SKRIVET: 2009-08-31, kl 11:31:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

MAAAAAAAAAAAAAAAAAATTT!!

Så JÄVLA hungrig. Även fast jag åt "frukost" för typ 45 min sen..
Men är så jävla hungrig, lunch snart iaf. Tur de innan jag dööör!
GE MIG OCH BECKA MAT FÖR FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

SKRIVET: 2009-08-31, kl 11:02:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skola skola skolaa! ;D

Sitter i skolan och tafsar på en plast gubben med Becka. Hon har redan fått sina behov av en annan fyllis idag så hon är nog redan nöjd. Haha, nej då bara driver. Men roligt var de!
Sitter och lyssnar på lugna favoriter som en annan tönt! Ska skriva någon hälsning till mig själv, har bara skrivit typ 1/4 och har redan fått med allt typ. Hur kan de gå till egentligen?
Så har ingen aning om vad jag ska skriva, ska försöka få med något till. Men de är inte det lättaste om jag får säga. Ska väl kämpa på med det nu.
Ska träffa Nina sen och sen till stallet.
Puss och kram på er! <3

SKRIVET: 2009-08-30, kl 18:40:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ruuligt!

Har precis snackat med Sofie Weges ägare. Kom grymt bra överens med henne. Jätte trevlig! Ska prov rida på söndag (emma du måste komma). Gud vad roligt. Ska bli grymt roligt att börja rida privat igen. Och i samma stall som Emma enu roligaree! Och arab! Asså alla som känner mig vet att jag älskar araber. Så blir så grymt roligt. Blir alltid kär i araber. Dymer, Dracula, Zamena, Buster osv.
Hoppas det går bra på söndag bara, att jag inte flyger av eller något xD haha! Nej det ska nog gå bra. Hoppas att 13 års ridning har gett något resultat.
Ska bli grymt roligt iaf! Önska mig lycka till (a)


På bild Emma och Wege! (foto emmas mamma?)

SKRIVET: 2009-08-30, kl 12:08:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött trött trött trött trött!

Tror faktist jag inte vart så här trött på länge asså. Sen i fredags då jag blev sövd , sedan dess har jag vart helt slut. Har ingen aning om varför. Tog mkt på mina krafter att bli sövd tror jag.
Sen börjar jag bli sjuk, känner mig grymt hängig, tyvär. Tror att min syster har smittat mig lite, unge!
Får se hur det blir den här veckan, om de blir mycket skola och om jag ens har kraft till att rida. Får se får se. Hundvakt förmodligen på fredag. Och förmodligen tävling på lördag.
Allt beror på om ajg håller mig frisk eller inte.
Idag händer inte så mkt, ska väl med till mormor om drygt en timme. Sen kanske träffa Britt. Och sen kanske Nina. Annars får ajg hoppas att alla har en grymt bra dag! Bloggar ikväll om jag inte somnat innan! Haha!

SKRIVET: 2009-08-27, kl 20:55:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Astrid Lindgren imon.

Haha, ah imorgon ska jag besöka Astrid Lindgrens staty. Ska bli skit roligt!
Haha, nej bara driver ska till Astrid Lindgren Karolinska fast för barn. Är inte 18 än så synd så får inte gå på Karolinska än. Ska vara där hela dagen från 7 tills jag vaknar. Ni som behöver veta vad jag ska göra de har fått veta de. Ni andra får skylla er själva (a)
Köpte lite tidningar och skit idag. Så jag iaf kan ha något att göra. Så grymt tråkigt på sjukhus så jag döööör! Ni får gärna smsa med mig! (a)

Annars idag så har jag vart i skolan, dagen gick grymt snabbt. Träffade Emma F ASG är de ända jag kan säga. Sen åkte jag till stan med Nina träffade Karro en snabbis. Sen shoppade jag och Nina loss lite på Gina, 1.8 hade jag där. Köpte lite tidningar och skol saker också.

SKRIVET: 2009-08-27, kl 20:49:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Känner mig så här..

SKRIVET: 2009-08-27, kl 11:15:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

I love u both

Har tänkt tänkt och tänkt. Jag fattar inte riktigt hur mkt ni betyder förns nu.
Började på dagis med en utav er. Dagis!?, de va typ hundra år sedan. Fattar inte hur lång tid det har gått. Flera år, och de är nu jag börjar fatta hur mkt ni båda betyder.
Efter år tillsammans så blir de väldigt tomt när man helt plötsligt inte ser era ansikten varje dag. Hör era röster varje dag. Det blir tomt. Visst vi har kontakten men de känns endå tomt.
Man får nya vänner men endå kan ingen ersätta er, det går lixom inte. Det är vi tre kommer alltid vara. Vi får inte tappa kontakten då begåår jag självmord asså! Kommer bli en galen tonåring som hamnar på psyket, haha trevlig. Men nej de får inte hända.
Det jag vill komma till iaf är att jag saknar er varje dag varje timme varje sekund. Ni kommer alltid finnas inom mig.

