SKRIVET: 2011-06-28, kl 01:37:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte mkt updatering idag inte

Hann inte updatera så mycket idag, har typ inte suttit still i många minuter idag. Shit vad jag har flängt fram och tillbaka. Nu ska jag slänga mig i sängen, då det kommer folk hit ap tidigt imorgon...!

Drar som sagt till Peace and Love imorgon med Karro och Nina. Underbart, precis som förra året. Så jag kommer inte hem förens på söndag igen. Måste säga att jag kommer sakna min underbara säng här hemma haha. Nej nej skoja bara, kommer sakna alla människor absolut (min säng lite också ;)) Men det blir otroligt nice och dra iväg med brudarna ett tag nu. Vi kommer ha äckligt roligt!



Finns på telefonen såklart, kommer ringa mina underbar vänner under veckan också så klart. Men är det något så är telefonen på!

Ha det bäst här i Stockholm nu, kraaaaaaaam!

SKRIVET: 2011-06-27, kl 17:01:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nästan klaaaar

Nu jäklar har jag vart grymt duktig, rummet är tipp topp städat. Väskan är nästan klar, ska bara åka och handla en tandbortse, keps och en sovsäck med mamma, sen är väskan också klar! Maten är också klar, jag och Karro åkte och handlade. Så känner mig otroligt duktig.

Nu väntar jag bara på mamma sen så ska jag till Kista och träffa brudarna på middag. Efter det blir det att åka till Becka och Roy som skaffat lägenhet och titta på den i vällingby.

Nu ska jag bara byta om och fixa mig sen dra till Bromma Blocks med mamma :D


Sexig bild på oss ;)

SKRIVET: 2011-06-27, kl 01:10:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

♣ Mer updatering imorgon

Nej nu ska jag gå och lägga mig och titta på Greys Anatomy med katten min. Har otroligt mycket att göra. Bara för att ska ni få reda på allt som ska vara klart till imorgon:

- Handla med Karro
- Packa (otroooooligt viktigt..)
- Åka och fixa en sak
- Slänga upp bilderna till Emma
- Käka lunch på Ilpiatto
- Ut och käka middag med tjejerna
- Duscha
- Städa mitt rum

Tror ni att jag hinner?! Det gör fan inte jag.. Och jag orkar verkligen inte ställa klockan :( Men men.. får se vad jag hinner med och vad jag inte hinner med.

Nej nu ska jag sluta skriva skit och lägga mig med mys ungen i sängen.


Trevligt överredigerad bild på min älskling.. Måste bara säga att jag älskar den här lilla krabaten otroligt mycket. Nej nu ska jag myyyyysa med henne. GODNATT!

SKRIVET: 2011-06-27, kl 01:03:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stockholm - Västerhaninge

Detta är jag och Emma på våra moppe trippar. Vi åker nämligen från Stockholm - Västerhaninge på moppe när vi ska till stallet. Har fått kommentarerna:
"Är ni helt dumma i huvudet eller?"
"Tar inte det hela dagen?" osvvvvvv...


Så farligt långt är det inte, om det hade vart det så hade vi aldrig gjort om det gång på gång på gång.. Hah! Det är grymt roligt, tar lite stopp här och var gör vi också.


Älskar dig underbara vän!

SKRIVET: 2011-06-27, kl 00:55:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Havremoppe vs. Vanligmoppe

Idag så red jag Pijanobuuus (tack så mycket Emma). Planen var först att vi skulle skritta/trava fram ute och sen ha lite mini lektion på volten. Men det var så mysig väder att vi red ut helt ist. Emma åkte moppe haha, helt plöstligt kom hon susandes förbi. Knäppa unge!

Så vi bytte lite, jag red och hon körde (tur för mig att hon gillar att köra..) hihi. Så vi red mot kalsvik och sen in mot VH och tillbaka och lite så. Så det blev en tur ut. Mysig runda. Pigg åsna red jag också på haha, otroligt roligt var det att rida. Har inte ridit så mycket nu pga handen och nu pga att hästarna i stallet är på sommarbete. Så det är otroligt snällt att Emma delar med sig av ponnyn. Han är grymt rolig att rida på haha, studsar runt i skogen.

