SKRIVET: 2010-10-28, kl 21:39:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Spanien imorgon, woho!

Imorgon så drar jag till Spanien typ klockan fem på morgonen.. Roligt! Men får försöka sova på planet, vilket jag inte kommer lyckas för det är fett jobbigt! Ska bli skönt att komma bort lite, vet inte om jag kommer ha internet så att jag kan blogga. Men om det finns internet så ska jag försöka blogga så mycket jag kan.

Kommer sakna mina gullungar till kompisar =/ Vill ni något så smsa mig, så ringer jag upp er bara så att ni vet sötnosar.




Där fick ni lite bilder från tidigare resor. Nu ska jag fixa klart min musik sen lägga mig och läsa, ska upp otroligt tidigt. Ni får hade så bra! Puss och kram

SKRIVET: 2010-10-27, kl 23:08:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött tror jag?

Tror att jag är trött haha. Ska försöka sova lite tror jag. Godnatt allihoppa.
(nödvändigt inlägg känner jag haha..)


Jag vet att jag leker ganska ofta i photoshop nu för tiden haha. Men jag tycker att det är roligt så ni får stå ut tyvärr haha. Nej nu ska jag sova, godnatt!

SKRIVET: 2010-10-27, kl 22:11:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

The power of love

SKRIVET: 2010-10-27, kl 22:09:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min och Furys historia, Del 2

Tog mig faktist tid att fixa lite bilder så jag kan fixa del två i min och Furys historia. Det är ganska otroligt att jag gjorde det, för det är ås typiskt mig att börja med något och inte fortsätta med det haha.

Okej, det är typ mitten/slutet av april nu. Anko kom först ut och fotade porträtt bilder på mig och Fury. Sen på mig + Fury och Emma + Pijano. De blev otroligt fina. Sen så fortsatte jag träna dressyr för Daniel. Han blev finare och finare. Och det kändes som att vi hittade varandra lite mer för varje gång. Sen kom Anko ut igen någon vecka senare och fotade när vi hopptränade. Vilket jag gjorde för Daniel. Han började hoppa mycket bättre, och inte lika mycket som en katt som han gjorde innan. Men han var fortfarande grön, men det var på bettringsväg. Han började nu bli busig, glädje skuttade typ varje gång jag hoppade.
Det var nu en otrolig skillnad på hanteringen. Han började respektera mig. Han kunde vara lite dum ibland. Men det var ändå värsta skillnaden. Han gick inte på mig längre. Började bli mycket gosigare.



I början av maj så red jag kanske 2-4 gånger i veckan. Det berodde helt på hur min skola såg ut, hur Emma red och om han hade några visningar. Men vi tränade mycket på rakbanan. Sen hoppade vi någon gång i veckan eller varannan vecka. Han blev verkligen bara bättre och bättre inom hoppningen. Red mycket dressyr själv, eftersom han är en dressyrponny egentligen. Och Daniel hoppar mer. Så när jag skulle hoppa så hoppade jag för honom och dressyr red jag oftast själv.



Fortsatte med samma typ av träning. Hopp för Daniel, dressyr med Emma, rakbanan. Skrittade mycket ut i skogen. Men det var nu det var han och jag. Han var helt underbar. Jag litade på honom till hundra. Och han litade på mig. Så jag började träna lite från marken. Att han skulle lyssna och så. Inget avanserat alls. Sen började jag rida lite i repgrimma. Första gången med träns under, eftersom han aldrig hade gått på det. Han var duktig, han förstod inte riktigt i början. Men jag tränade bara på stop och svänga och det blev bra till slut.



Nej nu kan jag inte skriva så mycket mer blir för mycket då. Kommer en del 3 och kanske sista delen så snart jag kan. Förmodligen efter höstlovet då jag åker bort.

SKRIVET: 2010-10-27, kl 21:49:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mickis våldgästar :D

HALLÅ DÄR, KÖP BLÅBÄR!
Haahaha jag ska va lite seriös... ><

Fille har jag ju kännt så länge jag typ minns? Hon har varit med om det mesta i mitt liv känns det som. Framförallt var hon med när jag fick min girs som hon kallar honom. :) Vi har nog släpat med varandra på äventryr som inga normala kompisar gör ><
Allt från sadelprovning till att göra något så tråkigt som "plugga".
Hon känner mig verkligen enda ut i finger spettsarna!

Alla dom gånger du ställt upp för mig med Oliwer är så oslagbara <3

alltså det finns så många minnen ! Skulle ta mig år att berätta dom ><

Tyvär träffas vi alldelses för sällan nu mera .. :( Mitt fel mest skulle jag tro med tanke på att jag typ aldrig kommer till stockholm och bor typ i världens ände?

Men ska försöka ändra på det :))

även fast vi inte pratar sådär super ofta och så, ska du veta att jag alltid finns och ställer upp för dig! Oavsett vad <3
älskar dig ! <3



passar på att göra lite smyg reklam också ><
www.majckis.blogg.se

SKRIVET: 2010-10-27, kl 20:08:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött..

