SKRIVET: 2009-04-25, kl 22:35:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskade Ponny! <3

 

SKRIVET: 2009-04-25, kl 22:34:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mysigt Gymnasium!

Dagen böjade kl 12, skit skönt att sova lite :D Drog och tittade på min gymnasium. Jättemysigt, tkr jag. Liten skola de är de jag behöver. Träffade en jätte trevlig elev där , Lukas? tror jag. Ville bli samma som jag, vi snackade med alla 3 lärare och han i kanske 30 min. Värkade jättebra. Hoppas på de. Sen handlade jag med mamma. Hjälpte henne, träffade Jessica i Sollentuna, hälsade på henne och drog vidare. Drog hem och hjälpte till lite hemma igen, bla typ att kasta en gamal skit taggig kaktus, jag är så lat så pallade inte gå typ 20 meter så ställde den på moppen och körde. Påväg tbx fick Elli testa han va faktist jätteduktig. Sen runt 6 kom Cilla med barnen mina bebisar. Gick med Elli och Corre till parken vi plockade blommor och gungade. Sen gick vi tillbaka och grillade lite. Nu sitter jag är i lugn och ro och dricker cola!

 '
 

SKRIVET: 2009-04-21, kl 18:47:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halv studiedag är aldrig fel!

Idag hade vi halv studie dag och de är ju aldrig fel. Otroligt skönt va de. Först hade vi SO arbetade med mitt häfte om Burma. Sen så hade vi håltimme i spanskan sen hade vi Engelska sen så drog jag hem till Mickis. Lr jag och Karro gick först ner och käkade lite snabbt. Sen följde jag med henne hem hon skulle hämta sin cykel sen fick ajg skjuts , tack! Sen va jag hos Mickis ett tag. Alltid lika skönt att vara med henne :D <33 Sen hämtade bror mig så åkte vi till Astridlindgrens barnsjukhus, de va försenat en halv timme så jag och min bror rodae oss lite i väntrummet xD hahahhaha! Sen kommer jag in till min läkare och han säger direkt ska vi spruta knät då. Vi gjorde de och nu sitter jag här med mina kryckor. Kanske ska till skolan imon får se :)

 

SKRIVET: 2009-04-21, kl 18:27:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sena New Yorkbilder haha!

Yees, då kommer de lite önskade New York bilder, lite sent men men x] haha!

 
Bild till Höger: Hela sällskapet i Central Staion Bild till Vänster: De spelade in Madagaskar där, giraffen fastnar i klockan xD

 
Höger bild: Mamma <3 Vänster bild: Hela sällskapet utom Anna (som fotar) i Central Park

  
Högra bilden: Någon gata ^^,  Mitten bilden: Central Park Vänstra bilden: Central Park


Häst och Vagn i Central Park myys :)

  
Högra bilden: Många gula taxis Mitten bilden: Staty i Central Park Vänsta bilden: Häst i Central Park

 
Ekkorrar i Central Park ^^


Jag på hotell rummet, med utsikten!

 
Högra bilden: "Spiderman huset" Vänstra bilden: Nina detta är till dig x] Forever 21! + Karro! xD

 
Högra bilden: Yes alla som känner mig vet att jag är gaalen i RedBull, så då va jag såklart tvungen att fota bilen när jag såg deeeen :D  Vänsta Bilden: FAST & FURIOUS, PAUL WAALKER :D<33

 
Högra bilden: Frihets gudinnan (staty skrälle xD)  Vänsta bilden: Brocklyn Bridge (tror jag)

 
Högra bilden: Söt syster :)<3  Vänsta bilden: Ellis deaeem


Money Money Money , must be ....


Elli och Jenny "Ninni" :)<3

Sista bilden då, har fler, men orkar inte lägga upp de xD haha!

SKRIVET: 2009-04-20, kl 22:13:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

En flummig Mickis x]

Jah idag har de inte hänt så mkt. Skola som vanligt, måndagar är alltid lika lugna. Pulla va inte i skolan för den bajsungen har åkt till Thailand *avensjuk* ^^, Så va med Nina och Jenny hela dagen. Efter sista lektionen som slutade halv 3 så drog jag hem sen kom Jojjo så drog vi till stallet. Åkte dit med henne och fotade ponny speciallen lite. Alltid lika roligt att fota dem. Men han bara fota i kanske 10 min sen dog kameran -.- Sen drog jag hem , snackade lite med Mickis snart ska jag gå och lägga mig.