Här har ni lite bilder som Emma fotade på vägen, körde fram en bit stannade och fotade. Måste sett lite roligt ut när hon kommer brummande på moppen och tre sek senare kommer en vit ponny springande haha!










Foto: Alla bilder är tagna av världens bästa Emma :D

SKRIVET: 2011-06-25, kl 20:17:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Moppe till söder

Ska bara käka lite efterrätt och byta kläder. Sen så tar jag moppen till söder hem till Emma. Lilo är inlåst på rummet eftersom hunden är där uppe. Så just nu är hon en riktig mys unge. Dragit ner bilder från dörren har hon också gjort.. Inte lika mysig när jag såg det. Men men, blir så när man har kattunge.

Just har knappt nämt henne här på bloggen. Har då köpt en kattunge för typ tre månader sen. Just nu är hon 7 månader, men fortfarande lika liten som en 15 veckors unge. Så hon är en liten plutt är hon. En riktig kelunge och otroligt snäll måste jag säga. Har precis börjat gå ut utan koppel och älskar att käka myror.. Tills de börjar krypa runt i hennes mun. Idag försökte hon jaga skatorna, som dock är större än henne haha. Pucko katt! Hon är iaf otroligt älskad i detta hus ♥


Lilo för kanske någon måndag sedan! | Foto: Erika Norr

SKRIVET: 2011-06-25, kl 17:23:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vetra på ängen!

Har vart hos Karro och hämtat bilder från när jag red Vetra på ängen, sen så svängde jag förbi Becka påvägen och hälsade på henne. Blir att träffa henne och Roy imorgon kväll!

Slänger upp lite bilder som Karro fotat då, enjoy :)



Pigg ponny....!











Älskade ponny!

SKRIVET: 2011-06-25, kl 13:13:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött mössa...

... sommarlov, varför blir man så otroligt trött när det är sommar lov? Bra fråga, svårt att svara på. Jag ligger iaf i sängen med mammas dator i knät. Ska väl försöka ta mig upp snart och käka lite frukost och städa mitt rum eftersom vi får gäster ikväll. Eftersom mamma blir gammal!

SKRIVET: 2011-06-25, kl 00:38:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis mamma!

Grattis till världens bästa mamma! ♥

SKRIVET: 2011-06-24, kl 21:17:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Baksmällan

Sitter och tittar på Baksmällan med Karrow och Ninut. Har precis suttit ute och käkat middag, spöade Karro lite i yatzy också. Trevligt att någon ville komma förbi och ta hand om handikaptet.. Så jag slipper sitta hela själv under kvällen. Underbara kompisar man har!
Nej nu ska jag också kolla på filmen. Kommer kanske lite bilder imorgon på Emma och Pijano om jag orkar ta mig ner för trappan :)
Älskade brudar ♥

SKRIVET: 2011-06-24, kl 18:22:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Midsommar 2011

Blir att fira midsommar tillsammans med Karro och Nina. Just nu sitter jag med Nina och kollar på GA och väntar på att "snabba" Karro ska komma. Sen blir det till att äta mat och bara ta det lungt. Eftersom jag är ett otroligt roligt sällskap idag, soffliggande som sagt. Men har faktist vart uppe och tagit några knappa steg hängande runt Ninas hals. Även fast det inte var mycket så är det ett framsteg :)

SKRIVET: 2011-06-24, kl 14:57:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soff liggande

Har legat i soffan hela dagen, snacka om att jag börjar bli uttråkad nu.. Men det blir så när jag inte kan gå. Låg inne på sjukhuset igår från sju till kanske 5. Stackars Becka som fick sitta där och vänta.
Absolut mår bättre än jag gjorde igår, men har fortfarande åt helvetes ont. Hoppas på att det blir bättre snart. Idag så kommer Nina och Karro förbi senare (hoppas jag). Har pratat med de iaf, så de borde komma när de är klara. Inte det roligaste att vara med mig just nu, men men.. Därför man har kompisar.
Måste bara tacka alla mina kompisar som har stöttat mig under den här tiden, har verkligen underbara människor runt omkring mig. Så tack till er alla!