Trött på livet just nu.. Eller egentligen är jag inte det, älskar mitt liv. Mina vänner. Min familj. Min skola. Men ändå så är det något som får mig att bli trött på livet. Fråga mig inte riktigt vad. Det kanske är du som gör så att jag blri trött? Det vet jag inte riktigt. Känner bara att det är jobbigt att du kommer från ingenstans och hoppar på mig. Det är kanske detta som gör så att jag har känslan att jag är trött på livet. Inte vet jag..

SKRIVET: 2010-10-26, kl 23:03:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Basket efter skolan

Hängde med Eve till hennes basket efter skolan. Satt typ och läste min häst. Och kollade på små ungarna. Gud hur mycket energi kan en liten människa ha egentligen?! Gud, de blir ju typ aldrig trötta..

Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med Eve. Kolla lite på tv sen sova. Fett skönt! Imorgon blir det orientering, vet inte om det blir det för min del. Har grymt ont i fötterna.. Men hoppas det har gått över tills imorgon. Sovgott alla. Puss


Du fick mig att inse hur mycket jag saknar sommaren 10..

SKRIVET: 2010-10-26, kl 22:57:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ridningen i Måndags

Tänkte dra lite snabbt för mina läsare som är häst intresserade. Rider ju inte så mycket längre så ni som inte är häst intresserade får stå ut att det kommer några hästinlägg ibland.

I alla fall, red i måndags. Stog uppskriven på Gulding. Men Julia snäll som hon är ville byta med mig. Så jag fick Mistral. Han var fin tycker jag. Har lite små grejor jag kan fixa men vem har inte det. Som galoppen bland annat och att han ligger på väggen i vänster varv.. Men han blev jättefin i slutet måste jag säga så jag är nöjd.


Bild från i sommras innan hästarna skulle på sommarbete. Bilden är fotad av Emma Csendes.

SKRIVET: 2010-10-26, kl 22:52:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Katastrof övning

Så då har man duschat klart så, ska bara blogga lite sen blir det Grey's med Eve.

Dagen började med att vi åkte ut till bondelandet Vallentuna. Där vi efter många om och men tog oss till stället där vi skulle vara. Vi hade som en liten intressant föreläsning om vad som skulle hända och hur en olycksplats fungerade. Sen fick vi en olycka, jag fick sluten lårbensfraktus med mycket hämatom. Var förvirrad och andades snabbt. De började med att man kom ur "huset" där olyckan hade hänt. Sen så blev man kategoriserad efter hur sjuk man blev. Antingen röd, gul eller grön. Jag blev först röd. Sen förflyttade de mig till sjuktältet. Där jag fick "morfin". Sen när jag hade fått det så blev jag katogoriserad som gul. Att jag behövde komma till sjukhus före de gröna och så. Jag vet att jag suger på att förklara, men det var i alla fall jätteroligt och jättelärorikt.










Så nu orkar jag inte lägga in fler bilder haha.

SKRIVET: 2010-10-26, kl 22:12:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Provsmak

Katastrof övning idag, bloggar mer när jag har duschat. Vilket jag ska göra nu. Ni får ett smak prov på en bild från dagen så länge, så fixar jag resten sen.

SKRIVET: 2010-10-25, kl 16:40:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Besvikelse

Är grymt besviken på mig själv.. Vet att jag kan bättre. Så är grymt besviken. Alla säger att jag inte borde vara det men är det i alla fall. För jag KAN bättre!

SKRIVET: 2010-10-24, kl 22:30:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ridning i fredags

I fredags så följde Jojjo med mig till stallet. Jag stod upp skriven på Stora, så jag fixade i ordning henne. Men sen så ville några byta hästar. Och jag ville gärna rida Mistral. Så jag fick göra det. Jättelänge sen jag red honom så det var roligt. I början gick det lite si så där. Han har så konstigt steg så det tar några varv att hitta honom. Men sen så gick det bättre tycker jag. Han var lugn och avspänd. Det gick bättre att rida i höger varv än i vänster. Han vill gärna ligga på väggen till vänster. Men jag är nöjd, var som sagt ett tag sen jag red på honom. Så kan inte säga så mycket mer än att jag är nöjd med lillkillen.

SKRIVET: 2010-10-24, kl 22:16:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bildeeeeer

Glömde slänga in bilder från kvällen i förra inlägget, och orkade inte öppna det (vet att jag är lat..). Men i alla fall så här har ni lite bilder från kvällen.



SKRIVET: 2010-10-24, kl 21:55:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma från bion

Som sagt såg Dumma Mej i 3D. Den var bra, ganska seg i början men blev mycket bättre mot mitten och slutet. Söt film. Komisk. Ja den var alltså helt okej. Om de hade gjort den som den var i slutet ibörjan hade den vart bättre. Om de hade haft samma kvalité i slutet som i början alltså. Men annars tycker jag att den var bra. Såg den tillsammans med Eve och Jojjo. Jag och Eve åkte in till stan runt 20 över 5, sen käkade vi lite sen började filmen.