Ä L S K A R E R S O M F A N!
Karolina och Nina!!
<33

SKRIVET: 2009-08-27, kl 10:39:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket skol blogg nu!

Jah , godmorgon på alla då!
Känner att jag skol bloggar en jävla massa. Haha! Men får bli så.
Sitter här, har ingen aning om vad vi ska göra, men vi skulle andvända datorerna iaf. Så medans alla ska komma in och sätta sig så ska vi börja. Ser lite komiskt ut när alla sitter med svarta datorer, haha. Så grymt dålig humor. Kan säga så här, Becka, Evve jag och Jess har otroligt dålig humor asså. Vi skratta för allt.
I morse höll vi på att diskutera om man får magrutor av att skratta, knäppa människooor! <3

Nej nu måste jag sluta, innan lärarna blir galna. Ska till stan sen med de bästa så bloggar sen.
Kärleeek!

SKRIVET: 2009-08-26, kl 11:55:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Matte blä

Sitter i skolan, har precis haft matte. Eller har de fortfarande. Men vi får sitta med datorerna och göra lite vad vi vill innan maten. Vi ska på lunch om ungefär tjugominuter. Skit hungrig känns som jag kommer äta hema buffén haha. Men de får vi inte hoppas. Matten då gick väl bra, hade någon diagnos för att de vad man kunde. Gick helt ok , läraren är bra. Sitter nu med Ida och Becka och små snackar lite läser bloggar och bloggar då såklart.

Det bara regnar och regnar och regnar idag. Så jävla deprimerande. Synd de som har vart så grymt fint väder de senaster dagarna. Ska väl försöka transportera mig till Leo´s (där vi käkar lunch) utan att bli allt för blöt iaf.

Igår hände de inte så mkt. Skolan och sen va jag hos Mickis, grymt skoj. Sen Med Karro och Nina på promenad ÄLSKAR ER TVÅ!!
Ska till stallet ikväll, ska försöka blogga ikväll annars imon.
Pussokram

SKRIVET: 2009-08-25, kl 11:20:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolbloggar

Sitter här i skolan med Jess och Becka. Vi har data timme. Jess är dok något irriterad på vår skånska lärare Lasse som aldrig vill fixa hennes konto, haha! Själv har man redan kommit in och börjat surfa. Lunch snart , gud vad jag är hungrig. Ska bli gott med lite mat.
Igår så hände inte så jätte mkt, en otroligt skön dag i skolan. Roligt folk. Men en otroligt rolig/jobbig hemfärd. Vill ni veta varför? Haha ja de är klart ni vill.
De började så här. Jag, Becka och Evve va lite lata och ville ta en genväg hem genom att ta 113 från solna. Så vi gick av i solna och det visar sig att bussarna går en kvart därifrån, alltså i Solna Centrum. Och vi hade ingen aning vart vi va, så vi frågade någon tant. Så vi tog buss 509 till solna centrum och där tänkte vi att vi skulle ta 113 då. Men när vi kommer fram virrar vi runt i solna frågar hundra olika människor typ vart bussen ligger. Men såklart så är den FLYTTAD! Ett helvete. Den gick bara från sundbyberg. Något förbannade tog vi tunnelbanan en station och sen bytte tunnelbana mot hjulsta. Tog den typ tre stationer och va då framme i sundbyberg. Klockan börjar nu närma sig halv 4 och vi hade slutat kl två. Vi börjar gå mot bussen men ser inte att de står 113 på busshållsplatsen, och alla börjar halvskrika. Vi kom fram till bussen och ser att de står att bussen är flyttad 150 m frammåt, gud. Efter ett tag kom man ÄNTLIGEN fram! Evve och Becka gick av efter några stationer och jag fortsatte till islandstorget då jag skulle möta Nina i Fridhemsplan. Då gör jag felet jag trodde jag aldrig skulle göra, jag går på fel buss. FUCK asså! Efter ett tag möter jag äntligen Nina!
Tack GODE gud! Denna dag va fan jobbig i slutet!