  
Lill Iffe Piffe, gull hääst! Jag och Jojjo är "skötare" till han xD <3

 
Ellen och Emma | Jojjo och Jack

 
Brolle | Emma och Ellen

SKRIVET: 2009-04-19, kl 19:01:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mina händer blev svarta ju!

Idag har de inte hänt så speciellt mkt. Vaknade halv 12 av sms. Gick upp käkade lite och gick sen ut för att tvätta moppen i det härliga vädret. Sen hängde jag med pappa o handlade amt vi käkade sen hängde jag med honom igen till "macken". För de som itne vet har pappa en mack , så vi va där och bytte däck på mammas bil. Asså faan vad smuttsig jag blev asså. De va itne rolgit ^^, Vi drog hem sen , blev lite stressigt för jag skulle med bussen men jag han. Tog buss/tåg till centralen och mötte Mickis, sen tog vi tåget hem och Brorsorna hämtade mig i Spånga (tack tack). Fan vad min höft värker, tur att jag ska till läkaren på tisdag då. Nu ska jag upp o hjälpa till att grilla hamburgare x]

Jag och Mickis har en idé om att hyra denna skit ponny i sommar , vi får se hur de blir. Men skulle vara roligt! <3

SKRIVET: 2009-04-18, kl 14:06:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

En seg lördag idag

Vaknade 12-halv 1 skit skönt att sova lite ^^, snackade lite i telefon gick upp o käkade har precis skjutats syrran till kusse. Nu väntar jag på att Knorr ska svara ska dra till henne sen. Bloggar senare igen, puss! <3

SKRIVET: 2009-04-17, kl 23:47:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar min häst som faan, Zamena! <3

SKRIVET: 2009-04-17, kl 23:46:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jävla gubb jävel!

Vaknade idag av att "dumma" mamma ringde o sa att jag skulle lägga ut nykeln till städaren. Så fick gå upp kvart i 8 fast jag kunnat sova i 30 min till (a) haha! Drog till skolan hade bild, typ grupp bild analys sak i grupper va med Karrow och Britt. Sen hade vi NO skit tråkigt, kollade på någon cp film sen satt jag o Pulla och spela resten av lektionen (på mobilerna). Sen svenska och So och dagen slutade med teknik. Jojjo kom till min skola för vi skulle till stallet ^^ Vi åkte hem till mig hämtade min moppe sen drog vi och mötte Rebecka och sen Emma som hade typ skickat 5 sms och va skiit seg på att hitta dit hon skulle x] haha! sen skjutasde jag Emma och Jojjo hem till Jojjo hämtade saker hos Jojjo och sen till stallet. Vi käkade och sen red vi. Red på Dracula i början gick skit, han är så jävla jobbig. Sen fick jag byta till Jack gick nästan enu dåligare xD haha! Sen sist på Dondy, gick helt ok har saknat honom som fan. Men de va roligt. Älskar gruppen på fredagar alltså , fett skön och lugn grupp. Nu ska jag snacka klart i tele sen äta upp mina chips och sen försöka sova! :)

  
(Dracula, Jack, Dondy <3)

SKRIVET: 2009-04-16, kl 19:16:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soft dag hemma i sängen!

Jaha då har man börjat blogg igen tydligen. Nina och Pulla kom hem till mig och Nina va bestämd om att jag skulle göra de. Så hon fixade den (thanke!) , de chillade lite här ett tag. De kom först på morgonen , kollade på tv. Sen somnade jag så kom de på eftermiddagen också. Tack för besöket, de va trevligt <3 Sen när de drog så chillade jag lite, snackar i tele. Och försöker planera min helg lite smått. Men de går inte så bra, blir väl bio med Knorr på lör om någon vill hänka bara att höra av er (a) nu har jag fått min bror att handla mat till mig o elli också , så ska dra upp o käka med henne. Sen är hon o jag ensama hela kvällen.


Funderar på att ta en promenad med den här ponnyn x] har vart inne hela dagen men får se!

SKRIVET: 2009-04-16, kl 14:46:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chillafilla is back on track. Thank me. xoxo - nuggets

Vet ni vad, damer och herrar? Felicia, ja, just Felicia Skoog som vi alla älskar så högt har börjat blogga igen. Och vad tycker vi om dettta? Det är helt jävla underbart! Läs och njut.
RSS 2.0