Bara för att jag ville leka lite i photoshop så fick ni en bild på kvällens outfit =)

SKRIVET: 2010-10-24, kl 16:02:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fullt upp hela helgen

Har inte hunnit blogga för jag har haft fullt upp hela helgen. Bästa tjejorna har spenderat helgen med mig, och det har vart jättetrevligt. Nu är bara Eve här så vi hade lite tid att titta datorn innan vi ska dra på bio och se DUMMA MIG! Haha, barnfilm jag vet. Men grymt rooligt ju! Kan blogga om helgen när jag kommer hem från bion.


Nu ska vi se om vi lyckas fixa en ny hedder till lilla Evsson!

SKRIVET: 2010-10-20, kl 21:41:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

WOHO!

ENGELSKAN ÄR KLAR! Halleluija vad skööönt. Nu har jag inte mycket att göra i skolan imorgon, eller jo jobba matte som bara den och fixa VIPS-modellen med hjälpa av Åsa om hon har tid. Fattar verkligen inte den.
 
GUD VAD SKÖNT ATT VARA KLAR MED ENGELSKAN! Grymt skönt.

SKRIVET: 2010-10-20, kl 19:24:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

En månad sedan..

En månad redan? Bilden på hur du tog dina sista andetag i min famn och hur din lilla kropp blev som kokt spagetti spelas fortfarande upp i mitt huvud. Jag blir fortfarande gråtfärdig när jag bara tänker på det. Jag sörjer dig fortfarande, borde man inte ha kommit över det efter en månad. Nej inte jag iaf. Smärtan känns som att det var igår som du försvann från mig. Det är jobbigt och jag saknar dig över hela mitt hjärta. Du har tagit en del av mitt hjärta med dig. Det kanske är töntigt eftersom du bara var ett djur, men inte för mig! För mig var du inte ett djur, du var min bästavän. Och det kommer du alltid vara. Och jag kommer ALLTID älska dig!

Vila i frid älskade vän, 20/09-10..

SKRIVET: 2010-10-20, kl 19:18:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studiedag eller ledigt?

Har haft studiedag idag, eller jag kallar det ledigt. Fast har faktist pluggat lite matte idag, har bara tusen tal kvar känns det som. Sen har jag engelskan och VIPS-modell saken (lite kvar på den). Sen är jag klar! Skönt som bara den måste jag säga. Engelskan kommer inte ens bli rolig att börja med.. Hatar verkligen engelska.. Inte min grej om man säger så. Kan knappt säga att jag heter Felicia.. Då är det illa när man går i tvåan. Blä! Men det är bara att fortsätta jobba på.

Mycket plugg nu känns det som. Är egentligen inte så mycket, eller jo det är det. Så känner att det ända jag gör just nu är att plugga.. Men men, tvåan är tydligen jobbigast. Så det är bara att jobba på.

SKRIVET: 2010-10-18, kl 10:53:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

SPÖÖÖÖÖKE!

SKRIVET: 2010-10-18, kl 10:44:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sköna lärare

Sitter i soffan tillsammans med Bekka, Eve, Jeanette, Putte, Jess och Barbie. Vi har TEMA, och jag ska göra mitt repotage. Men jag orkar inte riktigt haha.. Måste bara säga att vi har sköntaste lärarna. Grymt snygga när de håller på att klä ut sig h-a-h-a! Grymt skoj är det, ett skratt förlänger livet måste jag säga. Nej nu måste jag jobba , eller fortsätta att skratta åt mina knäppa kompisar.

SKRIVET: 2010-10-17, kl 21:15:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan som kommer.

                                              Så här ser veckan som kommer ut för mig:

Måndag: Skola 08.30-16.00. Sen ridning efter det.
Tisdag: Skola 08.30-14.30. Sen gymma tror jag.
Onsdag: STUDIEDAG! Har inget planerat.
Torsdag: Skola 08.30-16.00. Sen sover Beckapecka här (om hon är frisk)
Fredag: Skola 08.30-14.00. Några tjejer äter och sover här.
Lördag: Inget planerat, förutom middag med kompisar.
Söndag: Inger planerat

                 

SKRIVET: 2010-10-17, kl 20:54:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tusen gånger starkare

Såg som sagt Tusen gånger starkare med Eve och Jojjo. Filmen var bra, blev bara lite smått irriterad på den. Hatar när killar får bestämma, och skulle tjejer göra lika dant så får vi skit för det. Kan inte riktigt förklara hur det var. Men kolla på filmen så förstår ni. Blir galen på sånt som det var i filmen. Men annars var det en bra gjord film, har bra syfte så tycker jag. Efter filmen drog vi hem, och nu sitter jag här. Ska snart lägga mig i sängen tror jag. Är fett trött. Även fast jag inte gjort ett skit idag typ..


Älska photoshop på bilden om man säger, liiiite över redigerad. Men det är också roligt.

