SKRIVET: 2010-09-30, kl 21:06:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen idag

Idag så har jag inte gjort så mycket. Haft TEMA hela dagen i skolan. De två första positionerna så jobbade jag med temat. Har 1½ fråga kvar nu. Är fett stolt! Så det kändes bra.

Efter lunchen jobbade jag med matten, fick hjälp av Åsa. Sen kom Ronny och hjälpte mig. Men hann inte jobba så mycket för sen drog jag med Finnen och fick vårt gym kort. Nu jäklar ska jag gå ner lite i vikt och bli lite starkare än vad jag är. Jag och Finnen ska träna tillsammans. Börjar väl nästa vecka eller något.

Sen åkte jag hem och nu sitter jag. Har precis kollat klart på Idol som vanligt. De är duktiga i år tycker jag. Så nu ska jag lägga mig i sängen kolla lite på MTV sen kolla vilka som åker vidare sen sooooova!


Detta är jag snart då haha.

SKRIVET: 2010-09-30, kl 20:54:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAH!

SKRIVET: 2010-09-30, kl 20:51:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fury och jag



Självklart kan jag skriva om våran historia och vad som har hänt. Kan skriva om det imorgon om jag har tid. Det har inte hänt något med honom eller så inget med mig för den delen heller. Var bara ett beslut som jag var tvungen att ta. Väldigt tråkigt.. Som sagt skriver om det imorgon.


Älskar och saknar min lilla plutt jättemycket!

SKRIVET: 2010-09-30, kl 20:44:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Evve skämtar med mig!

Evve håller på att driva med mig, pratade precis med henne när jag satt på bussen. Då bad jag henne att skriva något roligt, bara för att jag vill ha ett gott skratt (det förlänger ju livet).
Och nu ber hon mig att skriva något roligt och jag har verkligen inget "roligt" på lagret.. haha! Blir en video eller något då.



Bra fantasi har jag haha..

SKRIVET: 2010-09-29, kl 22:01:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

HÖSTBILDER

Här har ni lite höstbilder innan jag går och lägger mig =)





SKRIVET: 2010-09-29, kl 21:03:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder snart

Jag har precis kollat klart på Idol, har pluggat matte (dock inte klar...) och Religon. Är ni klar med 3½ frågor istället för 1½ som jag var innan. Så jag känner mig nöjd inom Religonen. Men matten är jag inte nöjd över.. Har prov på måndag och jag förstår verkligen ingenting.. Inte så roligt faktist! Jag om hade bra på mitt förra prov och finns en chans att jag total failar på detta prov, det gör mig inte så glad.. Men jag får prata med Ronny (lärare) imorgon. Hoppas han kan hjälpa mig.

Annars idag så har jag bara haft idrott i skolan. Vi dansade. Min grupp fick den svåraste dansen att lära sig, polka. Hej jag heter Felicia och jag visste inte ens vad det var. Men det löste sig till slut. Efter skolan drog jag med bästaste Becka och käkade pastasallad. Grymt gott! Sen när jag kom hem fotade jag lite höstbilder, på Ellinor bland annat. Så de kommer efter att jag har vart och duschat som jag ska göra nu.


Älskar dig gumman!

SKRIVET: 2010-09-28, kl 22:28:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

SOMMAR!

SNÄLLA GE MIG TILLBAKA SOMMAREN! Vill inte ha vinter.. Det är för kallt =(

SKRIVET: 2010-09-28, kl 22:25:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lillemons Fury

Underbar liten kille, förändrade mitt liv otroligt mycket. Hoppas du får det bra, älskar dig!


(och för er som har frågat, nej jag rider honom inte längre..)

SKRIVET: 2010-09-28, kl 21:48:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inga ord

Jag älskar dig mer än jag älskar någon. För varje minut som går ju mer saknar jag dig. Trodde detta inte skulle hända mig när jag bodde hemma men det gjorde de. Det blir som en mask, ler utanpå och gråter floder inut i. Jag hoppas du har det bra älskling jag saknar dig otroligt, vila i frid!