SKRIVET: 2009-08-23, kl 12:22:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon Godmorgon!

Gud vad jag är trött idag då. Gick upp för ett tag sen för att min syster ringer hem och väcker mig, bajsa på henne. Sitter och väntar på att min kamera batteri ska ladda klart så jag kan lägga in bilderna på datan. Hittar nte mobil sladden, så skälla på syster när hon kommer hem. Måste ju ha den.
Sitter och lyssnar på Keane, och läser breaking dawn (sista twilight boken på engelska) typ baksidan. Måste läsa trean innan jag börjar på fyran ju. Släkten kommer runt fem, måste försöka få bensin i moppen innan dess.
Tack för alla presenter btw! Har fått:
Ed Hardy tröja
500 kr
1000 kr på gina
En nit tröja
Godis
Redbull
Fjärde twiligt, breaking dawn
Vilken Paul Walker film jag vill
Moppe hjälm
TACK!

SKRIVET: 2009-08-23, kl 00:28:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åland,"Fest",Födelsedag

Har inte bloggat på länge förlåt mitt fel. Blev sent i onsdags pga av ridningen och min ponnie hade fått ett sår, stackarn! Sen åkte jag tiiiidigt på morgonen på torsdagen, 06.15. Åkte till åland, mariehamn med nya klassen. Grymt roligt har de varit asså (bilder kommer). Sen fyllde jag år igår lr förrgår eftersom klockan är halv ett. Så kom lite folk skulle haft fest men hälften dissade mig, lite synd..
Så blev typ chill/crazy ist. Grymt roligt hade jag med Nina, Karro, Izza och Millan. Va dok inte på de bästa humöret. Men de va skit skoj, tack för att NI kom! Sen idag/igår så firade jag min födelsedag (en dag senare) med mamma och pappa då syster hade fullt upp med kompisar. Imorgon kommer släkten, skoj de ska bli. Nu måste jag nästan sova.
Kommer bilder från "festen" och från "klassresan" imon när jag är lite piggare.
Btw, thaaaanks for the presents! Ni är bäst asså!
Puss och kram!

SKRIVET: 2009-08-18, kl 19:48:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snälla bli bra!

Snälla snälla snälla gumman bli bra. Saknar dig som faaan! Du skrämde mig som fan när du sa att du va på ks. Vilken jävla tur att du klarade dig så här bra iaf. Men inte bra att du är sjuk. Snälla kom hem snart! Saknar och älskar diig! <333

SKRIVET: 2009-08-18, kl 19:40:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Daaaaagen!

Trött som F A N idag asså. Vet inte varför, sovit för mkt lr nått. Dont know. Trött är jag iallafall. Sov hos Millan med Ida idag. Skönt och roligt. Åkte hem vid 2, skulle åkt till sjukhuset men blev inte så. Slappade hemma gick på min systers match sen, gick skit (som vanligt). Sitter här nu snackar med lite människor på msn, ska snart äta glass och dricka lite cider. Skööönt!

SKRIVET: 2009-08-16, kl 23:03:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dawn of the dead, scarry movie!

Man kan beskriva denna dag med två ord, seeg och underhållande!
Började med att jag åkte till Mormor med mamma. Träffade kusin och moster. Mormor va oroligt borta idag, tråkigt att se henne så. Men tillhör tyvärr hennes sjukdom. Det finns en tant om man får säga så på ålderdomshemmet där hon bor som typ åker runt i sin rullstol försöker rymma och trallar på julsånger. Hahah, lika underhållande varje gång. Inte lika roligt när mamma försöker härma henne sen. Iaf, sen kom Ninut hit med V Ä R L D E N S godaste tårta asså! Vi käkade tortillini med ostsås, drack cider och kolla på skräck film. Dawn of the dead. SCARRY MOVIE asså! Urs, vi skrek som små tjejer redan på trailern. Men den va grymt bra iaf! Under den filmen kom Karro och någon kvart innan henne kom min bror. Nu sitter jag här med Nina, vi ska snart fixa musik till min födelsedag! WOHO!