SKRIVET: 2010-10-17, kl 20:47:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckans hiss/diss


- Det otrolgit kalla och otroligt äckliga vädret.
- Att Vetra är halt (igen..)
- Att allt händer på en och samma gång.
- Att jag inte är klar med matten.
- Att Becka är sjuk..


- Att jag har fått min jacka.
- Att Grey's Anatomy är grymmast!
- Att jag har underbara kompisar.
- Att jag blev klar med novellen.
- Att det gick bra att rida Stora.

SKRIVET: 2010-10-17, kl 19:37:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Baaaaajs på plugg..

Behöver plugga matten, men fattar ändå inget när helt j*vla alfabetet är med.. Blir galen! Får väl stanna och plugga i skolan imorgon. Så jag kan få hjälp av RonnyConny.

Funderar på att böjra lite med mitt Repotage om Rasmus om jag orkar vill säga. Är otroligt trött. Sen är det skola imorgon så måste tagga för det också.. Så får se vad jag får gjort och inte gjort.

SKRIVET: 2010-10-17, kl 14:55:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dra på bio.

Nu ska jag iväg och titta på Tusen gånger starkare. Bloggar mer om det när jag kommer hem, pussilipuss.


Hoppas att den är bra, värkar bra när man tittar på trailern.

SKRIVET: 2010-10-17, kl 14:22:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min och Furys historia, Del 1.

Det finns så mycket jag skulle kunna säga. Skulle kunna skriva en hel bok om våran tid. Men ska försöka hålla mig så kortfattad jag kan. Måste säga innan att jag saknar och älskar honom!

Meningen till varför jag skulle börja rida honom var för att han skulle säljas och de hade inte tid att rida honom. Så jag skulle rida till honom lite och tävla på honom. Så att han ökade i värde hela tiden.

Det började med att jag slutade på Wege. Sen flyttade Emma och Pijano till stallet där han stog. Emma sa till mig innan jag ska hitta någon du kan rida så vi kan rida tillsammans. För det var helt otrolgit roligt när vi red tillsammans. Men det är en annan historia. Sen så var jag med Emma en kväll så smsar Eva "Jag har fixat så du ska börja rida en otroligt fin ponny". Så dagen efter provred jag honom. Jag gillade honom redan då, eftersom han var en shysst liten ponny. Så jag bestämde mig då för att fortsätta. Fast måste säga att jag HATADE att sköta honom. Då han var dryg och gick rätt på mig. Han gjorde lite som han ville med andra ord.. Jag kommer ihåg första gången så klart. Det var nog det jobbigaste jag har gjort. Han var en otrolgit snäll ponny men så mycket att rida. Du var tvungen att rida varje steg. Han gjrode inget gratis. Jag red för hans ägare Daniel, och han var också nöjd och jag gillade honom.


Bilder fotgraferade av Emma Csendes, första gången jag red honom.

Jag kan faktist och red honom redan dagen efter. För Daniel då också. Vi red på volten och hade lite markarbetsträning och skuttade lite på slutet. Kommer ihåg hur trött jag var efter. Hur mycket han körde med mig Daniel. Skit jobbigt var det. Det går inte riktigt att förklara hur han är och rida. Utan han är bara jobbigt, en lat liten skit ponny. Kommer ihåg att jag fortfarande tyckte att han var ett pain in the ass att sköta. Kommer också ihåg att jag vågade den här dagen rida honom lite mer. Men fråga mig inte varför så kunde jag inte sitta rätt upp på honom, satt ltie framåt lutat, vilket jag undrar vaför idag. Det var lättare (mycket lättare) att rida honom om man satt rätt. Han var otrolgt grön inom hoppningen, och hoppade som en fulkatt.


Bilderna är fotograferade av Emma Csendes, kommer ihåg hur mycket Daniel mobbade mig för att jag hade en rosa tröja. Och att jag skulle låna hans rosa stjärn hoppspö.. Han är lite knäpp hah!

Fortsatte att rida honom, tränade för Daniel. Red själv dressyr, eller så intrevall tränade jag. Allt flöt på och vi blev mer och mer ett team. Red mycket med Emma och Pijano också såklart. Vi hade otrolgit roligt. Han var fortfarande ett ass att hålla på med. Men ajg jobbade på det och han började bli bättre och bättre. Dressyren började bli bättre, han började hoppa bättre. Så det gick framåt.


Blev ganska långt ändå, och detta är bara början, så vi får kalla detta Del 1. Så kommer det fler delar sen. För blir lite långt om jag ska trycka ihop allt på samma. Så inom en snar framtid kommer resten!

SKRIVET: 2010-10-17, kl 13:10:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

GODMORGON ERA SÖMNTUTOR!

Godmorgon allihoppa, jag har preics klivit upp typ. Har käkat lite rester från igår också. Men annars har jag inte gjort så mycket mer denna soliga morgon. Just nu sitter jag och lyssnar på Spotify och samlar mod för att blogga. Hade tänkt att blogga om:

- Min och Furys histora (som jag lovat länge nu..)
-
Hiss/Diss denna vecka. Tänkte försöka börja med det varje söndag. Vad jag hissar/dissar med veckan som har vart.