SKRIVET: 2010-09-28, kl 21:35:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idol 2010

Har precis tittat klart på Idol och väntar på att rösterna ska vara klara. Måste säga att Alice är helt underbar. Vilken röst hon har. Jag brukar aldrig fasta för någon när jag bara hört de sjunga audition utan det tar ett tag. Men den bruden har jag fastnat för. Så jag håller tummarna för att hon går vidare idag!


SKRIVET: 2010-09-28, kl 21:32:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så sööööt!

Måste säga att du är grymt söt på denna bild Becka, kommer ihåg hur mycket du hatade mig för att jag tog den. Men jag tycker att du är GRYMT gullig!

SKRIVET: 2010-09-28, kl 15:40:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Knäppa bruudar

Sitter kvar i skolan med ett gäng knäppa brudar, alltså Evve, Sandie och Gabbi. Har studiedag men valde att stanna kvar i skolan och plugga. Får inget gjort hemma. Så blir att skriva klart min fråga sen röra sig hemåt för att plugga lite religon till + matte.. Otroligt mycket i skolan de här två veckorna. Inte roligt!

Men man får väl göra det bästa av siutationen då.. Igår iallafall så hann jag inte blogga som ni kanske märkte. Var mycket med skolan och så. Har inte så mycket mer att säga om gårdagen. Inte den roligaste dagen, jobbigt att se dig ledsen gumman.

Nu ska jag skriva klart min dumma fråga sen röra mig hemåt. Blir att titta Idol ikväll också såklart haha!
Puss

SKRIVET: 2010-09-26, kl 21:05:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Igår

Igår så va Emma x2, Becka x2, Jess, Evve, Erika här och sjöng singstar och hade det mysigt. Jess och Evve käkade här sen så kom de andra. Oj höll på att glömma lilla maja var här också. Det var jättetrevligt att vara med alla tjejorna!



Bilderna är snodda från Emmas blogg haha.

SKRIVET: 2010-09-26, kl 20:57:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förlåt..


Förlåt men du måste också förstå att det är jobbigt för mig. Och gör det inte för att jag inte älskar dig för det gör jag och det vet du. Är för ditt egetbästa, vilket du kommer förstå senare!

SKRIVET: 2010-09-26, kl 19:51:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bestämt mig!

Nu ska jag satsa på denna blogg. Då jag skriver om allt jag tänker på inom allt. Även fast vissa av mina kompisar inte gillar hästar och är inte så intresserade av mitt hästliv så tänker jag skriva det ändå. De är vana vid att jag snackar om det ändå, så nu tänker jag skriva ner det också!

Så wege.blogg.se har jag lagt ner nu i ett bra tag. Tar inte bort den absolut inte. Finns roliga saker att gå tillbaka till senare. Men jag bloggar inte mer på den. Så jag kommer finnas på denna blogg och ska försöka skriva så intressanta inlägg jag kan. Får försöka fixa lite tid!

SKRIVET: 2010-09-22, kl 23:11:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gör inget bättre..

Min syster är helt fucking efterbliven!! Hon ska inte lägga sig i mitt liv! Hon ska inte kommentera mitt liv. Jag vet själv att det är dumt att skolka.. Jag behöver inte höra det av en idiot som bara har fått 2 mvg. Hon ska inte kommentera vad jag gör, för jag kan säga er att hon inte är mycker bättre själv. Hon vet inte varför jag skolkar, jag kanske har det jobbigt! Hon vet ingenting! JAG HATAR HENNE!!!!!!!

Hatar att vara storasyster ibland.. Man måste ha en speciell syster om hon skriver så här gulliga saker om en. Känner mig verkligen speciell.. Du kan ju lika gärna skaffa en ny syster då om du inte är nöjd?

SKRIVET: 2010-09-22, kl 23:06:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack!