SKRIVET: 2011-06-22, kl 19:51:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Moppe-tripp

Har vart på moppe tripp sen i måndags, därför jag vart lite seg med att blogga hehe. Jag och Emma bestämde oss nämligen för att ta moppen till Farsta och vara på hennes land lite. Precis som förra året. Sen kom jag på att vi kunde ta den till stallet också, vilket vi gjorde. Vi åkte från Farsta till Västerhaninge.. inte såå långt. Men en bit.

Kommer lite bilder snart, ska bara redigera och leka lite med de först :)


Bild från förra årets moppe tripp med Per-Hans! Som nu dock har blivit stulen och uppbränd..

Haha lånar just nu kusinens moppe. Hon ringde iförrgår och fråga om hon kunde hämta moppen.. Jag ba eeeeh: den är typ kanske i Farsta. Stackars hennes moppe vad den får vara ute på äventyr!

SKRIVET: 2011-06-17, kl 13:29:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sämst I know

Jag är sämst ibland jag vet, men har haft skit mycket att göra på sista tiden. Så har inte riktigt prioriterat att blogga. Men ska försöka så gott jag kan att hålla igång den nu under sommaren. Kommer massa bilder somvanligt snart, från treornas utspring, skolavslutningen och från när vi grilla.


Saknar plutten! | Foto: Emma

SKRIVET: 2011-06-07, kl 22:56:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vila i frid

SKRIVET: 2011-06-06, kl 01:51:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag 4/6, biooooo

Drog sen på kvällen på bio med Bekka, Janne, Ida, Hadis och Stefan. Såg på någon skräck film, satt typ och asgarva hela filmen. För hela salongen skrek som små brudar typ. Den var väl ganska läskig i början, men sen så blev det bara barnsligt när demonen hade hovar.. hahah! Men det var en grymt trevlig kväll med brudarna, så tack för kvällen brudar, otrolgit trevligt!









SKRIVET: 2011-06-06, kl 01:30:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag 4/6, chilla gaalet

Det var gaaalet varmt i lördags. Bekka och jag sov typ halva dagen. Sen gick vi ut och la oss i solen. Katten var ute med oss samtidigt. Och lite varannan timme så vattnade vi mammas blommor. Sen så "lekte" vi lite med vattenslangen, tog lite knäppa bilder haha.





SKRIVET: 2011-06-06, kl 01:15:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagen 3/6, Party hos Jess

Kanske ska börja med att berätta att Bekka har bott hos mig hela helgen då mina föräldrar vart borta. Ja det var lite information iallafall.
I fredag så drog vi till Jess på party, har dock bara typ tre bilder därifrån, men slänger upp de iallafall!



SKRIVET: 2011-06-06, kl 01:08:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdagen 2/6, Skansen

I torsdags så blev det efter en massa övertalning Skansen med Janne och Karro. En otroligt trevlig dag i värmen blev det. Med en massa djur och knasiga människor. Har massa bilder, men tog bara några. Så här kommer lite bilder från skansen.














Haha så det var lite bilder.

SKRIVET: 2011-06-06, kl 00:25:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Massa bilder

Har vart en knas vecka, därför har jag inte hunnit blogga något. Men tänkte att jag skulle slänga upp en massa bilder från torsdag tills idag, så lägger upp från dag till dag. Kommer ta ett tag, men ska försöka hinna lägga upp alla idag. Har vart underbara dagar, men massa som gjort mig glad. Men ändå har det hänt en massa skit i helgen också, men det går bra det också. Jaja, nu ska jag sluta skriva en massa skit, bilder kommer :)


Fick bli en gammal bild, som jag redigerade för ett bra tag, orkade inte leta.

SKRIVET: 2011-06-02, kl 13:29:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

RSS 2.0