Sen vet jag inte mer kommer nog inlägg men man vet aldrig om vad haha.


+ att jag är fett förskyld nu också.. Inte roligt!

SKRIVET: 2010-10-16, kl 22:55:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska blogga mer imorgon

Ska blogga om lite roligare saker imorgon. Ska försöka bli bättre och blogga roligare över huvudtaget. Jag lovar inget men ska försöka. Sen får jag se det kanske kommer en ny layout imorgon. Beror på om jag hinner och hur smart jag är när jag måste göra klart matten.

Tänker summera min sommar lite också tror jag. Ni får se imorgon helt enkelt. Nu hade jag iaf tänkt att krypa ner i sängen och titta på MTV. Godnatt!


Saknar dig som bara den plutten, kommer alltid älska dig!

SKRIVET: 2010-10-16, kl 18:59:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grey's Anatomy

Väntar på att Greys Anatomy ska buffra klart på datan. Sen ska jag och Eve kolla. Det är det näst sista innan det var säsongs avslutningen. Jag såg aldrig hela det avsnittet, så nu ska vi grina lite.

Vi har precis tittat på Remember Me. Nej nu får den ha buffrat klart, bloggar sen. Puss

SKRIVET: 2010-10-16, kl 12:51:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

HÖST

Så nu har hösten kommit också. Är grymt kallt ute, det spelar ingen roll om det är fint väder med en skinande sol. Det är fortfarande lika kallt.. Inte roligt inte roligt.

Har precis kommit hem från mina kusiner. Stor kusinen Nattis blir 15 idag, GRATTIS!

Sen igår så var jag i stallet. Red Stora. Var roligt hon var otroligt duktig. Eve följde med dit och sov sen hos mig. HAHA när vi kom hem gick vi ut och föräldravandra. Eller vi gjorde inte riktigt det. Mamma och pappa skulle göra det, vi gick bara med en liten bit sen hem igen haha.

Nu ska jag sätta mig och plugga och käka något måste jag också göra. Puss


Kusinerna får stå för bilden. Grattis än en gång på födelsedagen Nattis!

SKRIVET: 2010-10-15, kl 10:06:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stop and stare!

SKRIVET: 2010-10-15, kl 10:04:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skoooooooooooooooooolaaaaaaaaaaa

BLÄÄÄÄÄ! sitter i skoooolan bara så att ni vet. Detta kommer bli ett otroligt roligt inlägg känner jag haha! Har rast just nu, sitter tillsammans med några tjejer och en kille. Eller kille och kille, han får bli tjej nu haha. Han är lite tjejig så det passar ju bra haha.

Skulle börja på mitt repotage men det orkade jag inte. Är fett trött också. Så får bli att börja med det efter rasten. Och måste ner nu snabbt och köpa en trocadero om jag orkar lämna den varma soffan!


Detta är en av mina otroligt roliga bilder på mig otroligt roliga dator. Är käääärlkramp, bara så att ni vet. Onödigt inlägg haha tycker jag iaf. Nej nu måste jag sluta skriva innan jag skriver något hel cp.
HEJDÅÅÅÅÅÅ!

SKRIVET: 2010-10-14, kl 18:44:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Livet rullar långsamt just nu..

Igår så började jag på min novell bland annat. Efter skolan så drog jag till Becka, slutade med att jag sov där. Vi pluggade, myste och kollade på Grey's Anatomy. Så det var trevligt, länge sen jag var hemma hos henne faktist.

Btw så jag Grey's otroligt bra! Är nog den bästa serien som går på tv just nu och Desperet Housewives är också gryyymt bra!

Sen idag skrev jag klart min novell =D är fett nöjd med att jag lyckades skriva klart den. Den blev dock inte så bra. Men jag får vara nöjd ändå. Sen skrev jag också klart (kommer inte ihåg vad det heter) typ någon journal sak. Så nu har jag bara ronja argument, matte och rasmus repotage kvar. Kan förklara sen vad jag menar.

Nu ska jag iaf iväg och titta på match, min lillasyster spelar! Puss

SKRIVET: 2010-10-14, kl 12:21:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHA DAGENS!

Hahahahah! Gud vad roligt. Jag och Janette är gryma. Vi åkte precis hiss och precis när dörrarna skulle öppnas tar vi sats och hoppar. Vi åker snabbt ner i två våningar sen långsamt. Helt plötsligt var vi på bottenvåningen. Jag har blivit döv nu också. Bekka och Eve skrek som gaaaalningar. HAHA! Gud vad jag skattade. HAHAHHAHA!

SKRIVET: 2010-10-12, kl 22:27:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dålig update

Har haft typ fullt upp. Bloggar lite snabbt nu innan jag ska krypa ner i sängen med Eve. Se om det är något bra på tv, annars blir det väl film eller sova. Vilket är otroligt skönt det med!

Idag så har skolan vart helt okej. Har inte hunnit göra så mycket, har haft mycket föreläsningar. Har grymt mycket de här två veckorna. Men man får väl göra så gott man kan. Sen är det lite smått dålig stämning. En sak med bygget i vår skola just nu, men det kommer lösa sig.