Har inte kunna blogg pg.a. att jag mår helt förjävligt psykist just nu. Kommer ta det när jag mår bättre. Berätta lite vad som har hänt och så.

Sen måste jag tacka alla mina kompisar, min familj och min lärare för allt stöd. Skulle inte klara mig utan er. Att ni finns där så man kan prata med er är allt. Så tack till er! Ni är speciella!

Kommer snart börja blogga som vanligt igen, och det kommer en förklaring till min lilla bloggpaus sen. Men nu ska jag försöka sova. Godnatt!

SKRIVET: 2010-09-20, kl 22:09:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Kommer alltid älska dig!

SKRIVET: 2010-09-18, kl 23:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugga matte

Plugga matte mitt i natten är inte det lättaste haha. Är trött också, men måste få detta klart till på söndag. På måndag börjar vi med nya saker.. Har 10 dumma ekvation tal kvar. SUCK! Hinner inte plugga matte imorgon heller. För då måste jag plugga sjukdommar. Jippie!

SKRIVET: 2010-09-18, kl 23:23:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

MINNEN!

Hittade gamla bilder från när jag, Jess, Becka och Evve kollade på Sverige matchen tillsammans. Vilka minnen blir glad bara av att tänka på de!




Älskar er!

SKRIVET: 2010-09-18, kl 22:56:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskade lilla ponny


Tiden med dig betydde allt för mig.
Älskar dig lilla skit ponny, saknar dig enormt!

SKRIVET: 2010-09-17, kl 21:38:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

120


Haha, 120 visningar och det kommer en tvåa som det har kommit önskemål om.. Vet vi har inget liv. Men som Evve sa, vad är livet utan ett gott skratt?

SKRIVET: 2010-09-17, kl 21:36:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolan idag då

Idag så har jag mest pluggat till provet i skolan. Och lyssnat på mina kompisar när de sjöng och dansa (vilket man inte fick..). Det var verkligen strängt med att man va tvungen att jobba haha. Sen har det inte hänt så mycket mer i skolan, vart en lugn dag.


Sen vill jag tacka Evve och Bekka jättemycket. Ni vet varför jag tackar. Ert stöd betyder OTROLIGT mycket! Älskar er grymt mycket tjejer!

Detta skriver jag lite för mig själv, behöver bara få skriva av det.. Jag är 17 inte 7 längre. Förstår inte riktigt vad jag håller på med. Töntar mig som en liten unge. Jag skäms..! Jag vet att jag inte borde skämas men jag gör det ändå. Just jag ska inte hålla på som jag gör. Vet en en gång att det är nytt och så men jag tycker att det är barnsligt.. Får hoppas att jag skärper till mig snart.

SKRIVET: 2010-09-17, kl 21:31:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Precis hem

Kom precis hem typ. Har vart i stallet. Red Vetra, kändes bra ibland. Men i galoppen kajkade hon ur totalt. Helt ofokuserad och lyssnade inte alls. Höll på att bryta av hela tiden och gick och tittade mot den andra volten. Otroligt irriterande. Gick hyfsat innan vi började galoppera och hyffsat efter. Hon var bara knäpp idag. Men det kan inte kännas bra hela tiden. Men hade önskat att hon lyssnade lite mer än vad hon gjorde idag.. Sen gör jag ryttar fel också. Kan inte vrida om handen eller nått.. Inte min dag idag alls!

SKRIVET: 2010-09-16, kl 22:06:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Niiight

Ska fixa tvätten, borsta tänderna, sen mysa ner mig med katten i sängen. Godnatt alla, puss!

SKRIVET: 2010-09-16, kl 21:39:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skooola och stan

Idag så har vi haft TEMA hela dagen i skolan. Vilket betyde idag att man skulle jobba om sina sjukdomar. Min grupps sjukdom är Kärlkramp. Så har gjort en powerpoint om de.