SKRIVET: 2009-08-15, kl 23:59:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

PAUL WALKER :D<3

SKRIVET: 2009-08-15, kl 23:50:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skansen idag med Soffipropp! :D

Idag va jag på skansen med Sofia, Millan och tessan ville inte följa med tråkisar! Åkte dit vid 1, ser en tjej som gick i min gamla klass på bussen, OMG asså man måste ju ha förendrats på 4 år? Men icke sa nicke. Precis samma stil samma hår som för 4 år sen. Stackarn stackarn!
Smsade med en oroligt glad Nina som hade varit på way out west och sett sin älskling. Så hon va nåågot upspelt. Och undrade vad ajg skulle göra på skansen när de inte va allsång på skansen, haha!
Väl framme så gick vi runt fotade käkade , kollade på KNÄPPA apor asså. Skit fula med rosa rumpa. Måste bara berätta en apa typ va högst uppe på berget fick något pms syk bryt börjar typ skrika som fan. Hoppar ner från berget på typ 3 sek, skit fort gick de fortfarande skrikande. Sen ställer hon sig bara rakt upp och ner och sen kommer de en hane och ja. Asså shiit vad alla skrattade. Sen har jag klappat en get och en orm, omg vad jag är duktig :D Så nu kommer jag inte kunna gå på veckor , har så jävla ont i fötterna!

SKRIVET: 2009-08-14, kl 21:58:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet är bääst! :D


Hemma från stallet nu då. Grymt mysigt va de. Red på Halla Balla, vi skrittade bara. Gick väl bra stundvis, ibland inte. Hon är fin den ponnyn. Saknat att rida, har inte kunnat efter som jag gick med gips. Jätte roligt att börja igen! Letar ny häst då jag inte får rida Dracula länge. Synd men endå roligt. Jag och Emmabemma har alltid så jääkla roligt i stallet asså. Skulle inte vara roligt utan diig!

SKRIVET: 2009-08-14, kl 14:32:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sex and the city

Undra om jag har blivit beroende av att kolla på film alltså? Igår kom bror med datan tillbaka, den som ska vara i vardagsrummet och med hårddisken. Finns så grymt mkt roligt på den asså.
Btw, idag har det inte hänt så mkt. Gick upp otroligt tidigt för att jag skulle till veterinären med katten min. Vet inte än hur han mår, veterinären ska ringa sen om medela de. Är hans njurar bättre ska hans tänder fixas. Och stackarn måste gå på njurfoder resten av livet. Haha och han som hatar det. Men de går ingen nöd på honom just nu. Han ligger och tok sover i min säng, glad att vara hemma. Själv sitter man i vardagsrummet kollar runt lite på internet och ska snart fortsätta kolla på sex and the city. Som jag har tittat på nu snart i 2 timmar. Har alla sesånger så lär vara här ett tag. Väntar på att Emmabemma ska ringa och komma hit sen ska vi till stallet och rida, yääy! Otroligt roligt. Får se vem man får rida idag.
Asså jag tror att mina föreldrar har fått en sändning också, så jälva löjliga de har blivit. De tkr att jag ksa sitta inne resten av mitt sommarlov. De är fan dumma i huvudet asså, aja de snackar jag inte med iaf. Så bajs på dem , haha här är man snäll.
Lite längre inlägg idag, ingen bild. Lär ju blogga när jag kommit hem från stallet också. Om mina föreldrar inte ändrar sig vilken man får hoppas. Nu ska jag titta på Sex and the city hämta glass där nere från. Fylla mitt glas med cider och vänta på Emma! Ha de bra, love!

SKRIVET: 2009-08-13, kl 00:21:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskar dig kommer seriöst alltid göra!

Sitter här har inte så mycket att göra. Kollade igenom lite bilder, hittade bilder på Pigge från i sommars. Fy fan vad det gör ont att se det alltså. Ingen fattar hur de kändes asså. Fick tillbaka dig för en sommare de varade i en vecka :'''( Sista sommaren med dig. Älskar diig!

SKRIVET: 2009-08-12, kl 23:41:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tråkiiigt värre

 
Sitter och tråkar ihjäl alltså, inte trött alls. Sitter och lyssnar på Metallica? JAG METALLICA? De trodde jag aldirg asså. Nä absolut inte. Men gillar denna låt faktist, bara för att jag känner igen från GH förmodligen, haha!

SKRIVET: 2009-08-12, kl 20:58:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Leonardo Da Vinci


Idag så var jag med Nina, grymt mysig dag. Hon kom på förmiddagen och vi fixade lite musik till min födelsedag och käkade makaroner. Hahah, skit gott. Sen drog vi till vällingby, mitt i allt kom vi på den bra idén om bio. Så vi bestämde oss för GI JOE , som har premiär idag. Vi gick och kollade i affärer och shoppade ett nagelack (ninas) och jag en plånbok. Sen började bion halv 6. Haha, när de va reklam så va Leonardo Dicaprio med på en filmreklam, och jag halv skriker till Nina att de är Leonardo Da Vinci. NÅGOT pinsamt asså! Filmen va helt okej, ganska bra faktist. Nu sitter jag hemma ska snart hoppa in i duschen, sen får vi se vad som händer imon. Puss på er!