Igår då.. Vad hände igår? Juste. Skola, samma som idag typ. Massa föreläsningar och sen matte på eftermiddagen. För er som inte vet har jag matte först i 1½ timme sen rast i typ 15 min sen 1½ timme till. Lite smått drygt måste jag säga.. Men har valt det själv!

Efter skolan var jag med Nina, Jess och Eve lite. H-A-H-A! Det är det ända jag har att säga när vi va tillsammans. HAHA! Sen åkte jag till stallet. Red Vetra som vanligt, hon var grymt duktig i början. Sen blev hon lite springig och stark. Men är nöjd ändå. Men kan bli bättre, bara att träna på!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, puss och kram. Godnatt!

SKRIVET: 2010-10-10, kl 20:55:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fotografering

Idag så var jag iväg med mamma och Elli till stan. Vi blev först sminkade sen fotograferade. Blev nöjd med vissa bilder, de andra bilderna såg jag för jävlig ut rent ut sagt.

Så min dag har bara bestått av att sitta och vänta typ. Sen har jag sovit också såklart. Därför jag inte hunnit göra så mycket för att jag sovit bort typ hela dagen också.

Här har ni någon bild då:



Kommer fler bilder senare, måste bara säga att min syster blev äckligt söt på bilderna.. Hon som sminkade kollade på oss och frågade: Är ni halv syskon eller? Nja det är vi inte direkt. Men vi är grymt olika..

SKRIVET: 2010-10-09, kl 21:11:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klagoberto!

Jag tycker faktist jag bloggar bra, så vad gaggar ni om? Folk klagar på att jag inte bloggar bra, men jag bloggar faktist bättre än vad jag brukar tycker jaaag!

Btw så har jag inte gjort ett skit idag. Jo vart ute och promenerat och kollat film. Har vart en riktigt slapp dag, behövde det. Har vart så mycket i skolan de senaste veckorna, så jag orkar inte göra ett skit på helgerna.. Lite tråkigt måste jag säga. Men ändå lite skönt. Bara det inte fortsätter så här hela tiden.

Sen kom jag på nu att jag har vart och tittat på ponny-trav på solvalla idag. Karro hängde med, blev som ett stopp på vägen när vi va ute och gick. Sen stannade vi vid hagarna och kollade lite också.



SKRIVET: 2010-10-08, kl 22:37:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Allt på en gång.

Varför måste allt hända på en och samma gång? En sak till och jag kommer bryta ihop. Har värsta svakan just nu, inget är bra faktist. Jo att jag har min älskade (jävla) underbara kompisar. Utan er skulle jag inte finnas på denna jord. Älskar er så otroligt mycket!

Min bästavän.. Saknar dig, snälla kom tillbaka till mig. Det var du och jag. Jag svek dig.. Förlåt! Älskar dig över allt annat. Kommer ALDRIG glömma dig. Gud vad du betyder otroligt mycket. Hoppas du har det bättre än vad du hade det på slutet. Älskar dig! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

SKRIVET: 2010-10-08, kl 22:33:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älsklings hästen

Min älsklings ponny var så duktig idag måste jag säga. Känns som att vi går framåt nu, vi har gått bakåt ett tag. Men nu börjar hon och jag ta framsteg framåt igen. Blir så glad när jag tänker på det.

Hon sprang på otroligt bra idag. Lyssnade på minsta lilla. Blev någon springig och något lat vissa stunder. Men är ändå otroligt nöjd med henne. Kändes som att jag kunde tänka på mig själv lite då också. Så detta ridpass är jag grymt nöjd med! Älskar ponnyn <3

SKRIVET: 2010-10-07, kl 21:18:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska sova

Nu ska jag bädda in mig i sängen och kolla på fotboll Sverige-Schweiz. Går inte så bra 2-0 till Schweiz. Men ska kolla nästa halvlek också. Godnaaaaaaatt!

SKRIVET: 2010-10-07, kl 21:08:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Resten av dagen..

Ni vet hur dagen började då. Sen så fick vi reda på att det är strejk på SAS, Becka och Eve ska till Luleå. Så det var inte det roligaste. Va tvungen att ringa och kolla och så. Sen så var det lungt i en timme.. Sen råkade jag äta lite jordnötter. Vilket jag tydligen är alergisk mot. Visste att jag var alergisk mot någon nöt men inte den. Nu vet jag att det är den. Såg ut som en jag vet inte vad, röd på hela bröstet, halsen och ansiktet. Så förjävlig ut som sagt, kliade också bajs mycket. När vi skulle börja vår lektion kom Annika och Åsa, de och några av mina kompisar tvingade mig att gå och kolla upp det. En idé jag hatade.. (det vet bekka). Gick till vårdcentralen i Sollentuna. Bekka följde med (tack bby) fick massa olika mediciner. Nu mår jag bra igen, något trött men mår bra. Måste dock åka och göra en allergiundersökning. Så ska göra det så fort som möjligt.