Sen drog jag till stan med älskade Scooby och Hadis. Vi käkade på Taco Bar. Och träffade en "kändis" där. Ingen kändis i mina ögon men i många andras. Hon gav Evve värsta bitch blicken.. SUCK! Sen drog vi till KICKS och Evve hittade "snyggaste" läppsticket, naaat. Sen drog Hadis hem och jag och Evs gick på bio. (haha känner att jag andvänder tusen olika smeknamn på evve i ett och samma inlägg..) Vi såg hm.. Vad hette den nu I rymden finns inga känslor, söt film.

 Nu sitter jag här, pluggar lite. Ska snart dra mig till sängen och kolla film. Har grymt ont i nacken så vill bara burra in mig i mitt täcke!




Jag har "normala" kompisar, haha!

SKRIVET: 2010-09-15, kl 21:20:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt

Ska gå till sängen och kolla en film sen sova. Bloggar imorgon. Sovgott, godnatt. Puss

SKRIVET: 2010-09-15, kl 21:11:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blir ruinerad

Evve har kommit fram till att hon får 1 kr varje gång jag svär i en vecka. Lycka till för mig säger jag bara. Svär ganska mycket utan att jag tänker på det. Så varje gång hon kommer på att jag svär så får hon pengar. Det roliga är att jag tjänar inte en spän på det. Utan det ända roliga för mig är att jag får "finare" mun. Men får inga pengar kvar. Hoppas att jag inte svär så mycket då, så jag får behålla mina pengar!

SKRIVET: 2010-09-15, kl 21:00:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vi två!

Jag älskar min Scobby, fast idag var hon dum. Hade en spindel nästan i mitt rum och hon säger att den ska komma till min säng. Så det känns som att det kryper på mig överallt.

Men älskar dig ändå, eller inte eller jo. Haha, skämta. Love you!

SKRIVET: 2010-09-15, kl 20:55:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillfällig

Har en tillfällig hedder så länge. Kan verkligen inte bestämma mig som ni kanske märker. Så tills jag har bestämt mig så får denna hedder vara där ett tag. Inte världens snyggaste men får duga ett tag framåt. Har ni några idéer så får ni gärna komma med de!

SKRIVET: 2010-09-14, kl 22:38:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Säg till, jag slår..!

SKRIVET: 2010-09-14, kl 22:37:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskar/saknar dig


Du kom som en vind, du va som en prins,
du försvann en dag,
kommer aldrig att bli min,
såren läker med åren, det har dom gjort förut,
du ska veta att jag saknar en bit och det är du.

SKRIVET: 2010-09-14, kl 22:05:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film

Idag har jag hunnit nästan pluggat klart, har en halv sak kvar. Men det hinner jag med. Jag har städat min garderob. Och ska "snart" fixa tvätten. Kollat på tre filmer. Så har hunnit med en massa idag.


Dessa tre filmer jag har sett. Sex and the city 2 hade jag redan sett innan men det var länge sen. Last song har jag inte sätt och den var JÄTTEbra. Gud vad jag grinade. Rekomenderar den för er som inte sätt den. Dear John kollade jag bara början på. Inte lika bra som Last Song, men ska kolla klart på den innan jag säger helt vad jag tyckte om filmen. Så det kommer vad jag tycker om filmen sen.

SKRIVET: 2010-09-14, kl 15:10:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studiedag

Vilken studiedag jag har.. En massa plugg. Och på det är det storm ute. Vilken bra dag måste jag säga. Men det är lite mysigt också. Idag så har jag bara pluggat och vart på ICA. Sen så sov Evve här också, så vi har käkat och tittat på vänner också.

Resten av dagen kommer se ut så här, ska städa min garderob, fixa tvätten, blogga och plugga klart. Så inget roligt här, men behövde en dag hemma. Och göra lite tråk göra haha!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 20:59:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Scooby har fått en sänding!


