives :) Ska följa henne till bussen senare. Sen sova. Då jag slipper skolan imorgon eftersom det är frilupsdag och kan inte riktigt vara med med kryckor. Så det blir en plugg dag imorgon!




Lite bilder från dagen. De två första är på sötnosarna och den sista är på min och Beckas "picknick" på akuten haha..

SKRIVET: 2011-02-07, kl 21:46:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördaaaaaaags

Bilder från lördags, som togs med min mobil :))

Trevlig kväll med trevligt folk måste jag säga. Så det var en bra kväll.



SKRIVET: 2011-02-05, kl 16:32:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Feeeest ikväll :D

Nice, sitter hemma och vilar lite. Ska dra om någon timme iväg till Putte och ha trevligt med lite folk. Så det kommer bli grymt bra. Men har ingen aning om vad jag ska ha på mig... BESLUTS ÅNGEST! Lär väl slänga ut hela garderoben snart. Har inte gjort så mycket under dagen heller. Har bara vart i vällingby med fyrflätiga Eve och sen åkte vi till Becka och Roy och sa hej/hejdå. Så det har vart en lugn dag.

Och jag är mycket medveten om att jag suger på att blogga haha. Men har vart mycket i veckan. Eller det är mycket hela tiden nu förtiden. Nej nu måste jag käka och sen börja fixa mig!

Bloggar imorgon :) Kraaaam.


HAHAHHA!
RSS 2.0