Sen så ringer Becka mig och säger att deras plan skulle precis lyfta så behövde de vända för det var något fel. Och eftersom teknikerna strejkar kan de inte kolla vad som har hänt. Så det är kaos för de också. Finns en risk att de inte hamnar på samma plan. Jag får reda på vad som händer när hon ringer sen.

Ja så detta har inte vart vår dag alls. Har vart en skit dag..


Min "snygga" outfit som jag haft på mig hela kvällen. Har typ dött i soffan. Har vart så hängig. Ska väl sova snart så jag orkar gå till skolan imorgon (får se om jag ens kommer). Kom på att jag måste kolla igenom engelskan också lite snabbt. Nu ska jag först och främst stoppa i mig lite claretyn. Puss

SKRIVET: 2010-10-07, kl 20:54:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lagom road

Så här roligt har jag nu, sitter och redigerar bilder för att jag är lite uttråkad.

SKRIVET: 2010-10-07, kl 19:50:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fett GRYYYYYMT!


Grymt ju, ska dra med massa tjejer och titta på den här. Den kommer ut i slutet av denna månad. För er som itne förstod det så är det sista Saw i 3D. GRYMT!

SKRIVET: 2010-10-07, kl 19:48:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggar jag läser

Tänkte berätta lite snabbt vilka bloggar jag följer dagligen. Läser många bloggar, men dessa följer jag dagligen:

Rebecka Rännälis "Bekka" blogg: rebeckarannali.blogg.se
Jessica Lindgrends "Jess" blogg: jklindgren.blogspot.com
Rebecka Zettergrens "Becka" blogg: rebeckazettergren.blogspot.com
Evelina Johanssons "Scooby" blogg: evjo.blogg.se
Emma Csendes blogg: pijano.blogg.se
Michaela Paldins "Mickis" blogg: majckis.blogg.se
Sofia Nordins blogg: absolutariel.blogg.se

Sen som jag sa läser jag andra bloggar också, men dessa följer jag hela tiden. Nu blev nu länkade också tjejer haha!

SKRIVET: 2010-10-07, kl 19:07:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen..

Dagen blev ju inte direkt bättre om man säger så.. Karman var inte på vår sida idag! Kan berätta snart var jag har gjort hela dagen. Ska bara fixa en sak först, och vila. Så när jag har vilat och ätit så bloggar jag igen.


Ni får en bild på vackraste så länge. Så bloggar jag snart igen, puss!

SKRIVET: 2010-10-07, kl 09:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte vår dag..

Denna dag är absolut inte vår dag.. Vi skulle till judiska museet idag. Men så blev det inte. Först så är tågen mellan sundbyberg-centralen inställda. Så det är ersättningsbussar, eller tunnelbana som gällde. Men hade vi åkt någon annan väg hade vi kommit jättesent. Så blev till att ringa vår lärare och sen åka till skolan. När vi är på bussen påväg till skolan så stannar den i Kista och vägrar att åka.. Så vi fick byta buss. Så nu en och en halv timme senare typ är vi i skolan och ska nu börja arbeta istället.

Inte vår morgon om man säger så.. Ska iallafall arbeta nu, bloggar när jag kommer hem. Puss

SKRIVET: 2010-10-06, kl 22:20:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varför just du?

Guud.. Saknaden är så otroligt stor att jag inte vet vad jag ska göra snart. Det har vart du och jag i otroligt många år. Nu är det inte det. Kan inte förstå det, känns som att jag lever i en dröm. Jag känner inget, känns som att jag är den kallaste människan på denna jord. Det känns som att det är ett hål i mitt hjärta. Kan inte förklara med ord hur mycket jag saknar dig. Kan inte skriva, får inte fram rätta ord. Kan bara säga att jag saknar dig mer än allt annat, kommer verkligen alltid älska dig..


SKRIVET: 2010-10-05, kl 22:44:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket nu

Har haft mycket i skolan nu bla. Så har inte hunnit blogga alls. Har inte kunnat sitta vid datorn alls typ. Jo nu en snabbis, men ska bara skriva detta inlägg lite snabbt och sova sen. Så rolig är jag idag.. Nu kanske någon tänker har du inte dator i skolan? Jo det har jag, men för det första har jag skolarbete.. Sen har jag inte kunnat arbeta alls idag. Var hos läkaren och de tog otroligt många blodprov. Blir lite lullig efter det haha.

Så jag ska försöka blogga imorgon om de här dagarna. Kan säga lite snabbt att i måndags i stallet så red vi inte. Det var clinic. Otroligt lärorikt. Roligt när min ridlärare red min bus-ponny. Så det var nyttigt och intressant.

Nej nu ska jag joina Eve i sängen. Godnatt på er!


Ni får en bild på charmtrollet själv sålänge =)

SKRIVET: 2010-10-03, kl 21:09:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Från gårdagen

Sen har vi gårdagen då, eftersom jag inte hann blogga då heller. Då hade vi sälkten över för att säga "hejdå" till min kusin som åker till USA om 3 veckor. Så vi käkade middag och fikade. Hade allmänt trevligt.