Hon är störd i huvudet ibland. Hahah!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 20:52:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördags


Bilden beskriver vad jag gjorde i lördags ganska bra. Börjar med att jag sov hos Emma. Sen drog Emma, Jag och Issi ut till Västerhaninge till Pijano. Vi tog det lungt ett tag innan vi gick ner till stallet. Drack Cola bland annat. Sen drog vi ner till stallet. Hämtade Pijano och fixade honom. Sen tricktränade Emma honom i ridhuset ett bra tag. Gick bra till slut. Då blev han sitt vanliga ja igen. Sen drog vi till Västerhaninge och käkade. Sen drog jag hem så kom grannarna och mina bröder + flickvänner.

Så detta var min lördag i stora drag. En bra dag förutom att min katt försvann ett tag. Han har kommit tillbaka nu, ligger och sover i min säng gör han.

SKRIVET: 2010-09-12, kl 20:03:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan

Har en grym vecka framför mig, så här ser den ut:
Måndag: Skola från 08.30- 16.00. Ridning efter det.
Tisdag: STUDIEDAG!
Onsdag: Skola från 13.00-15.00
Torsdag: Skola från 08.30-16.00
Fredag: Skola från 08.30- 14.00. Ridning efter det.
Lördag: Inget bestämt.
Söndag: Inget bestämt!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 20:00:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från skolan




SKRIVET: 2010-09-12, kl 19:35:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Listaaaa

Ditt fullständiga namn? Felicia Eleonora Skoog
Hur Lång är du?
1.64,5
Ögonfärg? Blå/Grön/Grå
Spelar du något instrument? Gjorde
Dina första tankar när du vaknar?
Inte vet jag? typ att jag är grymt trött
Vart befinner du dig just nu? Mitt rum

Biter du på naglarna? Inte ofta 
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Gula
Har du några husdjur?
Yes min kisse
Är du singel?
Yes
Vem är snyggasst? De flesta?
Vem vet mest om dig? Vet inte

Vad vill du ha just nu? cooola
Rädd för? Spindlar..
Din första riktiga kärlek? Jonas..
McDonalds eller Burgerking? Beror på vad jag äter
Sjunger du?
Sing Star ibland
Vad har du för skostorlek?
Beror på men mellan 35-37
Vill du gifta dig? Yes

Kommer du överens med dina föräldrar? Yes
din hårfärg? Brunt just nu
Vad ska du göra imorgon? Skola och rida
Skor du hade på dig idag? Svarta
Vad sover du i? Underkläder

Snygg färg? Blå framför allt
Favoritårstid? Sommar
Favoritmat och dryck? Pasta, cola och Redbull
Hur svarar du i telefonen hemma?
Hej det är Felicia
Vad är du sugen på nu? COLA
Hur svarar du i mobilen? Hej, Hallå
Sov du ensam inatt? Ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sooooov
Vad var det senaste någon sa till dig? Skicka bilderna sen, love you (nått sånt)
Druckit idag? Cola och Sprite

Vad är det för väder hos dig nu?
Ser inte
Godaste glassmaken? Citron typ

Drömmer du mardrömmar? Jaa

Favoritklädsel? Olika

Längtar du mest efter just nu? Fury
Vem har vart din räddning idag? Vet itne
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Kattens shampo
Saknar du någon just nu?
Ja
Vill du ha barn? Sjävklart!
Är det någonting som är stressigt? Lite
Längtar du till din nästa födelsedag? JA!
Är du blyg? Inte så, ibland

Vad gör du just nu? Svarar på de här frågorna haha
Tycker du att du har fin dialekt? Nä?
Tycker du om snö? Íbalnd
Vad gör du om 10 minuter? Sitter här?
Hur mår du nu? Bra
Vad är din önskan just nu? Att matteprovet ska gå bra
Har du något speciellt citat? "I will love you forever, like you foralways, as longest your living"
Vad lever du på? Trocadero
Vad gör du om 5 år? Plugg/Jobb
Någon/något som du alltid kommer komma ihåg? Wege..