SKRIVET: 2009-08-11, kl 22:08:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dåligt och bra

Dagens bra saker:
- Fick vara med Karro & Nina
- Såg en bra film
- Slapp spruta mig den 21..
- Nina hängde med till sjukhuset
- Fick skjuts hem
- Fick mitt busskort

Dagens dåliga saker:
- Måste spruta mig..
- Vi gick inte på ung 08
- Hatar kärrling läkare

SKRIVET: 2009-08-11, kl 22:01:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskar min riktiga doktor!

Om man ska beskriva den här dagen med tre meningar är det:
Älskar min egna doktor!
En ledsen Nina!
&
En bra film!

Ja idag har de vart en bra dag. Spenderade den med Karro & Nina! Roligt roligt, alltid! Började med att vi åkte till Sjukhuset, minder roligt om man säger så. Kan säga så här, älskar min doktor som just nu är på semester. Ska aldrig låta kärringar eller doktorer som inte känner mig få undersöka mig asså haha! (älskar min egna doktor) Efter de iallafall åkte vi till stan. Gick in på H&M tuusen gånger för Nina letade efter sina byxor som i sin tur inte fans. Tyvär! Och sen visar det sig att hennes skor inte heller fanns! där med en ledsen Nina! Sen kom Karro och vi bestämde oss för att käka på taco bar, grymt gott. Och sen va de Harry Potter & Halvbrorspringsen vi såg på. (en bra film)
Så dagen har varit kanoners!



SKRIVET: 2009-08-10, kl 22:23:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar dag!

Idag har de vart en U N D E B A R dag asså. Träffade Karro och Nina. Gaaaad vad jag har saknat dem asså. Vi åkte och badade på kanan, kallt men underbart skönt. Vi chillade, käkade pasta sallad och sen hem till mig och käka glass.
Sen åkte jag till stallet och red :D skit länge sen. Vi skrittade dok bara men härligt, red Mistral. Gull ponnie.
Nu sitter jag hemma, skit förbannad. Karro o Nina ring mig imon, ska tydligen till doktorn kl 2..


Bild på misse, hade ingen annan.

SKRIVET: 2009-08-09, kl 22:04:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sömntuuta!

Idag har de inte hänt så jätte mkt. Emmabemma sov här, så vaknade självklart upp med henne på vid min sida. Och OC på morgonen några avsnitt, nice! Sen drog jag med Soffipropp till Kungens Kurva, haha diggar namnet btw. Diskriminering mot kungen egentligen. Hadlade en hjälm , strumpor och godis. Sen stack vi hem, Soffi gjorde någon glass cola , vette fan va de va. Som hon sen vattnade blommorna med, *URSS!*
Nu håller jag på att somna, smsar med Karro som äntligen kommit hem :D YÄÄÄY! Och väntar på att Millan ska komma. Och Ninut VÄGRAR svara så vi kan bestämma om imon haha!

SKRIVET: 2009-08-09, kl 17:20:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tråkigt!



Namn?
- Felicia
Din ålder? - 16
När är du född? - 21 aug 1993 
Vart bor du? - Stockholm
Bor tillsammans med? - Mamma, Pappa, Syster och katt
Hus eller lägenhet? - Hus
När gick du upp imorse? - Kommer inte ihåg, ganska sent
Har du pojk-/flickvän? - Nej
Tycker du om någon just nu? - Ja mina kompisar
Personen du tänkte på? -
Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
Big Brother eller Paradise hotel? - Paradise hotel
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
Kenza eller Blondinbella? - Kenza
Blondiner eller brunetter? - Båda
Vem vill du kasta en sten i huvudet på? - Haha många
Vad gör dig glad? - Mina underbara kompisar och hästar
Vad gör dig ledsen? - Beror på
Vad längtar du till? - Den 21
Vad ångrar du i ditt liv? -

SKRIVET: 2009-08-08, kl 23:20:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Emmabemma vs. Promdate

Haha, jag känner att jag är grymt duktig på att blogga (a)
Hänt mkt de senaste dagarna. Bilder kommer snart.
Vill säga grattis till Millan som nu är 17 GRATTIIIS!
Just nu sitter jag med Emmabemma och flummar runt, asa snygga "glas"-ögon har vi *NAAT*. Snackar lite med Promdate (saknar dig).

RSS 2.0