SKRIVET: 2010-10-03, kl 20:59:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Från matchen

Här kommer lite bilder från när jag och Eve var och tittade när Elle spelade match. Hon stod i mål och var otroligt duktig måste jag säga. Målen var bak-missar.. Blir så irriterad när bakarna inte gör ett skit. Känner stå inte och titta på bollen och låt målvakten göra jobbet. Det blir jag gaalen på.

Så jag måste säga att hon gjorde ett bra jobb. Sen var det yberkallt för mig och Eve på sidan också haha. Och inte värmde solen något alls heller..




Så det var några bilder i alla fall. Diggar hur bestämt hon går på sista bilden haha!

SKRIVET: 2010-10-03, kl 20:36:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt rum

Har som sagt fixat lite i mitt rum. Städat bla, men också fixat med lite bilder och så. Och Eve ville att jag skulle lägga ut så hon kunde se, så det tänker jag göra nu.


SKRIVET: 2010-10-03, kl 18:26:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städa och plugg

Idag har jag pluggat matte, har matteprov imorgon. Tror fortfarande inte att jag kommer klara det.. Men vi får helt enkelt se imorgon, och med klara det så vill jag ha högre än G. Är inte nöjd om jag bara får G på provet.. Men som sagt får se. Men jag hoppas att det går bra!

Annars idag så har jag fixat lite i mitt rum. Har vart och hälsat på mormor med mamma, kusinerna och moster. Sen har jag pluggat lite till, nu ska jag plugga ännu lite. Innan jag ska lägga upp bilder som jag har lovat Eve!

SKRIVET: 2010-10-02, kl 23:52:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min älskling

Börjar bli starkare psykist nu. Jobbigt som bara den fortfarande.. Men jag försöker. Försöker se det från det bra perspektivet. Det kommer inte finnas någon som ersätter dig någonsin! Men jag börjar kunna prata om det utan att bryta ihop. Kan kolla på bilder utan att bryta ihop. Men kan fortfarande inte skriva ordet. Det kommer inte ut ur min mun, vill fortsätta tro att det är en dröm och att du kommer tillbaka. Är inte tillräckligt stark att säga ordet än, men det kommer när jag inser att du inte kommer tillbaka till mig.

Saknaden efter dig är större än något annat.
Älskar dig över allt annat, du kommer alltid vara min nummer 1!

SKRIVET: 2010-10-02, kl 18:23:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gäster

Bloggar lite snabbt. Måste upp har gäster nämligen. Så blir en snabbis, har precis kommit hem från Evves syrras match. Gick väl sådär, men Elle va duktig tycker jag!

Har inte så mycket mer att säga, har vart på IKEA som Eve skrev. Nu måste jag springa upp. Bloggar sen.
Puss

SKRIVET: 2010-10-02, kl 14:47:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Scooby gästbloggar!

Hallo alla goodlingar, Scooby (Evve,eve,evjo,evs,evsson m.m) här! Sitter hos Shaggy medan hon storstädar sitt rum. Vi har precis slängt i oss lite Mcdonald's käk och varit på Ikea. Hon har handlat en lampa, lite pennor m.m Super trevligt. Idag ska vi iväg till min syrras match. Hon spelar med mina kompisar dam U eller vad det nu heter så tänkte passa på att kolla lite, så jag drar med mig lilla Filla också. Ska leta upp lite bilder på världens finaste katt som ska upp på väggen i Fillas rum. Så borde kanske fixa det nu innan vi drar iväg till fotbollsmatchen. Jag måste erkänna att min Shaggy är väldigt smidig och duktig på att städa. Hon jobbar, jobbar och jobbar! En mycket duktig flicka!

GAAAAH! Jag fick precis dödA TVÅ SPINDLAR! Skrek som fan! Som alla vet så har Filla en jädrans forbi för spindlar, vilket jag också har. Men Filla är snäppet värre. Så jag skulle damsuga upp dem och skrek som en galning! Sen hittade vi två till som var döda men där gick min gräns! Uschuschusch! Ryser bara jag tänker på det! Så vi ringde över Erika hit så hon fick komma och ta bort dem! Hahah, tuuuusen tack ERIKA!

Aja, jag älskar dig Shaggy. Så otroligt mycket. Vi har sååå många fina minnen tillsammans, och tusen fler ska det bli! Jag är så glad att jag har dig som vän. Vi två genom allt bby!♥




Här har ni en länk till min blogg också. Världens roligaste också.. Chekk it aooot jao! (: KISSES!
evjo.blogg.se

SKRIVET: 2010-10-01, kl 22:51:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Orkar inte blogga

Gud jag däckar snart framför datan, orkar verkligen inte blogga.. Sorry! Bloggar om denna dag imorgon, när jag är lite piggare och så ska jag skriva om min och Furys historia.

Nu ska jag krypa in i min varma säääng. Gud vad skönt!
Godnatt, pusssss.

RSS 2.0