SKRIVET: 2010-09-12, kl 19:25:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Scooby (L) Shaggy



SKRIVET: 2010-09-12, kl 14:24:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Iväg

Nu drar jag med familjen och tittar på Blue man Group. Har inga förväntningar alls. Så berättar när jag kommer hem vad jag tyckte. De ända jag vet är att de ser lite smått knasiga ut haha!


Bloggar sen när jag kommer hem då. Hejdå, puss!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 14:21:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lättad!

Har nog aldrig vart så glad över att se honom.. Jag brukar alltid bli glad över att se honom. Men idag slår inget. Tårarna bara rann när han kom på berget. Helt sjukt hur mycket jag älskar min katt!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 14:18:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ridningen i Fredags

I fredags så red jag på Vetra (som vanligt). Gick väldigt bra faktist. Hon var ganska springig i mellan åt dock. Men kan inte förvänta mig så jättemycket. Men jag är nöjd i alla fall. Hon var väldigt stadig hela passet. Förutom när man ska göra henne lång och låg. Det är lite för jobbigt tycker hon. Så de får man ta lite i taget.

Skrutt ponnyn va helt död i slutet. Orkade knappt ta ett steg framåt. Inte jag heller för den delen. Hon är inte lätt riden om man säger så. Hon kräver ganska mycket, vilket är roligt men jag blir så trött.


Älskar dig skrutt ponny.

SKRIVET: 2010-09-12, kl 14:08:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Keep Breathing

SKRIVET: 2010-09-12, kl 14:03:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket att tänka på

Sorry för att jag inte bloggat på någon dag. Har haft mycket att göra. Göra mer detaljerade inlägg efter detta om vad som har hänt de här två dagarna.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har vart hos mormor med mamma. Hon var väldigt glad idag. Mamma och pappa förtids röstade också. Så mer har jag inte hunnit göra idag. Eller jo ätit Kina Puffar har jag hunnit med haha.


Bild som står i mormors rum. Från när vi är pyttesmåå. Från vänster har vi min syrra Ellinor, min kusin Amanda, Jag och min andra kusin Mikaela. Haha så småå!

SKRIVET: 2010-09-10, kl 17:39:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inget att säga

Det finns inget att säga om skoldagen. Har verkligen inte gjort något. Förutom att fråga frågor på knasig dialekt till alla i skolan typ. Ingen fick följdfrågan utom Evve.
Efter skolan drog jag och fixade pass med mamma och pappa. Finns inget att säga om det heller. Sen drog jag och mamma till Solna Centrum. Så gjorde jag en synundersökning för körkorts tillstånd. Sen så shoppade vi lite också. Eller okej lite och lite. Handlade mest på Gina Tricot, detta handlade vi:



Klicka på bilderna så blir de större.
Bilderna är lånade av Gina Tricot.

Sen handlade vi lite på H&M också. Blev några linnen och en skjorta. Tack mamma så jättemycket!

Nu ska jag dra till stallet sen träffa Emma och Issi. Puussss

SKRIVET: 2010-09-09, kl 22:30:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sooov så sööött!

Nu ska jag joina min söta lilla katt som ligger och sover i min säng. Är grymt trött som vanligt då. Sängen är i alla fall uppvärmd och klar av min lilla krabbat som tar heeela sängen!


God natt, sov sött. Puss och Kraam!

SKRIVET: 2010-09-09, kl 22:20:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAH!

SKRIVET: 2010-09-09, kl 22:04:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolan då

Skolan var som vanligt. Bara det att vi hade den här debatten idag. Fick byta parti i sista sekund. Till moderaterna. Vilket var lite jobbigt. Det var en timme tills vi skulle redovisa. Då var jag tvungen att byta parti och hitta fakta om det. Men det blev bra iallafall. De tryckte inte ner mig lika mycket som de skulle ha gjort om jag var mer förberedd. Va så jäkla nervös innan det började flyta på. Men var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Det är iallafall skönt att inte behöva göra det imorgon.

Sen resten av dagen pluggade jag till matteprovet. Sen låg jag typ och tittade på film och fick massage. Eftersom jag inte hade ett skit att göra. Sen drog jag och mötte Emma och Issi då.

Så dagen har vart lungn som vanligt =)

SKRIVET: 2010-09-09, kl 21:59:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vart hemma i 30 min

Har precis kommit hem typ. Var i stan och träffade Emma och Issi. Sen drog jag och Emma och såg på SALT med Angelina Jolie. Den var bra tycker jag, fast hon var ju lite smått galen. Men i vilken film är hon inte det i och för sig. Men den var bra, lite smått sorlig eller hur man ska beskriva den.


Tycker hon passar som "badboy" i filmer. Man är iallafall van att se henne så. Som i Mr. and Mrs. Smith också. Fast hon är nästan bäst i den filmen måste jag säga!

SKRIVET: 2010-09-09, kl 21:53:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Skulle jag få en önskan nu, skulle jag göra allt bra för er igen!

SKRIVET: 2010-09-08, kl 22:11:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soooova

Nu ska jag sova. Imorgon ska vi ha paneldebatt eller vad det heter. Ska förklara lite kort vad det betyder. Man har fått ett varsit parit i gruppen och sen ska man välja ett ämne. Så ska man ta reda på vad partiet tycker om de ämnet sen ska man debattera mot de andra.

Jag är tillsammans med Barbie och vi har Vänsterpartiet. Och frågan vi skulle lära oss om var Äldreomsorg. Det bästa Vänstern tycker ska förändras är att ta pengar från Kungen och lägga på äldreomsorgen. Det är bäst måste jag säga!

Så de ska jag göra imorgon, sen blir det till att plugga matte resten av dagen. Har prov på måndag. Fattar inte så mycket men det blir väl bra får jag hoppas.


Godnatt allihoppa nu ska jag bädda ner mig i min varma och gosiga säng! =)
Imorgon har jag lovat Evve att det kommer upp en film som vi har gjort på bloggen.. Så får se till att den kommer upp. Sen kommet det lite bilder från när jag va ute hos Emma.

SKRIVET: 2010-09-08, kl 20:48:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Red igen

Idag så red jag igen i min gamla grupp. Fick Vetra (som vanligt). Hon var jätteduktig idag. Har inte gått så bra tidigare, men idag så kan jag inte säga något annat än att jag är nöjd. Jag blir trött ibland och då går det inte bra. Men hon kämpar på. Hon va jättetrött efteråt stackaren. Helt svettig..


Älskar sötnosen mest!

SKRIVET: 2010-09-08, kl 20:39:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

ÄLSKAR ONSDAGAR!

Gud vad jag älskar onsdagar de är så slappa. Börjar ett och har idrott vilket är roligt. Sen slutar jag klockan tre. Så det är väldigt slappt måste jag säga.

Idag så hade va tennis, pingis och badminton. Skit roligt, jag och Jess ägde på badminton. Och jag söög på pingis, åkte ut hela tiden. Skit irriterande! Men det var en roligt lektion.


Evve gjorde snyggaste bilden i min bok idag när hon skulle visa hur vår uppvärmning skulle vara. Och tycker lite synd om henne som måste träna knappar på en fredag haha!

SKRIVET: 2010-09-07, kl 16:39:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

I västerhaninge

Sitter på Berga och väntar på att Emma ska komma tillbaka, hon har dragit och ätit. Sen ska vi ner till stallet så ska hon rida. Så då hade jag tänkt att fota lite.

Ganska mysigt att bo på internat måste jag säga. Fast det skulle inte vara så roligt om man bodde med någon random människa som är tråkig. Men skulle vara grymt roligt om man bodde med någon galen människa haha.

Oj som jag inte har sagt så bor Emma på internat. Det är en gymnasieskola i Västerhaninge. Som hon bor på på veckorna och hemma på helgerna. Är ett häst gymnasium för er som inte visste det.


Fuuul random bild på mig från min födelsedaag..

SKRIVET: 2010-09-05, kl 21:28:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slapp dag

Börjar med att jag och Evve kollade film typ hela förmiddagen, blev American Virgin och Har du hört ryktet om Morgans?. Sen drog jag och spelade glof i 3 ½ timme med Pappa och Brorsan. Gick väl sådär..

Nu ska jag fixa en sak, sen typ hoppa i säng. Är trött som vanligt haha. Skola imorgon också.


Random bild, på planet hem från Oman.

SKRIVET: 2010-09-04, kl 15:58:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Not Afraid

SKRIVET: 2010-09-04, kl 15:55:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar..

Saknar lillponnyn jättemycket..

SKRIVET: 2010-09-04, kl 15:52:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket pengar

Har inte gjort så mycket idag, sov ett bra tag. Sen har jag kollat på "Har du hört ryktet om Morgans?". Den var väl helt okej, inte toppen och inte sämst.

Sen har jag vart och köpt en miniräknare för en väldigt massa pengar. Eller jag har inte köpt något alls utan pappa. Lite onödiga pengar, men behöver man till skolan så behöver man.

Ikväll blir det mys hos Emma med älsklingarna.

SKRIVET: 2010-09-04, kl 00:28:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen

Skönt att det är Fredag (nu lördag eftersom det har gått över 00.) men iallafall skönt med helg. Veckan har gått grymt snabbt, som vanligt när man går på Consensum. Lite läskigt snabbt ibland måste jag säga.

Skolan var som vanlig idag, har inte gjort så mycket jag och Barbie blev klara ganska snabbt. Drog till läkaren sen, var otroligt duktig eller inte. Efter det så var jag hemma en snabbis sen var det stallet som gällde.

Red Vetra, gick bra sen dåligt sen bra.. Ja ni fattar. Kände mig lite extra hängig också. Förskylningen är inte helt bort och så. Men är nöjd ändå. Hon är inte igång så kan inte kräva så mycket.

Sen det sista jag gjorde innan jag satte mig här var att träffa Emma. Otroligt roligt eftersom jag inte träffat henne på 100 år känns det som. Vi hade mycket att prata om. Saknat dig jättemycket.

Nej nu ska jag sova med min älskade lilla katt innan jag somnar, skolan tar mer kål på mig än vad jag trodde! Inte konstigt när man går från halv 9 till fyra. Det gör mig trött iallafall.

Godnatt alla, puss!


Gammal bild från 1:an i början typ på mig, Eve, Becka och Jess, kärlek!

SKRIVET: 2010-09-02, kl 21:02:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fyllt år

Under tiden jag har inte bloggat har jag bland annat fyllt år. Yäy me! Blev gammal ju, 17! Fyllde år den 21, en lördag. På fredagen va släkten hos oss. Och på lördagen hade jag lite kompisar över. Otroligt trevligt var det, älskar alla mina kompisar! Så otroligt bäst är de.








Btw, tack alla så OTROLIGT mycket för alla fina presenter.
Love you all!

SKRIVET: 2010-09-02, kl 20:06:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

SLUUUUTAAA

Rebecka Zettergren sluta försöka döda mig nuu!
Kommer helt ärligt att dö av garv snart, så sluuuuuta!

SKRIVET: 2010-09-02, kl 20:05:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska skärpa mig!

Lovar ska försöka skärpa mig med bloggandet. Men har haft så mycket att göra på sistånde, att bloggandet inte har gått i första hand. Men ska försöka skärpa mig. Blir nog ridbloggande på denna blogg nu iallafall. Eftersom jag inte rider lika mycket längre. Jag får se. När allt börjar bli lite lugnare. Mycket i början i skolan nu också.

Nu ska jag inte babbla på, ska försöka ge er en update om vad jag har haft för mig på sistånde. Så enjoy lite inlägg, om jag inte somnar haha.


Btw, kommer det en ny hedder. Detta är en gamal hedder =)

RSS 2.0